• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

tüm dileklerimizin kabul olması umuduyla herkese huzurlu,sağlıklı ve bol paralı bir yıl diliyorum

günaydın hanımlar...ya gerçekten her buluşmamızdan sonra burası unutuluyormu..yeşilgözlüm sen geceleri iyigeceler demeden yatmazdın hayırdır arkadaşım..çok mu yoğunsun:delphin:

sen çok yaşa ablacım...ben söylicektim sen benden önce davrandın.herkes yeniyılda çok yoğun galiba.....:uhm::sm_confused:

Sakaryalı arkadaşlar size bişi sorucam ?
Adapazarında Adıbahçe isminde bi kafeterya tarzı bi yer varmış nasıl bi yerdir bilginiz var mı?

evet arkadaşım ben çokk iyi bilenlerdenim sürekli orda takılıyorum akşamları nişanlımla...bi sorunmu olacaktı

Arkadaşlar gene ikinci sayfalarda buldum topiği. Olmuyor ama böyle hadi artıka.s
toplaşalım buraya. Nerde kaldı o eski aktifliğimiz. Buluşmaya kar kış demeden
katılıyor herkes ama iki satır yazmaya gelen yok.
Beyazım işten ayrılmışsın hayırlısı olsun senin için. Haydeç ablam sanırım
yine işten güçten kurtulamıyor yeşilgözlü olur buralarda diyordum o da yok.
Kısmetsiz, boşwer, roşum, sinyora, myhope, turna54, gümüş boncuk, cano
hadi arkadaşlar gelin bir el atın, bir ses verin.
a.s.

merhaba sakarya lılar buraya ilk defa yazıyorum
adapazarında 3 yıl çalıştım sakarya üniv.de de yüksek lisansımı yapıyordum evlenince yarım kaldı tez döneminde bıraktım belki ilerde tamamlarım.
neyse ilk geldiğim zamanlar ne yalan hiç sevmemiştim ama zamanla çok sevdim doyamadım yani adapazarına.
siz anlatırsınız artık ordaki gelişmeleri.
şehzadeyi özledim çark caddesini özledim sapancayı özledim..

merhaba bende sakaryalıyım ama malesef sizin kadar aktif olamıyorum .....buluşuyorsunuz buradan mesajlarınızı takip ediyorum bayılıyorum muhabbetinize ama vakitsizlikten aktif olamıyorum...sizi kıskanan biri var haberiniz olsun muhabbetiniz hiç eksilmesin .....sevgiler

merhaba ben de sakaryalı sayılırım karasuda yazlıgım var.ve akrabalarımızın bir kısmı oraya yerleşmişler yaz kış geliyorum hafta sonu kaçıyorum bazen.aslen giresunluyum..haziran da gelip eylülde dönüyorum bende..

çalıkuşum ben her gün yazmaya çalışıyorum yinede...ama gerçekten haklısın ya sakarya topiği böyle olmazdı.:1no2:

benimminikalem sende hoşgeldin canım arada uğrada sakarya dan haberler veririz sana...

yalnız yıldızlar şahitti neden canım gelemiyorsun buluşmalarımıza katıl bak nasıl aktif oluyorsun.. gel sık sık bekleriz Şeniz

ecrin1001 sende hoşgeldin canım...

roşum iyiki varsın... benden sanada sevgiler..

kızlar hadi gayret gösterelim. topiğimii yalnı bırakmayalımhihoyyyt

selam sakaryamın hatunlarıııııııııııııı
beniminikkelam,ecrin1001 hoşgelmişsinizzzzzzzz.daima bekleriz efemmmmmhihoyyyt
yanlızyıldızlar şahitti canım katıl aramızakaydirigubbakcemile...bekleriz her zaman..
çalıkuşum haydeç ablam ben burdayım kıssssskaydirigubbakcemile5
kıslarrrrrr hadi yaf nereye kayboldunuzzzzzzzzzzz:sm_confused:

kızlar neler yapıyosunuz tatilin tadınımı çıkarıyorsunuz.sel hoşgeldin canım...kısmetsiz kediŞeniz

benim eşim sakarya pamukovada askert oyüzden istanbul pamukova arası gidip geliyorum her çarşıya çıkışında pamukovalı olucam nerdeyse

herkese selamlar,bikaç gündür eşim izinli bugünde malum çoluk çocuk evde pc sırası bana pek gelemediğinden aranıza katılamıyorum...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız topiğimize hoşgeldiniz ,her zaman bekleriz
hepsinize hayırlı pazarlar...

Back
X