• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

slm yeşil gözlü ablam...
ben tesadüfen bulusma resımlerınıze bakarken seni tanıdımmmm...sende benı tanırsın umarım.deprem senesi sızlerle cok guzelll zaman gecırdık sonra kızımızı sızın sokagınıza gelın verdık.tabı boyle ozel seylerı yazmak burada ne kadar dogru bılmıyorumda ben kendımı tanıtmak amaclı yazıyorum yanlıs anlasılmasın.bende uzun suredır KK dayım ama pek yazmaya yada bulusmaya vaktim olmuyor.kızlarda buyumusler masallah.inş görüsebılırız.(düzceden burcu)

canım benim yabuluşmak böyle işte çok sevindim beni görmene keşke bende seni görebilseydim düzce buluşmaları oldu gitmiş olsaydın acaba tanırmıydım canım benim çok sevindim özelime yazabilirsin senin özelin kapalı yazamadım öptüm:1hug:

GÜNAYDIN....kesın tanırdın bence.benım ozelım kapalı ama ben pek gırmıyorum nasıl acıldıgınıda bılmıyorum denerım acarım oaradan gorusuruz.duzce bulusmasından bılgım vardı maa sehır dısındaydım(cok gezerımde)o nedenle katılamadım ısterdım aslında.ozelımı acınca rahat konusurz kım oldugumu daha ıyı anlatırım sende cıkarırsın.bende optum senı sevgıler...

memleketimin güzel hatunları nerdesiniz bakem yeşilgözlü ablacm bende sen gibi yeşil gözlüyüm doğrusu nick ini kıskandım niye düşünemedim deye :uhm:öpüyorum hepinizi...a.s.

mrb arkadaşlar.ben de artık k.k lıyım.gümüşboncuk ve nilyy benim dostlarım.güzel bir buluşma düzenlemişsiniz.inş.bir dahakine bende aranızda olurum.hep birlikte en iyi günleri görmek dileğiyle...

mrb arkadaşlar.ben de artık k.k lıyım.gümüşboncuk ve nilyy benim dostlarım.güzel bir buluşma düzenlemişsiniz.inş.bir dahakine bende aranızda olurum.hep birlikte en iyi günleri görmek dileğiyle...

hoşgeldin arkadaşım aramıza.gümüşboncuk ve nilyy in arkadaşı bizimde arkadaşımızdır.güzel vakit geçirirsin aramızda inşaallah sevgiler :1hug:

memleketimin güzel hatunları nerdesiniz bakem yeşilgözlü ablacm bende sen gibi yeşil gözlüyüm doğrusu nick ini kıskandım niye düşünemedim deye :uhm:öpüyorum hepinizi...a.s.

merhaba canım değişe bilirsin nikini ağrılı bir arkadaşında yeşil gözlüymüş ama arada boşluk varmış benim nikimi görünce merak edip yazmıştı öptüm canım

hoş geldin canım yakında bir buluşma olacak inşallah gelirsinde tanışırız:enbuyukkk:

hoşgeldinnnnnnnnnnn canımm.bir dahaki buluşmayı bende saabırsızlıkla bekliyorumm:enbuyukkk:

merhaba kızlar ben de sakaryalıyım herkeze selam hemşerilerim

bugün çok sıkılıyom kızlar offff havadan mı acaba ne yapsam bugün bilmiyorum sizce???

merhaba kızlar ben de sakaryalıyım herkeze selam hemşerilerim. nasıl bir buluşma oluşturuyonuz gezi falanmı merak ettim anlatırmısınız

selamlar hepinizee
ıkı yağışlı günün ardından güneşi gördükkkk işte
inşallah yağmur beraberinde bereketi de getirmiştir
neşeniz bol olsunnnnnnn

iyi akşamalr hanımlar ..YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ ..HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR..nasılsınız ..ben bugün gezdim eşimin köyüne gittim ..

Back
X