Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun dualarda bulualım inş.
bu arada baklavalar hazırmı elinizi öpmeye gelecem bayramda-tatlicadiarzu-
İstediğin baklava olsun canım ben döktürdüm şimdiden. Yeterki gel.....
:roflol:
Döktürün bakalım döktürün baklavaları,su böreklerini, dolmaları.Bizde buralarda gariban senağlamasenağlamagariban sizin yazdıklarınızla teselli bulalım.Tabii küçük yerlerde bayramların tadı bir başka.Bizim buralarda 1 kutu çukulata al, bir hazır baklava, birde hazır su böreği buyrun siza.s.a.s.e bayram.
Kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek, gelecek bayramınız kulu olsun Ben sakaryada okuyorum solaryuma girmem lazım çarşıda sizin gittiğiniz biryer varmı solaryum için önerebileceğiniz???Birde saçı makul bir fiyata ve iyi boyayabilen kuaför ???
Arkadaşım aslında yerin gerçektende çok önemi yok. Nerde olursak olalım insan
isteyince emek verip yapıyor, benim annem bile açmaz ama ben seviyorum kendi emeğimle
ortaya birşeyler çıkarmayı. Becerebildiğim kadar elimden geleni yapıyorum keşke yakın
olsakta bayramın tadını birbirimizi ziyaret edip, tatlılafrımızı yiyerek çıkarsak.
Siz bir kutu çikolata getirisiniz bende evde yaptığım baklavadan börekten ikram ederim.:roflol:
Aslında haklısın hayatım benim ki işin espirisi işte. İnsan istedikten sonra yerin ne önemi var.Bende yapıyordum aslında sarmalar, börekler, tatlılar ama (tabiki baklava, su böreği falan ) değil o kadarını beceremem doğrusu kendimce birşeyler. Ama birkaç bayramdır öyle birşey yapmıyorum, yapıyorum kalıyor dolapta çünki evde durmuyoruz her tarafa biz gidiyoruz el öpmeye.Biz ailenin küçüğü olduğumuz için kimse elimizi öpmeye gelmiyor.Arada arkadaşlarımız gelirse ancak bişeyler hazırlanıyor.Dolayısıylede yapmanın bir anlamı kalmıyor.Ama bende anne evinden kalma bir alışkanlık olduğu için bir telaş evim baştan aşağı temizlensin,dolabım yemekle dolsun.Sonra bıraktım işte.Hem hazıra cokacimcoookcokacimcoookkonmak daha güzel.
Adapazarı'ndan çok sık geçerim.Hele geçen yaz çok vakit öldürdüm oralarda otobüs saati beklerken.Birgün bakmışsınız kapınızı çalıveririm.a.s.a.s.