• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler hanımlar çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim ama yinede şükrediyorum sizler biliyosunuz iiş iş diye nasıl yırtındığımı çok şükür mevlam güzel bir kapı açtı kapanmaz inş bu gün bir ara yağmur yağdı o kadar güzeldi huzur vericiydiki bir ara sizler düştünüz aklıma her biriniz nerde ne yapıyor acaba dedim hiç biride gelmedi yanıma oysaki çarşının göbeğindeyim ve bu hatunlar çarşıyada çıkıyorlar ama neeeyse bekliyorum bakın elinizde çiçeklerle hayırlı olsun demeye gelmenizi ona göre-tatlicadiarzu-başka türlüsü kurtarmaz:1closedeyes:tabi bunlar işin latifesi ama şöyle bi uğrasanızda iki laf edip hasret gidersek hiçte fena olmaz hanişakkıdı

iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum
esmerim seni burda görmek çok güzel ..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin inşalah...
beyazcım işemi girdin ben bu konuyu kaçırmışım ..hayırlı olsun canım..yeni gelen arkadaşlar anemon ve esperanza hoşgeşdiniz canlar

iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum

ablacım hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin inşallah......
bugün hava güzel olcek galiba kızlarrrrrrr:teytey:

selam hanımlar nasılsınız bakalım başladı yine yemekti okuldu her gün yeni telaş neyse başka dert keder gelmesin ama ben çok sıkılıyorum pamukovada yaaa bende gelmek istiyorum adapazarına banane banane:)

hoşgeliyosun kaydirigubbakcemileesperanzacım ooh ne güzel gelin alıcaz seni demekki hayırlı olsun cnm...a.s.

esmerim kızının nişanı hayırlı uğurlu olsun allah daim etsin inş.a.s.

sakaryamın tüm güzel hatunları hepinize hayırlı geceleer ,allah rahatlık versin...:Saruboceq:

saol canım aranıza katılmaz çok hoş:teytey::teytey::içelim:

Uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız bakalım

Ben iyiyimmmm
03.09.2008 yeğenim (Mehmet Efe) dünyaya geldi.:emir_bebek:
Bugün tırnağımı çektirdim ve 10 gün rapor aldım.İstanbulda yeğenimin yanındayı:roflol:m.
Vee tam buraya yazmaya başlarken Efe bize şaka yaptı..
Annesi altını değiştirirken tuvaletini yaptı
Haydi görüşürüz sonraa
Şeniz

ilk önce hepinize iyi geceler haydeç ablacım nerelerdesin yeşil gözlümde yok çalı kuşum eee hadi yazın azcuktamuhabbet okuyalım bari neler yapıyosunuz anlatı verin
esmerim hayırlı olsun kızın umarım bir ömür mutlu olur
boşvercim yiğenin hoşgelmiş rabbimden dileğim analı babalı sağlıkla hayırlı uzun bir ömür sürmesi:ecrin_bebek:sanada geeeeeçmiş ooolsun pek yemedim ama neeyseşakkıdı

iyi geceler arkadaşlar herkes iyidir inşallah boşvecim analı babalı büyüsün yeğenin gözünüz aydın olsun sanada geçmiş olsun dikktet kendine hayırlı geceler

selam hanımlar nasılsınız bakalım başladı yine yemekti okuldu her gün yeni telaş neyse başka dert keder gelmesin ama ben çok sıkılıyorum pamukovada yaaa bende gelmek istiyorum adapazarına banane banane:)

canım iyi geceler alalım senide buraya iyi olur inanki sakaryam birbaşkadır buluşmalara katılda dahada iyi tanışırız sıkılma sen yeterki buraya gelme imkanın olsun sevgiler

ilk önce hepinize iyi geceler haydeç ablacım nerelerdesin yeşil gözlümde yok çalı kuşum eee hadi yazın azcuktamuhabbet okuyalım bari neler yapıyosunuz anlatı verin
boşvercim yiğenin hoşgelmiş rabbimden dileğim analı babalı sağlıkla hayırlı uzun bir ömür sürmesi:ecrin_bebek:sanada geeeeeçmiş ooolsun pek yemedim ama neeyseşakkıdı

beyazcım iyi geceler biz buralardayız ama karşılaşamadık ben birgün gitdim ama seni göremedim orada nerelerdesin hangi bölümde ilk zamanlar yorgunluk olur ama alışırsın allahım kolaylığını verir

marketteyim kasadayım ablacım geldiğinde mutlaka üst katlardayımdır ondan ras gelmemişizdir yoksa hep kasa başındayım arada namazdı lavoboydu birde öğlen yemeyine çıkıyoruz sorsaydın kasadaki kızlara tabi ismimle beyaz toprak nerde demeyesin sakın:)))söylerlerdi yine beklerim canım

beyazcım güldürdün beni gece gece sorardım belki insan alışık olunca isim söyleyemiyor ben şöyle sorarım bu marketde çok güzel bir bayan var onu arıyorum desem bence söylerlerdi düşünemedim ama soracam öpüyorm iyi geceler

marketteyim kasadayım ablacım geldiğinde mutlaka üst katlardayımdır ondan ras gelmemişizdir yoksa hep kasa başındayım arada namazdı lavoboydu birde öğlen yemeyine çıkıyoruz sorsaydın kasadaki kızlara tabi ismimle beyaz toprak nerde demeyesin sakın:)))söylerlerdi yine beklerim canım

merhaba canım ben bayram alışverişinde kraastaydım seni mutlak görmüşümdürr kasa bölümündemiydin orda bir kapalı bayan var sağolsun ne zaman gelsek benim oğlumu kucağına alır ve gezdirir balonlar verir bundan dolayı rahat bir alışveriş yaparım bu yüzden kraas çok seviyom ben begamyoncuiremsu

aminnnn:Saruboceq:
Parmağımın resmini çekip yollıyayım :delphin:

merhaba canım ben bayram alışverişinde kraastaydım seni mutlak görmüşümdürr kasa bölümündemiydin orda bir kapalı bayan var sağolsun ne zaman gelsek benim oğlumu kucağına alır ve gezdirir balonlar verir bundan dolayı rahat bir alışveriş yaparım bu yüzden kraas çok seviyom ben begamyoncuiremsu

bir dahaki geldiğinde tanışmak isterim canım evet ben kasadayım kasadaki kızlara kapalı gözlüklü bir kasiyer arıyorum dersen gösteririler şimdi ismimi yazmayayım buraya olurmu güzelim bak mutlaka tanışalım

merabalar hanımlar neler yapıyonuz bakem pek uğramıyonuz galiba topiğimz düşüşe geçmş yav:1shok:, boşvercim gözünüzaydın cnm allah analı babalı sağlıklı ömür versin yeğenine:nazar:,ondan bizdede var 15 günlük:nazar: çocuklarımız büyüdüğünden bebiş özlemişiz deli oluyorum severken,eltmcim işe başladı hayırlısıyla o yüzden sesi soluğu çıkmıyo,bu arada haydeç ablam görünmüyo umarım iyidir,CADIARZUkafanızı şişirdim sanırsam ,şutarafagittikendinize ii bakın tam hastalık mevsimindeyiz,hepinizi öptm,sevgiler...Şeniz

günaydın hanımlar..boşvercim gözünaydın.. yeğenler çok seviliyor .benimde 40 günlük yeğenim var çok seviyorum çok..canım içi benim..o.:ecrin_bebek:..haydeç arkadaşım yok arkadaşlar..ya hemen onun yokluğu belli oluyor nedreki acep:uhm:.. umarım iyidir ..herkese mutlu bir gün arkadaşlar:içelim:

canlar günaydın....:delphin: ben bu ara pek giremiyorum ..girdiğimdede fazla duramıyorum..işlerim var.. beni merak eden arkadaşlar sağlığım çok iyi bi sorun yok... boşwercim gözün aydın .rabbim ananlı babalı büyütsün.. arkadaşlar ben takipteyim .. ama okuyup çıkıyorum... sizleri seviyorum... kalbim sizinle.sevgilerimle...Şeniz

herkeze selamlar
boşvercim.;facedede gördüm çok şeker maşallah yiğenin allah analı babalı ve boşver teyzeli büyütsün.:)
ve geçmiş olsun...
umarım herkez iyidir .....

selam kızlar...özlediniz mi beni bakem?.:uhm:.elticiğimin dediği gibi işe başladım şimdilik vardiyalı çalışıyorum.kaydirigubbakcemile4.biraz yoğunuz.onun için fazla giremiyorum.eve gelip uyuyorum sürekli..mirmirmirmir
boşvercim bebişiniz hayırlı olsun.allah analı-babalı büyütsün..negüzel mis gibi kokuyodur:emir_bebek:.benim yerime öp bebişi..bu arada çok geçmiş olsun.....
herkesi öpüyorummmmŞenizŞeniz

Back
X