Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın dün sabah kendime günaydın dedim bu sabah yine kendime günaydın diyorum kız nerelerdesiniz haydeçtende hiç ses yok
günaydın mı desem tünaydınmı ben açıp foruma bakana kadar öğle oldu canım evet haydeç kayboldu bu aralar napıyosun haydeç geziyomusun yoksa
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr
haydeç ablam nerde ya kaç gündür uğramamış böyle yapmazdı o inşallah iyidirrrr![]()
Ne bu yaaakafamçokkarıştı
Herkes kendi halindeee
Kimse kimseye cevap vermemiş.Birde buranın boşluğundan şikayet ediyoruz.Sohpet edilmezse kim niye dursunki burdaa..kaydirigubbakcemile
Ben eski KK'yı istiyorum.
Canoooooo
Beyazım Toprağım
Haydeç Ablam
gelin yahuuuu
haydeç geçmiş olsun bir an önce iyileşte sende katıl sohbete sensiz buraların tadı çıkmıyor herkes çil yavrusu gibi dağılmış
iyi akşam lar kızlar herkes nasıl ..bakalım.. boşver hoş geldin..beyaz toprak işin hayırlı olsun canım.. sanırım herkes haydeçi merak ediyor. yakında konuşmadım ama fındıkta olabilir gidiceğini söylüyordu.. ..
hoşgeldin haydeç ablam geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin
nike gelince malesef bu seferde iğneler işe yaramadı bende umudum yaptım nikimi hala umudum var demek içinnnn
beyaz toprak ne mahkemesi anlamadım ama inşallah herşey istediğin gibi olur canımmmmma.s.
Tatil iyiydi.Pek uyuyamadım yani dinlenemedim ama iyiydi..oooh ne güzel hanım efendi tatile gitmiş gezmiş eğlenmiş allah bilir birde güzel yanmıştır oralarda anlatata ağzımızın suyu aksın demememizi istiyoooo-tatlicadiarzu-sahi kız nasıl geçti tatil anlat azcık:jeyyar:bu arada bilmem farkındamısın işe giridimm cancazım çalışıyorum artıkın been öyle eskisi gibi gündüzleri pek laklaka gelemiyorum buralara akşamları anca uğrayıp bi halinizi hatrınızı soruyorum işte şimdide öyle uykusuz ve yorgunum ki size bi laf atamdaz öyle gidem yatam dediydimşakkıdıhem neden buluşmaya gelmiyormuşsun bakalım bide onun hesabını ver:mymeka:
Allah yardımcın olsun Beyazım Toprağımmbu arada hanımlar eylülün 17 sinde duruşmam var dualarını bekliyorum canlarım hakkımda en hayırlı şekilde sonuçlansın inş.
Hoşgördümmmmmmiyi akşam lar kızlar herkes nasıl ..bakalım.. boşver hoş geldin..beyaz toprak işin hayırlı olsun canım.. sanırım herkes haydeçi merak ediyor. yakında konuşmadım ama fındıkta olabilir gidiceğini söylüyordu.. ..
canım benim ben birkaç gündür girdim ama yazamadım. çok kısa durup yazılanları okuyup çıktım
yok bacım gezmiyorum. boynumda fıtık var çok sancı yaptı dr falan gittim perşembede emar çekilcek bakalım ne olacak sonuç..
canım benim merak etmişsin tşk ederim.iyiyim sağolasın. bu arada nic değişmiş amelide güzeldi ne oldu değiştirdin
bizim tatilci gelmiş .yediğin içtiğin senin olsun .gezip gördüklerini anlat bakem
sağol canım benim.inşallah burdayım cevap veremezsem bile yazdıklarınızı okuyorum.uzun süre duramıyorum pc de
canım daha fındığa başlamadık bu hafta sonu gircez.bu boynumlada nasıl olacak bilmiyorum birkaç kişi alıcaz artık bende yerden toplarım ne yapayım. sende yoktun nerelerdesin
iyi akşamlar memleketimin güzel hatunları..
oh boşwercim ne güzel tatil yapmışsın.biz burda adapazarını bekledik,bi yere kaçmasın diye....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
çalıkuşum ne hamaratsın kıs...ramazanda tarhana çorbanı içmeye geliriz artık
valla bu arada çalıkuşu ve haydeç ablama allah kolaylık versin.biz bu sıcaklarda evlerde bile duramıyoruz.siz hem bu sıcakta hemde rahatsız olarak fındığa gidiyorsunuz.
ayla54cüm bu arada hayırlı olsun.küçük prensesin okula başlamış.inşallah üniversiteler okuduğunu görürsün.yanaklarından öpüyorum minik prensesin...Şeniz
.şimdide ayın 22 sine verdiler emarı .sancılarım olmasa önemli değil beklerim de..devlet işi işte özellerde çok pahalı.mecburen beklicem..