• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

haydeç ablam seni yine böyle neşeli görmek çok güzelllll inşallah tüm zorunların hallolmuşturr buluşmaya gelinceee her nekadar eşim olmaz dese de ben onu ikna etmenin bir yolunu bulacam inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
kısmetsiz kedim sinyoram çalıkuşum haydeç ablam roşum yeşilgözlü ablam çok teşekkürlerr hepinizeeeea.s.

hallolmadı canım ama hayata küsmek te olmuyor..yaşam devam ediyor.....tabiki canım çok sıkkındı.şimdi daha iyiyim ... tabiki buluşmaya gelmeye çalış özlettin kendini.yerimseniben

aman aman ne güzel bizim hatunlar coşmuş yine maşşşşşallah
haydeç ablacım beni düşündüğün için çok sağol,valla tam taşınma dönemim2-3 gün içinde
eşyalar nasipse haftasonuda yerleştirme işiyle ilgilenirim yani
nasıl kalkacağım altından bilmiyorum valla
ilk defa taşınıyorum zor olacak benim için ama nasipse rahat edeceğim
yani kimseyi üzmiyecekse bu hafta yapmıyalım buluşmayı olurmu!
herkese sevgiler,saygılar,arz ederim :p

canım ya allah kolaylık versin..taşınmanın sıkıntısını bilirim.bide kışın hepten zor olur.benden tavsiye ktularının üstüne yaz ve direk odalarına taşı.daha kolay yerleşirsin.allah kolaylık versin.yardıma geliyim istersenkaydirigubbakcemile4

Çok şükür Sakaryamı bugün ilk sayfada ve en üstte gördüm.
Uzun zamandır böyle görmemiştim. Mutlu aldum şimdi.hihoyyyt
Bilge06, semenkır hoşgeldiniz. Her zaman sizleri aramızda görmek isteriz.
Haydeç ablacığım seni eskisi gibi görmek çok güzel, hepimiz bazen zor günler
atlatıyoruz. Herşey insanlar için değilmi ablacığım. Sinyora sana kolay gelsin
evet şimdi zorlanacaksın ama evine yerleştiğinde rahat edersin inşallah.
Kısmetsizim, roşum iyiki sizlerde burdasınız hiç tanışmadığımız halde sıcaklığınızı
hissediyorum , sağolun arkadaşlar. Beyazdan, canodan, boşwerden, nilly den hiç haber
yok. Ne oldu bu arkadaşlara bilmem. Herzaman buralarda biryerlerde olurlardı. Dilerim
onlarda buluşmadan haberdar olurlar ve her zamanki gibi; şen şakrak eğlenceli bir
buluşma daha yaşanır. Ben şükür şimdi daha iyiyim. Yanlız ciddi anlamda kilo aldım.
Nasıl vericem bilmem. Çünkü iştahım çok açık. Okullar tatil diye biraz tatilin tadını
çıkaralım istiyorum ama oğlum hergün dersaneye gidiyor malesef yine sabah uykusu
yok. Neyseki o gidince bizde kızımla uyuyoruz. Benden bu kadar görüşmek üzere
herkese selamlar.
:1hug:

sağolun canlarım valla,evet zor olacak ama iş bitincede rahat edeceğim allahın izniyle,hepinizi öpüyorum

sinyoracım allah kolaylık versin cnm,bi güzel yerleşip hayırlısıyla otur yeni evinde...
çalıkuşucum aynen bende sabahları erken kalkıyorum kızımın dersanesi nedeniyle bize tatil yok ne yazıkki bende bi kere uyandımmı uyuyamıyorum,bu arada sağlığın düzelsinde kiloyu verirsin inş.öncelik sağlık kendine ii bak...
duyuru ; beyaz toprak,boşver,cano,nilly aranıyo görenler yada yerini bilenler lütfen sakarya topiğine haber versinler...
hepinizin gecesi hayırlı olsun, ii uykular sakaryam...

günaaydıın sakaryam kapanış benden açılış gene benden noldunuz sultanlar
dışardaki hava miis sabah yürüyüşümü yaptım sizler hala uyukluyonuz galiba,gününüz güzel geçsin,sevgiler...

Son düzenleme:
inanılmaz bahar gibi bir gündü bende uyanınca kendimi sokağa attım roşumkaydirigubbakcemile2 sinyora ev taşımak gerçekten çileli Allah kolaylık versin umarım yeni evde herşey güzel olacaktır :1hug: çalıkuşucum teşekkür ederim canım hoşbuldukka.s.

hallolmadı canım ama hayata küsmek te olmuyor..yaşam devam ediyor.....tabiki canım çok sıkkındı.şimdi daha iyiyim ... tabiki buluşmaya gelmeye çalış özlettin kendini.yerimseniben

Haydeç sanada karşılaman için tesekkür ederim canım hepiniz çok sıcaksınıza.s. canını sıkan şeyi bilmiyorum henüz eski sayfalarıda pek gezemedim umarım geçer çünkü özünde hayat dolu bi insan olduğun belli. kesinlikle yaşam devam ediyor uyandığımız her gün bize bahşedilmiş bir lütuf dimi. Bu hayata küsmek büyük haksızlık olurdu. Her şey gönlünce olur inşallah:1hug:

sakaryamın güzel hatunları.........sanırım herkes iyi.herkes meşgul...neyse iyi olunda,gerisi önemli değiil.
hepinize allah rahatlık versin.öpüyorum en kocamanından.....

Haydeç sanada karşılaman için tesekkür ederim canım hepiniz çok sıcaksınıza.s. canını sıkan şeyi bilmiyorum henüz eski sayfalarıda pek gezemedim umarım geçer çünkü özünde hayat dolu bi insan olduğun belli. kesinlikle yaşam devam ediyor uyandığımız her gün bize bahşedilmiş bir lütuf dimi. Bu hayata küsmek büyük haksızlık olurdu. Her şey gönlünce olur inşallah:1hug:

sağolasın canım benim..gerçekten söylediklerine katılıyorum..ama bazen insanlar sarsılıyor...bende onu yaşadım.. şimdi daha iyiyim ...teşekkürler..:delphin:

çalıkuşum canım kardeşim çok geçmiş olsun yazmıştım ama yine yazayım..boşver kiloları önemli olan sağlık.gençsin verebilirsin..önce sağlığın düzelsin...:Saruboceq:

sinyora buluşmayı taşınma buluşması olarak değiştirebiliriz bacım...senin evi bi güzel taşır yerleştiririz 1 günde...şaka bi yana sana kolay gelsin..sen en zorunu başarmışsın. şimdi ev bulmak kolay değil onu halletmişsin..a.s

pisicim roşum sizlerde iyisiniz belli yazdıklarınızda..Şeniz

kızlar çıkın saklandığıız yerden nerdesiniz yaffff...beyaz bizi bu kadar yalnız birakmazdın....:mymeka:

ya ben bu sayfayı yeni görüyom bilsem çoktan katılırdım aranıza ben aslında mardinliyim ama nişanlım sakaryalı artık benim de memleketim burası sakaryayı daha iyi tanıyacağıma ve daha çok seveceğime inanıyorum....

merhaba kızlar kimse yokmu ?
hoşgeldin tılsım umarım seversin sakaryayı

vatan millet sakarya :)
aslında akyazılıyım bende kocaelide doğdum buyudum ama vatan memleket seviyorum sakaryayı havası bile farklı

Merhaba hanımlar,
Gene yoksunuz değilmi? Hadi artık canlanın ama....
Tılsım ve burcin hoşgeldiniz, sizleride aramızda görmek isteriz.
Tılsım Mardin çok güzel, farklı bir şehir oraları gezdik, kaldık.
Burayıda çok seveceğini düşünüyorum, yaşanılası bir yer Sakarya.a.s
Haydeç ablacığım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Çok doğru önce sağlık ama bence bu iştah varken zayıflamakta zor görünüyor.:roflol:
Beyaz bu hafat bana uğrayacağını yamıştı ama bir daha da ses çıkmadı.
İnşallah bir ses verir artık, Cano ve boşwerde selamsız durmazdı ama nerdeler acaba?,CADIARZU
Herkese selamlar.

hanımlar merhaba .. sizleri çok özledim.. umarım herkes iyidir ...buluşma daha belli değil sanırım ..okular tatilde benim kızlar ananesinde kalıyor ......yarı dönemide atlattık..hayırlısıyla alah çocuklarımıza zihin açıklığı versin ..görüşmek üzere arkadaşlar..herkese selam

topiğimize misafir olan arkadaşlarım hoşgeldiniz her zaman bekleriz a.s.
sakaryalı hatunlar anladık çok mühim işler var yoğunsunuz falanda arada bi uğrayıp iki satır yazıverin...CADIARZU
gümüşçüüm sende hoşgeldin bayaadır yoktun ,allah cümlemizin yavrularına sağlık ve zihin açıklığı versin...:Saruboceq:
hepinize kokkulu öpçükleer gönderiyom ki topiğe dönün:çok üzgünüm:ii uykular fıstıklar ...

vatan millet sakarya :)
aslında akyazılıyım bende kocaelide doğdum buyudum ama vatan memleket seviyorum sakaryayı havası bile farklı

BURCINCIM NİŞANLIM DA AKYAZILI BANA BİRAZ BAHSEDER MİSİN ORALARDAN NASIL YERLER TUTUCU DİYE DUYMUŞTUM İNSANLARINI DOĞRU MUDUR???
BENİM NİŞANLIM DA HEP BU SÖZÜ SÖYLER " VATAN MİLLET SAKARYA ":çok üzgünüm: ONU ÇOK ÖZLEDİM ASKERDE ŞUAN SİZİNLE ÖZLEMİMİ GİDERİCEM ARKADAŞLAR HERKESİ ÖPTÜÜMM...Şeniz

Back
X