• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaydın günaydın günaydın:teytey:....ya gerçekten amma hareketliymiş dün buraları....1-2gündür yoğunluğumdan dolayı giremedim.bu arada kimler gelmiş.haydeç ablam özlettin kendini valla.:1hug:.yokluğun belli olduyodu yani...
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.teyzem daha iyi.a.s.
bilge ve bendenizcim kolay gelsin arkidişler.ama kendinizi fazla hırpalamayın.bendenizcim bu arada yeğeninin doğum günü kutlu olsun.a.s...
myhopecum kendini fazla yorma tatlım...
beyazım canım kendini üzme öle....herşeyin bi vakti saati vardır.sen şimdilik evde olmanın tadını çıkar yerimseniben..
roşumcum canım,hadi bakem fiziğe..inşallah faydasını görürsün tatlum..
valla kızlar dünki yağmurda bi ıslanmışım bi ıslanmışım..olmaz böyle şey..bütün gün çarşıda işlerim vardı ordan kızı almaya falan gittim.duş almış gibiydim yanii.şimcikte ısınamıyorum bu gün..neyse gene uğrarım ben hepinizü gucumannnn öpüyorummmmmmmmŞeniz

günaydın hanımlar hepinize en güzelinden neşeli bir hafta sonu diliyorumben şimdi oğluşumu almaya gidiyorum bu hafta sonu bende hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakına.s.

kızlar neden aşk olsun neden kaçayım,bildiğiniz gibi evi taşıdım
eve internet bağlatmadım,daha dün büroya bağlandı internet
çok şükür bundan sonra aranızda olabileceğim
geçen akşamda arkadaşımdan yazmıştım yani
valla neler yapmışsınız ben yokkken
buluşmuşsunuz bileee yaa bananeee bende istiyorummmm
aaaaa bu arada çalıkuşu seninle tanışamadık daha ama ltimle komşuymuşsun galiba
ajanlık yapmışsın hakkımda :)
hepinizi öpüyorum arkadaşlar

kızlar neden aşk olsun neden kaçayım,bildiğiniz gibi evi taşıdım
eve internet bağlatmadım,daha dün büroya bağlandı internet
çok şükür bundan sonra aranızda olabileceğim
geçen akşamda arkadaşımdan yazmıştım yani
valla neler yapmışsınız ben yokkken
buluşmuşsunuz bileee yaa bananeee bende istiyorummmm
aaaaa bu arada çalıkuşu seninle tanışamadık daha ama ltimle komşuymuşsun galiba
ajanlık yapmışsın hakkımda :)
hepinizi öpüyorum arkadaşlar

Öncelikle hoşgeldin sinyora, yeni evinde huzurla oturmanı dilerim.
Eltin konusunda özelden yazdığım gibi durum. Seni kırdıysam özür dilerim.:1hug:
Buluşmalara pek katılamıyorum merkezde olduğu için; bu kez katılabildim, çok şükür.delikafadulden
Herkese güzel haftasonları diliyorum.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..inşallah bir daha bu kadar ara vermem..bende sizleri çok özledim...sağolun varolun...Şeniz

evet haydeç ablacım inşallah dediğin gibi olur a.s.

ya kızlar ben açlıktan ölüyorum
sürekli saate bakıp dakkaları sayıyorum
reklamlarda mamaları görünce ağzımı şapırdatıyorum
bannane ya ben diyeti bırakıyorumm:çok üzgünüm:

demek istiyorum ama 3 gündür haybiyemi çayım şekersiz aşım tussuzdu diyip tekrar kendimi toparlıyorum
bırakmıycam ya yok yok bırakmıycam:enbuyukkk:
bendeniz sen bugün yeğenini doğumgününde lüpledin tabe mamaları :icecream: yeğenine nice mutlu yıllır diliyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,ben hiiiç iyi değilim yaaa grip kapımı fena çaldı sabah oğlanı almaya gittim geldim kafayı bi vurdum anca kalktım başım çatlıyo, bilgecim nazik davetine iştirak edemedim canım kusura bakam:çok üzgünüm:canım da çok sıkkın iki gündür ben hiç mutlu değilim yaaa:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,ben hiiiç iyi değilim yaaa grip kapımı fena çaldı sabah oğlanı almaya gittim geldim kafayı bi vurdum anca kalktım başım çatlıyo, bilgecim nazik davetine iştirak edemedim canım kusura bakam:çok üzgünüm:canım da çok sıkkın iki gündür ben hiç mutlu değilim yaaa:çok üzgünüm:

olurmu canım için bakmam tabi sen kusura bakma yanıma çağırır gibi olduydu ama hani yolunuz bu tarafa düşerse diye dedim hanisüprizzzzz çok geçmiş olsun canısı ya sıkma canını canın sıkkındı bide hastada olunca iyce efkar yaptın geçer canımmmm üzülme emi:teselli:

iyi geceler kızlar..sinyoracım tatlım hoşgeldin .:teytey:.ama merak ettik..öldün mü kaldın mı diye..
bilgecim canısı madem başladın devam et bacım ....pes etme.biz burdan seni desteklüyoruz..
beyazım geçmiş olsun bacum..hayırdır niye moralin bozuk?üzme kendini..hayat bu sürekli yağmur yağmıyacak ya..elbet güneş çıkacak(hemde gökkuşağı ile..)
kızlar bende dünkü ıslanmadan sonra fena hasta olcam sanırım sırtlarım ve ciğerlerim ağırıyor resmen..
hade hepünüzü öpüyorum canlar....

Nasılsınız arkidişlerr..Şeniz
Bugün yeğenim 4 yaşına bastı.Kutladık geldim.:teytey:
Bilgecim cuma günü bende azıcık yedim.Akşam abimlere gittim anam börek yapmışlar.Birde tabağı doldurmuşlarmı yedim bitirdim hepsini :1rolleyes:miğde fesadı geçirecektim nerdeyse:roflol:
Sabah kilomu ölçtüm 60 :1shok: oldum.Ye ve kilo ver buna diyolar sanırsam :roflol:
Bu akşamda yedim epey Ama yarından itibaren yok.
Sende bırakma . Zayıflayıp manken felan oluveririz.:dance:
Beyazım Toprağım niye moralin bozuk anlat bakim
:teselli:

iyi pazarlar herkese...sanırım herkes ya uyuyo yada gezio....:delphin:
bebişimle ben sabahladık yine ama bu kez ağladığı için deil....annesine gülücükler attığı için şimdi uyuyo tatlım benim....kaydirigubbakcemile3

kıslarr günaydın bayadır giremedim npyosunuz bakalımmm..
efekan resimdeki senin bebeğin heralde ne tatlı bişey ya sevesim geldii çok şeker bişeye benziyooo

hayırlı pazarlar kızlar...bendeniz sen nerene diyet yapıyorsun anlamadımki..kısmetsiz pisim beyazım çok geçmiş olsun canım..bige seni tebrik ederim topiğimizi yalnız bırakmıyorsun....

kızlar iyi pazarlar...topiciğimiz sakin bi gün geçiriyo sanırım..
ocean gril sen de bebk bekliyosun sanırım .allah hayırlısyla kucağına almak nasip etsin canım...
efekancım oğluşunu benim yerime öp .gerçekten çok tatlı gözüküyo.
herkese iyi haftasonları........

hepinize ii tatiller kıslar...a.s.
tabii ben tatil neyin yapamıyom akşam kardeşlerim ,yeğenlerim vaadı,tebi ev talan oldu bugün ancak girişip işlere başladım,otura kalka yapıyom iştee,
kısım bayaa bi rahatsız ona cnm sıkkın:çok üzgünüm:bide hastayım biliyonuz belim çok ağrıyo meğersem belimde nurtopu gibin 2 fıtıkım delikafaduldenvaamış bacaklarımdaki sorunda ondan kaynaklanıyomuş,ayağıma fizik ii gelecek gibi ,belki belim içinde fizik gerekebilirmiş dedi dr.ama ben istemiyom içinizde belden fizik görüp tecrübesi olan vaamı?
bu arada psikolojim bozuldu yaa rejimi unuttum oram buram ağrıyo derkene ,ama yok kontrole alcem gene,bizim B ler rejimdemiş hayırlı ossun güzeller,hedefe kolaylıkla ulaşırsınız inş.
beyasım geçmş olsun cnm...eltim sana da geçmşler olsun inş.çabuk atlatırsınız...ocean cnm senin bebiş nasıl ne zaman geliyon buraya...
efekaancım bebişinin o yanaklarını mıncıkla benim için ooy oy akşam :emir_bebek:yeğenimi yedim yedim doymadım,teysesinin kuzusu rabbim hepsine sağlıklı ömür nasip etsin...
çok gevezelik ettim demi güzeller hepsinizi koccumaan Şeniz ,sağlıkla kalın...

merhabalar kızlar iyi pazarlar hepinize,ben çok kötüyüm ama yatak döşek yatıyorum sinüzlerim fena azmış durumda etlerim lime lime dökülüyo sanki ooofof,neyse bu kadar içinizi karartığım yeter birazda güldireyim akşam her yerim ağrıyo moralimde bozuk canım sıkkın yaa bende bi dedlilik yaptım şu gönülden sevenler sitesi varyaa oraya üye oldum-tatlicadiarzu-ve bir gecede inanırmısınız 300 ze yakın evlilik teklifi aldım:1shok:delikafadulden ben neymişim bee dedim kendi kendime:lepi:orada bana gelen msjlardan bazılarını kopyalayıp yapıştıracam buraya ben çok güldüm sizde biraz gülün:roflol:

bri bunu yazmış kızlar
Hemde en baştasınız açıkçası kıskandım sizi çok çekicisiniz farkındamısnız?
sitenin favorisi oldum anlaıyacağınız:lepi:

Back
X