• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

güncelleyelim kızlar hani nerde parmaklar buluşma olmuş tüh.... benim haberim olsaydı ben de gelirdim diyenler...... hani parmaklar bakalım elimize yüzümüze bulaştırmadan nasıl başarıcaz

gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinde buluşma haberlerinde açalım konuyu duruma göre

yeşilgözlü
esmerim54
oburşirin
psasetuba
haydeç
ameli
........ hadi bakalım:mymeka:

5 temmuz eşimin doğumgünü çok güzel bi tarih
neysa benide ekleyin kızlar teyzem var orda hem

evet insallah nasipse bende gelcem benide ekle.msjlasmam kapalı nsl acilir onuda bilmiyom.bu arada bulusma yeri hacioglu dediniz orasini ben bilmiyom.bildigim çarkın sonunda var.:teytey:

yahi hacıoğlu diyince bende muhit olarak anladım mahalle olarak lahmacuncu hacıoğlu desene kız allah senin iyiligini versin rezil olduk neyse tamam çorkın sonundaki hacıoğlu bilirim orayı ama teyzem yok orda :)sırnaşık şey

yahi hacıoğlu diyince bende muhit olarak anladım mahalle olarak lahmacuncu hacıoğlu desene kız allah senin iyiligini versin rezil olduk neyse tamam çorkın sonundaki hacıoğlu bilirim orayı ama teyzem yok orda :)sırnaşık şey

çok güldüm sabah sabah Allah da seni güldürsün emi.sırnaşık şey

günaydın bu arada herkese :kahve:

hanımlar günaydın.nasılsınız bakalım:icecream: off ben yaz ortasında grip oldum ya kaç gündür geçmiyosenağlama

gurbetin ne demek olduğunu bilirim canım. eşim emekli olmadan bizde 3 yıl urfada kaldık. şimdi memleketimdeyim. inşallah sizede nasip olur . hayırlısı diyelim a.s.

a.s.gerçekten çok zorr ilk zamanlar süremiz dolması yaklaştıkça sanki günler geçmiyor. artık tak etti gerçekten ALLAH hayırlısıyla gelmemizi nasip etsin inşallah cevabın bana moral oldu çoook teşekküeler.:1hug::teselli:

Insallah canim.Bende senin gibi uzaktayim.Seni cok iyi anliyorum umarim ikimizede nasip olur.

inşallah en yakın zamanda bütün gurbette olan arkadaşlarımızla sakaryada buluşuruz arkadaşımm ALLAH herşeyi gönlümüze göre versin:teselli:Şeniza.sa.s

merhaba canım inşallah atanırsınızda hayırlısıyla memleketine gelirsin sağlık olduğu sürece buluşmalar olur iyi akşamlara.s.

merhaba canım doğru diyorsun sağlık olduktan sonra beklenen gün gelir.sayılı gün geçer .çok teşekkür ediyorum hepinize sağolunn
:1hug::1hug::1hug::teytey:

kızlar günaydın bende sakaryalıyımmmmmmmm.hepinizi öpüyorum.a.s.:dance:buluşmaya benide katınnnn

:roflol: beni güldürdün allahta seni güldürcün bacım

aslında haydeçcim bende öyle anlamıştım hacıoğlundayız deyince kızım uyardı buluştuğumuz yer diye ama busabah gerçekten çok güldüm sevgiler herkese

yeşilgözlü arkadaşım benim gelicem diyenlerin hepsi gelirse çok güzel bir gün geçircez inşallah. canodan beyazdan haber yok şimdilik. nily de msn yi açmıyor. onlarada haber vermem lazım. gümüşü de arıcam bakalım sonuç ne olacak. ya ikimiz garanti buluşucaz :teytey:

yeşilgözlü arkadaşım benim gelicem diyenlerin hepsi gelirse çok güzel bir gün geçircez inşallah. canodan beyazdan haber yok şimdilik. nily de msn yi açmıyor. onlarada haber vermem lazım. gümüşü de arıcam bakalım sonuç ne olacak. ya ikimiz garanti buluşucaz :teytey:

arkadaşım nille msnde görüştüm haberi var gümüş boncuğada söyleyecekti bugünlerde çok yoğun olduğunu steye giremediğni söyledi gelecek çok gibi açık biryerdemi buluşsaydık diyorum ortamın güzel olmasıda iyi olur sadece fikir bidüşün zaman çokya plan yapıla bilir boşveri çoktan beri hiç göremiyorum beyazada duyur

ya şimdi böyle kalsın çünkü herzaman bakmıyorlar orda buluşup başka biryerede geçebiliriz duruma bakarıza.s.

buluşmaya gelmek isteyen arkadaşlar buluşma haberlerinden takip edelim yeri ve zamananını öğrenmek isteyenler burda yazmayalımtatlicadiarzu

Vallaha da küserim.senağlamaBen de garantiyim.Ölmezsem kesin gelicem.Daha şimdiden adamın kafasının etini yiyorum valla:icecream:.Banane ben de garantiyim beni de sayınsırnaşık şey

:sm_cool:iyi akşamlar bayanlar garanti olan enazından birkaç arkadaş olsun teselli olur sayarız tabiki oburşirin sen yeterki gel

Vallaha da küserim.senağlamaBen de garantiyim.Ölmezsem kesin gelicem.Daha şimdiden adamın kafasının etini yiyorum valla:icecream:.Banane ben de garantiyim beni de sayınsırnaşık şey

oburum zaten senin için erteledik . gel inşallah bi manin çıkmaz da. allah sağlık versin hepimizede orda olalıma.s.

Back
X