• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceleer hanımlar şükür kavuşturana diyorum valla iftar gecemizden beri nete giremiyorum ve deli oluyorum çok özledim sizleri ama siz beni pek özlememişsiniz anlaşılan ne arayan var ne soran yine yeşil gözlüm sen de olmasan diyorum başkada bişey demiyorum öpüyorum seni ablacımŞeniz diğerlerinede:dilcikar:

Mesleğin ne??
yada ne işler yaparsın??
ne gibi şartlar istersin..
Bunlar üzerine duyarsak bişeyler söyleriz
kaydirigubbakcemile5

canım valla artık ne olursa çalışacağım,yıllardır pazarlama yaptım,bir zamanlar sekreterlik yapmıştım,girişken biriyim,büro da çalışabilirim,doktor yanında filan çalışabilirm,bi fabrikada çalışabilirim,hani diyorum çevrenizde duyarsınız,yada sakarya genelinde bi iş imkanı vardır ama ben duymamışımdır sizlerden biri duyar,bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum

canım valla artık ne olursa çalışacağım,yıllardır pazarlama yaptım,bir zamanlar sekreterlik yapmıştım,girişken biriyim,büro da çalışabilirim,doktor yanında filan çalışabilirm,bi fabrikada çalışabilirim,hani diyorum çevrenizde duyarsınız,yada sakarya genelinde bi iş imkanı vardır ama ben duymamışımdır sizlerden biri duyar,bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum

kraasta kasiyer arıyorlarmış canım istersen bi forum doldur tabi yapabilirmisin bilemiyorum ama ne olursa diyince aklıma geldi bi söyliyeyim dedim

heeeey millet nirdesiniz ses soluk yok bugün ben yemek lerimi hazırladım misafirlerin gelmesini bekliyorum yinede fırsat buldum herkese slm

aaaa ne olmuş bizim millete nerelerdesiniz ayol kışın ağırlığımı çöktü
üzerinize yoksa şimdiden bayram telaşınamı düştünüz hadi bakalım yarın görüşürüz inş.

slm kızlar bizler buralardayız kısmetsiz sizler yoksunuz bayram telaşı evet var bugün çarşıdaydım çok yoruldum birde gümüş boncukla görüştük biraz ayak üstü ve sizlere slm vermeden edemedim bukadar yorulmuşken sevgiler herkese

selam kıslar neler yapıonuz bakalım valla ben bi yoğunum ki sormayın 3 gündür bi yandan bayram alışverişi için çarşılarda bi yandanda kardeşim doğum yaptı bebişimizin peşinde şu anda acaaip yorgunum bi size bakayım dedim hepinizi öptm bayram telaşınız kolay geçer inş ii geceler...

selam kıslar neler yapıonuz bakalım valla ben bi yoğunum ki sormayın 3 gündür bi yandan bayram alışverişi için çarşılarda bi yandanda kardeşim doğum yaptı bebişimizin peşinde şu anda acaaip yorgunum bi size bakayım dedim hepinizi öptm bayram telaşınız kolay geçer inş ii geceler...

selam arkadaşım gözünüz aydın analı babalı büyüsün allahım olmayanlarada nasip etsin evlatsevgisini herkese tatdırsın alış veriş biraz zor oluyor kalabalık çarşılar herkese kolay gelsin iyi geceler

aaa buda ne böyle benden başka kimse yokmu hey iyi geceler diyorum günaydın diyorum kendi kendime yoksa pclerdemi problem var akideşler gümüş öyle dedi sizlerindemi öyle ses verin huuuuuu
hayırlı günler

Bennn burdayımmmmmkaydirigubbakcemile5
Bu ramazan beni çok zorladı ...cokacimcoook
Neyseki bitiyo
hihoyyyt

akşamınız hayırlı olsun arkıdişleer boşvercim sana katılıyorum aynen benide çok etkiledi allah kabul etsin öyle böyle bitti herkeslere sevgileer saygılaar efeniim.....

benim için çok güzel geçti ilk günler biraz sarsıldım ama ramazanın tadı bambaşka oluyor allahım kolaylığını veriyor çalışanlar için tabiki zor olur bitdi sayılı gün herkese hayırlı geceler

iyi geceler hanımlar nasılsınız demiyeceğim anlaşılan baya yoğunsunuz çok uğrayamıyosunuz galiba buralara bende öyleyim çünkü umarım hepiniz iyidir keyifler yerindedir benim çok şükür iyi hepinizi öpüyorum görüşmek üzere by

hepinizin gecesi mubarek olsun arkadaslar.Bu mubarek gecede bu kardesiniz icin de bol bol dua edin ne olur.Allahim hepimize bu geceden yararlanmayi nasip etsin hepinizin hepimizin yaptigi ibadetleri tuttugu oruclari kabul etsin insallah.Cennettede böyle sürekli görüsebilmeyi nasip etsin insallah.

kadir20gecesiqf1.jpg

w588.png

Back
X