• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım? Hendek donuyor buz gibi.
Sabah çocukları okula gönderesim gelmedi böyle havalarda hep yanımda, gözümün önünde
olsunlar istiyorum. Şimdi yine kar başladı bakalım sabah manzara nasıl olacak?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.a.s.

günaydınnnnna.s.

canlar nasılsınız.ben bugün erkenciyim..epeydir yazamıyordum ama yazılanları hep okudum.. inşallah hepiniz iyisinizdir..ben iyi olmaya çalışıyorum..sadece çok yorgunum birde grip illetini atamadım üstümden..sizde benim işlerimden bıktınız artık..ben bu gece pekmezhaneye giricem yine pekmez yapıcam...yeşigözlüm pekmezin köpüğünü ayırcam senin için canım...... hepinizi tek tek öptüm canlarım....iyiki varsınız..tek tek isim saymıyorum sizler zaten biliyorsunuz. sevgiler.....Şeniz

kızlar slm nasılsınız iyisiniz inşallah haydeçcim kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim pekmeze girince gribi falan at sauna gibidir her halde orası sıcak kendine dikkat et
herkese sevgiler öpüyorum

hayırlı geceler sakaryaaa...
aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz sık sık görmek isterim sizleri topiğimzde...
aahh çalıkuşum çocuklarımız küçükken hep dizimizin dibinde oluyoda büyüdükçe anlamak zorunda kalıyoruz hoş olmasada, benim kızım bu soğukta sabahın 8 inde evden çıkmak zorunda hafta sonu yollar çok ıssız acaip korkuyorum ama elden ne gelir mecbur,allaha emanet olsunlar hepimizin evlatları,,
haydeç ablacm gene çalışıyo kolaylıklar diliyorum işlerinde,
kışın rehavetine dalmışız hepimiz, kimseler uğramıyo haydi kıslar bana ii uykular dicek yookmuuu?
hepinise sevgiler, ii uykular sakaryaa...

iyigeceler arkidişler hepinize allah rahatlık versin tatlı tatlı oooh uyuyun bakalım öptüm sizi:1hug:

günaydın arkadaşlar bugün geç kalktım günün yarısı gitdi dün erken kalktım ne güzel gezmeyede gitdim işlerimide yaptım
arkadaşlar cano bize küsdümü banamı öyle geldi haberi yokmuydu buluşmadan

iyi akşamlar hanımlar..ya ben dün akşam mesaj yazdım e mesj gelmemiş hayret yani..akşamki mejım yok..neyse..bugün pazzardı..bizm evde bazı tamir işleri vardı..cano küsmemiştir canım..niye küssün..işi vardır herhal..nerdesin kız canoo..bises ver yahu..bu arada sinyorada yok oldu...herkesi öpüyorum hanımlar..

sakaryamın güzel hatunları nihayet kavuştum siteye yine,yaa benim pc tamamen çökmüştü
(bıktı benden garibim)nhayet arıza giderildi,nasılsınız bakem herkesin keyfi yerindedir inşallah
yaa kimse hediyeleşmek istemiyor galiba,yani hediye dediysem çam sakızı çoban armağanı işte amaç birbirimize güzel hatıralar bırakmak
şimdi bu çekilişe katılanları bekliyorum:

sinyora
turna54
evet katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirirse bir sonuca ulaşırız
herkese selamlar,saygılar

merhaba....sinyora.. önceki mesajlarda vardı ben katılırm ..yeşilgözlü ve beyaz sanırım katılabilir..önceki sayfalara yazmışlardı ..fikir değiştiren varmı bilmem tabii ,,hanımlar nerdesiniz....

yılbaşı çekilişi katılanlar
sinyora
turna54
gümüşboncuk

canım katılmak isteyen net olarak belirtsin ki sonra problem olmasın

teşekürler çalıkuşu ..bunu görmemiştim..enlerde..çok buluşanlar arasındayız..bu link çok hoşuma gitti..arkadaşlar sizde bakıverin..

iyi geceler sakaryamın güzelleri..soğuk olunca herkes köşesine çekilmiş sanırsam.sinyora bende varım çekilişe...........
hepinizi öpüyorum..tatlı rüyalar sakaryammmmmmmm

günaydın hanımlar sabahın köründen merhaba:)
merak etmeyin küsmedim ben kimseye,ama yetişemiyorum zamana hepsi bu
sizi seviyorum,
(öpücük smili)bu ne yaa forumda ne smilie kalmış ne bişeyy:D

sakaryalılıar sizi ziyarete geldim
günaydınnnnnnn
hayırlı,sağlıklı ve huzur dolu bir hafta diliyoruma.s.

selamlar hatunlar,keyifler nasıl,ablalarım bacılarım çekilişe katılmak isteyenler lütfen isimlerini belirtsinler aşağıdaki listeden devam edeceğim

sinyora
turna54
gümüşboncuk
kısmetsiz kedi

ben katılırım diyenler olmuş ama bu isteklerinizi net olarak belirtmenizi rica ediyorum
öpüyorum hepinizi

Back
X