• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

buruk kalpcim öncellikle hoşgeldin diyorum.moralini bozma adapazarı diğer şehirlere göre daha ucucz.özellikle pazarlarımızda(çarşamba ve sosyete)oldukça uygun şeyler bulabilirsin.

hakketten kızlar dün nasıl bi yağmurdu öyle burnumu çıkaramadım.artık bugün son alışveriş işini halledecem bakalım.artık adım atılmaz dükkanlara.....
beyazım çok sevindm.hayırlı olsun.sırf senin için uğrayacağım söz.

ayy nolmuş adapazarına öyle sel almış heryeri olsun yagsın sususuz kalmayalım buruk kalp canım hoşgeldina.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
buruk kalpcim öncelikle hoşgeldin, çark cad.deki bazı mağazalarda indirimli ürünler bulabilirsin oldukça güzel şeyler var ...
bu arada küçük çocuğu olan arkadaşlar çok dikkat edin bugün dar sokakta ve çark cad.iki çocuk kaybolmuş o kalabalığın içinde araki bulasın çok üzüldüm annelerinin haline yaa allah korusun...
beyazcım yeni işin hayırlı olsun cnm ...
vee yarın ramazanın son günü haydi hepinize kolay gelsin şekerler...

hayırlı geceler arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşk ederim umarım daim olur şuan deneme süresindeyim hayırlısı artık

slm kızlar . ben anca oturabildim pc başına.. sabahtan beri ayaktayım... bugün artık temizliği bitirebildik..akşam da tatlımı yaptım.peşinden sarmamı sardım... şimdi sahurumu yapıp yatacağım... yarında tüm günümü çocuklarıma ayırıcam..çarşıya gelicez .market alışverişi, kızların eksiklerini falan alacağız.. akşam eve gelince tatlımı ıslatıcam . peşinden hamur kızartcam. kızların arkadaşları gezdikten sonra son durak benim evdeler..artık küçük te bu bayram arkadaşlarımla gelicez dedi ablasına tembihliyor aynı saatte olmasın diye...bakalım bayram geçerse dinlenirim artık 1 hafta iş güç bişey yapmıcam..çok yoruldum çok...eminim hepiniz aynısınızdır...şimdiden hepinize hayırlı bayramlar canlar sevgilerimle...

iyi geceler kızlar nasıl keyifler süper süper maşaallah allah bozmasın
buarada şekerinizi çukolatanızı baklavalık ununuzu kraastan alın belki bi tanıdıkla karşılaşırsınızşakkıdı-tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim. Adapazarına gelince mutlaka uğrarım.
Bizde işleri şimdi bitirdik çok şükür yarın köye gidiyoruz bayram günüde tekrar buraya
gelip annemlerin yanına gideceğiz. Çok mutluyum şimdiden heyecan doluyum.hihoyyyt
Çok yorulduk ama olsun değdi bayramdan sonra rahat ederim inşallah.
Herkese gönlünce huzur dolu bir bayram dilerim.yerimseniben

bayramtebrigihf2.jpg

hayırlı geceler arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşk ederim umarım daim olur şuan deneme süresindeyim hayırlısı artık

beyazcim inanki senden cok ben sevindim umarim hakkinda hayirli olur.umarim temelliyede gecersin kafaya koydum gelince bir cayini icecem.(kendi kazandigin paranin cayini tabiki)

iyi geceler canlarım...hihoyyythihoyyytartık resmen bayram başlamış bulunuyor(saat12yii geçti yakaydirigubbakcemile3 )
herkese ailesi ve sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum..hihoyyytbayramda büyük olmak zormuş yaff:delphin:...iş ,güç,alışveriş....tabii bunlarında güzel tarafı var:1rolleyes: ..ama bayramda çocuk olmak daha güzel ve heyecanlııııııkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

tüm sakaryalıların bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımında yanaklarından öperim Şeniz ee bayram nasıl adapazarında tüm sevdiklerinizin yanınızda olması dilegiyle iyi bayramlar hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinizin bayramı mübarek olsun canlarım,sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar geçirmeniz deileğiyle büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden,yaşıtlarımın da yanaklarından öpüyorum:)

sinyora sanada iyi bayramlar kaydirigubbakcemile4 çok ilham almış gördüm seni kaydirigubbakcemile3

slm kızlar hepinizin mübarek ramazan bayramını kutlar gönlünüzce güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim geçiktiğim için özür dilerim ama çalışıyordum bu gün kusura bakmayın hepinizi öpüyorumŞeniz
buarada aylacım mutlaka beklerim güzelim verilmiş söz olarak kabul ediyorum

ii geceler sakryamın güzel hanımları bayramınız mübarek olsun,rabbim sevdiklerinizle beraber,sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar nasip etsin hepinizi öpüyorum sevgiler...

arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım biraz geç kutlama oldu ama bayramın yoğunluğundan anca zaman bulabildim çok geziyoruz galiba fırsat olmadı herkesi öpüyorum

merhaba hanımlar herkesin bayramını kutlarım rabbim sağlıkla mutlulukla nice bayramlar göstersin inşalah..ben giremiyordum ...bizim bilgisar.ayda bir çöktüğü için neyse artık burdayım ..umarım herkes iyidir ...görüşmek üzere..arkadaşlar iyi bayramlar herkese...

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN​
eş durumundan arefe günü bayram ziyaretleri sebebiyle diğer günler giremedim biliyorum geç oldu ama idare ediverin artıkk:utangac: hepinize selamlarrrrra.s.

Back
X