• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi akşamlar arkadaşlar ben yoktum burada cenazemiz vardı 6yaşında teyzemin torunu 2.ci katın terasindan düştü birkaç gündür giremedim bugünde yoğundum aksi bir durum olmazsa görüşürüz yine

ooo canım başınız sağolsun.rabbim ailesine sabır versin.çok üzüldüm senağlama

bende buluşmaya geleceğim inş buluşma sayfasınada yazdım ama tarih kesin değil ne olur ne olmaz nete giremezsem bana bi msj atarsanız sevinirim boşver ve cano sizde tel no var haydeç ablacım msnesinden boşverden yada canodan al gerçi ben sizede msnemi vermiştim ama kaydetmemişsiniz herhalfisfisfis

bende buluşmaya geleceğim inş buluşma sayfasınada yazdım ama tarih kesin değil ne olur ne olmaz nete giremezsem bana bi msj atarsanız sevinirim boşver ve cano sizde tel no var haydeç ablacım msnesinden boşverden yada canodan al gerçi ben sizede msnemi vermiştim ama kaydetmemişsiniz herhalfisfisfis

canım benim buluşmadan haberin olur.bende msn yok.ben boşverden alırım msneni :1hug:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar ben yoktum burada cenazemiz vardı 6yaşında teyzemin torunu 2.ci katın terasindan düştü birkaç gündür giremedim bugünde yoğundum aksi bir durum olmazsa görüşürüz yine

ay cok üzüldüm ablacim.Allah sabir versin.Cocuk olunca insanin acisi bi daha farkli oluyo.

Hafta sonu Karasu'ya gittik
Yenimahalle diye bi yer var
Sakarya nhri ile Karadenizin birleştiği yer
Güneş batarken manzara öyle güzeldi ki
Girişte bi çay bahçesi var 'Eniştenin Yeri'
O manzarada o güzelm ince belli bardaklarla nefis bir çay içmek çok güzeldi
Kızlar hepinize tavsiye ederim
Ben hafta sonunu iple çekiyorum

yeşil gözlüm canım başın sağolsun.allah sabırlar versin.....

merve kara ve örtmenim hoş geldinizzzzzzz...............

ablacım şimdi gördüm yazını başın sağolsun Allah ailesine sabır versin

buluşma işini erteleyelim kızlar......... yeşilgözlümün acısı var.:çok üzgünüm: daha sonra olsun buluşma ne dersiniz.

buluşma işini erteleyelim kızlar......... yeşilgözlümün acısı var.:çok üzgünüm: daha sonra olsun buluşma ne dersiniz.

arkadaşım beni düşündüğünüz için sağolun bundan sonrada herkesin işi olur buluşma olmaz karar vermişken toplanın herşey bizim için allahım böyle yazmış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yaşadığımız sürece mücadele etmek zorundayız yazılan yazı bozulmuyor allahım kimselere göstermesin

arkadaşım beni düşündüğünüz için sağolun bundan sonrada herkesin işi olur buluşma olmaz karar vermişken toplanın herşey bizim için allahım böyle yazmış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yaşadığımız sürece mücadele etmek zorundayız yazılan yazı bozulmuyor allahım kimselere göstermesin

Başın saolsın yeşilgözlü.
Allah sabır versin
:teselli:

Back
X