Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ne güzel ne güzel buluşmadan bahsediliyo acep ben gelebilecekmiyim inş diyorum şimdilik, haydeç ablacım çok çok kolay gelsin ama kendine dikkat et can dayanmaz bu tenpoya,gümüş boncuk canım benim bir hadisi şerif müslüman müslümanın aynasıdır o gün yeterince şımartın beni sağolasın burdada güzel sözlerinle onure ettin çok çok tşk ederim canım,roşum çok güzel bir süpriz planı umarım o gün aranızda olurum, kısmetsizim sanada kolay gelsin tatlım seninlede en yakın zamanda görüşmeyi diliyorum,çalıkuşum nerelerdesin güzel arkadaşım ev ne alemde umarım artık bitmiştir.yeşilgözlüm güler yüzlüm sen nasılsın tatlı ablam,myhope bebiş nasıl yumurcak rahat duruyomu,turp güzelide uğramaz olmuş onuda yazmadan geçemiyecem başlar sitemlerine ondan sonra deli deli karamsar sözlerle üzer bizii.... neyse hanımlar yarın çok erken kalkıcam umarım güzel bir gün olacak benim için sizden tek istediğim dua dualarınızla beni yalnız bırakmayın a.s.
canocum senide öpüyorum bitanesii:1hug:
Gelelim topikteki arkadaşlarımıza;
Boşwerciğim nasılsın beyazım seni yanlışlıkla atlamıştır canım benim.a.s
Ayağın faturan ne oldu merak ediyorum. Yiğenin nasıl sana bir şey daha
söyleyeceğim bende hala oluyorum ikinci kez az önce öğrendim çok mutlu
oldum. İlk bebekte Hakkarideydik görememiştim bu bebeğimizi doyasıya
seveceğim inşallah sen gibi hafta sonları bir ayağım istanbulda olabilir.
Beyazım gözlüklerinden kurtulmana çok sevindim yeni halini merak ediyorum.
Haydeç ablacığım yılın en çok çalışanlarını seçsek bu topikte
birinciliğe bir sen birde ben yarışırız galiba:roflol:
Cano yine görünmez olmuş. Kısmetsizim neymiş süpriz msn adresiniz
bende yok yazın şuraya da bizde öğrenelim haksızlık oluyor değilmi amaCADIARZU
Yeşilgözlü ablacığım Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın sende olmasan
bazı zamanlar boş kalacak buraları...
Gümüşboncuk, nilly, roşum silerim sizlerde iyisinizdir iki eltilerimiz
ancak kk da görüşebiliyor bugünlerde galiba.
Turp güzelimiz terkmi etti bizi ne. Bak bir burdayız canım sen nerdesin?
Herkese benden selamlar kendinize iyibakın olurmu?a.s.
herkese selamlar Şeniz
çalıkuşum terkedermiyim sizi ben hiç ayıp ediyosun amamirmirmirmir
ben sizin için videolar hazırlıyım siz beni nelerle suclayın :dilcikar:
şaka bi yana bu topicten bazı arkadaşlara yer verebildim videoda ..
inşallah begenirsiniz yer verebildiklerime cumartesi günü link atıcam izleyebilirsiniz ..
youtube acılmayan izlesene.com dan izleyebilecek bu aralar bunun üzerinde calışıyorum ve tabiki derslerim yoksa bu topicte ne dertlerimi döktüm benim ne nazlarımı cektiniz unuturmuyum hiççç Şeniz
öpüldünüz görüşmek üzere tekrar begenmeniz dileğiyle hemşerilerim benim....hihoyyyt
ne videosu anlatırmısın...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ve işte arkadaşlar güzel bir haber daha size bunalım takılmıyorum artık çünkü neden bu arkadaşınız yeniden işe girdikaydirigubbakcemile5 amaaan yinemi beyaz iki gün sonra çıkardılar beni diye zırıldarsın sen dediğinizi duyar gibiyim bu sefer zırıldamıyacam direk kendimi boğaz köprüsüne asacamlaelaelaelaelae dermişim yok yok bu sefer ümitliyim aman olmassada olmaz ne yapayım ölüm yok yaa sonunda yine bir marketteyim biraz uzak bu oralara gelemzsiniz hadi yisiniz sitemlerimden kurtuldunz gelmiyosunuz diye -tatlicadiarzu-ama ne olur dua edin valla bu bünyem bir işten çıkarılma vakasını daha kaldıramaz .....hepinizi öpüyorum canlarım iyigecelera.s.