• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

hiç konuşasım yok:çok üzgünüm:

canım benim niyekine üzüldün böyle üzülmeya
roşum geçmiş olsun inşallah iyi gelmiştir fizik tedavi ama dikkat etmenlazım fizik sonrası hastalık çabuk yakalar dikkat et
kısmetsizcim buluşalımda azıcık daha havalar iyi olsun kız hastalıktan yeni kurtuldum hemide köfte yemeye gidelim herkese hayırlı geceler

bak beyazım sana takıldı kafam günaydın demeyi bilem unuttum topiciğimize-tatlicadiarzu-
günaydın canlaaarrrŞeniz
hava bugün çok güzel haydi kalkınkaydirigubbakcemile
roşum sen havayı güzel görünce hemen yürüyüşe çıkıyım deme haayasakkelime

Günaydın herkese,gününüz güzel olsun,sofranız bereketli,yemekleriniz lezzetli,çocuklarınız uslu,kocalarınız cömert,sevgilileriniz yakışıklı ve zengin:nazar:,işiniz kolay,eviniz mis kokulu,neşeniz bol olsunnnnn:kahve:

merhabalar kızlar valla dün canım çok sıkıldı sizleride üzmek istemezdim ne bileyim kendimi hiç iyi hissetmedim dün aslında gündüzüm çok güzel geçti mutlu olacağım anlar yaşadım keyifliydim anlıcanız ama akşam üzeri bi karamsarlık bi bıkkınlık istediğim gibi bi iş bulamamak rabbime isyan etmiş olmak istemiyorum ama sankim dualarım dergahı izzetten geri dönüyo kabul olmuyo gibi olması beni çok kötü yaptı ağlasam belki rahatlıcam ağlamada ağlayamadım sizlerede duygularımı o an aktaramadım içimden ne geliyosa o an onu yazdım gecede uyku tutmadı neden böyle oldum bilmiyorum kızlar artık sizlerden dua istemeyede utanıyorum ama ne yapayım sizlerin dualarıyla rahatlıyorum... derken şuan göz yaşlarıma hakim olamıyorum neden derseniz şu su gibi programını izliyorum şuan progarmı sunan kadını tanırsınız hepiniz türkücü dediki allahtan bişey istiyosanız sabah namazına kalkacaksınız kurban olduğum allah sabah namazına kalkıp ne istediysem verdi diyo yaa dedim kendi kendime rabbim beni bu kadın kadar sevmiyormu çünkü ben bunun hep yapıyorum ama hep geriliyorum o ise istediklerim oldu diyoo bu nasıl iş yaa senağlama

merhabalar kızlar valla dün canım çok sıkıldı sizleride üzmek istemezdim ne bileyim kendimi hiç iyi hissetmedim dün aslında gündüzüm çok güzel geçti mutlu olacağım anlar yaşadım keyifliydim anlıcanız ama akşam üzeri bi karamsarlık bi bıkkınlık istediğim gibi bi iş bulamamak rabbime isyan etmiş olmak istemiyorum ama sankim dualarım dergahı izzetten geri dönüyo kabul olmuyo gibi olması beni çok kötü yaptı ağlasam belki rahatlıcam ağlamada ağlayamadım sizlerede duygularımı o an aktaramadım içimden ne geliyosa o an onu yazdım gecede uyku tutmadı neden böyle oldum bilmiyorum kızlar artık sizlerden dua istemeyede utanıyorum ama ne yapayım sizlerin dualarıyla rahatlıyorum... derken şuan göz yaşlarıma hakim olamıyorum neden derseniz şu su gibi programını izliyorum şuan progarmı sunan kadını tanırsınız hepiniz türkücü dediki allahtan bişey istiyosanız sabah namazına kalkacaksınız kurban olduğum allah sabah namazına kalkıp ne istediysem verdi diyo yaa dedim kendi kendime rabbim beni bu kadın kadar sevmiyormu çünkü ben bunun hep yapıyorum ama hep geriliyorum o ise istediklerim oldu diyoo bu nasıl iş yaa senağlama
Ne istiyorsan olacak merak etme,ama hayırlısı olsun,geç olsun.İş bulunur,canımmm sen yüreğini ferah tut.Senin gibi temiz kalpli kuluna vermeyecek de kime verecek halik:1hug:.Sadece senin için en kısmetli zamanda gelecek istediklerin.Ben de hep iki sene boyunca bebek diledim rabbimden,tvde bebelerini çöpe atanları gördükçe isyan edesim geldi,bu mudur ilahi adalet diye ama bak şimdi bebişim kucağımda,geç oldu ama hayat kattı bana,eşime,kıymetlimiz oldu.Onunla beraber eşimin kazancı arttı,mutluluğumuz arttı.Dedim ya zamanı olduğunda,hayırlı olduğunda olsun,lütfen üzülüp bizi de üzme.Sen isyan etme,umudunu da yitirme,bir bakmışsın ennnn ama en çok istediğin sektörde çooook güzel bir iş bulmuşsun.:teselli:

çok tşk ederim dilarem allah razı olsun ümit oldun umut oldun bana aslında bilmediğim şey değil her şeyin bir vakti saati var elbet ama o kadar herşey aksi ters gidince insanın ister istemez içi daralıyo şu hayata bağlanmak için küçük bir ışık istiyo inan hayattan o kadar çok beklentilerimde yok huzur içinde çalışabileceğim bir iş çok aman aman dolgun maaşta istemiyorum kimseye yük olmadan kimseye muhatç olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum şu dünyadabenneyaptımki

beyazım ben nişanlıyken başlamıştım Rabbimden hayırlı sağlıklı evlatlar istemeyeee-o nasıl oluyor deme nasılsa evlenecem ama hayalim hep anne olmaktı ön hazırlık diyelim şunaa-evlendim sonra aylar geçti doktora gittik ilk mucizem gerçekleşti ama sadece 2.5 ay kalabildi yanımda sonrası kürtaj iştee aradan 1.5 sene geçti tekrar gittik doktora ve kızımı getirdim dünyaya ama biliyorsun 10.5 aylık ömrünün çoğu hastanede geçti meleğimin ve geçen yaz aylarca tedavi gördüm umudumu yitirmedim duamı eksik etmedim ve tedaviye ara verdiğimde geliverdi oğluşum hepsine dualarımın kabulü gözüyle baktım ama Allahın hikmetinden sual olunmaz değil mi inşallah bu sefer oğluşumu hayırlısıyla büyüteceğim diyorum sadecee demek istediğim seninle aynı duruma çok düştüm farklı sebeplerden ama sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz ardından toparlandım inancımı hiç yitirmedim ki bu konuda sen aslında benden daha bilgilisin ben inanıyorum senin önünde de çok güzel günler var Rabbim öyle bir kapı açacak ki sana inşallah tüm duaların gerçek olacak canımmmmmmm:1hug:
bu arada dün kontrolüm vardı oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum bizi adatıpa yönlendirdi fetal ayrıntılı usg için malum nedenden prof dk hayri ermiş e gidecez kısmetse istanbuldan geliyormuş işin uzmanı dedi bir bilgisi olan varmı acabaaaa
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııııııŞenizŞeniz

canım benim iyiki varsınız yaa şuan inanırmısınız ağlıyorum sizleri dinledikçe kızm sen bu kadar zayıfsın işte diyorum bak dinlede ibret al diyorum muhakkak rabbim darda olan kuluna yardım elini uzatır işte benim gibi sabırsızlar vakti saatini beklemeyi beceremiyoruz:mymeka: ama bazı şeylerde üstüme üstüme gelince çok üzülüyorum kızlar bildiğiniz gibi değil:çok üzgünüm:canım şu oğlumuz sağlıkla dünyaya gelsin allahın izni ile mevlütünü ben okumak istiyorum inş. tabi senin başka düşündüğün biri yoksafisfisfis

Rabbim o günleri nasip etsin yeterki canımm sen istedikten sonra neden olmasınnnn:1hug:

çok tşk ederim dilarem allah razı olsun ümit oldun umut oldun bana aslında bilmediğim şey değil her şeyin bir vakti saati var elbet ama o kadar herşey aksi ters gidince insanın ister istemez içi daralıyo şu hayata bağlanmak için küçük bir ışık istiyo inan hayattan o kadar çok beklentilerimde yok huzur içinde çalışabileceğim bir iş çok aman aman dolgun maaşta istemiyorum kimseye yük olmadan kimseye muhatç olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum şu dünyadabenneyaptımki

İstemek,ümit etmek basarmanın yarısıdır,gönül kapımız her zaman açık olacak ki beklentilerimiz gerçekleşsin.Bu arada kendi başına ayakta durma isteğin,sorumluluk bilincin bile yeter seni tanımama,sen çoooook tatlı,iyi gönüllü bir kızsın,Allah gönlüne göre versin innnnşalllah canım benimkaydirigubbakcemile5.

beyazım ben nişanlıyken başlamıştım Rabbimden hayırlı sağlıklı evlatlar istemeyeee-o nasıl oluyor deme nasılsa evlenecem ama hayalim hep anne olmaktı ön hazırlık diyelim şunaa-evlendim sonra aylar geçti doktora gittik ilk mucizem gerçekleşti ama sadece 2.5 ay kalabildi yanımda sonrası kürtaj iştee aradan 1.5 sene geçti tekrar gittik doktora ve kızımı getirdim dünyaya ama biliyorsun 10.5 aylık ömrünün çoğu hastanede geçti meleğimin ve geçen yaz aylarca tedavi gördüm umudumu yitirmedim duamı eksik etmedim ve tedaviye ara verdiğimde geliverdi oğluşum hepsine dualarımın kabulü gözüyle baktım ama Allahın hikmetinden sual olunmaz değil mi inşallah bu sefer oğluşumu hayırlısıyla büyüteceğim diyorum sadecee demek istediğim seninle aynı duruma çok düştüm farklı sebeplerden ama sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz ardından toparlandım inancımı hiç yitirmedim ki bu konuda sen aslında benden daha bilgilisin ben inanıyorum senin önünde de çok güzel günler var Rabbim öyle bir kapı açacak ki sana inşallah tüm duaların gerçek olacak canımmmmmmm:1hug:
bu arada dün kontrolüm vardı oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum bizi adatıpa yönlendirdi fetal ayrıntılı usg için malum nedenden prof dk hayri ermiş e gidecez kısmetse istanbuldan geliyormuş işin uzmanı dedi bir bilgisi olan varmı acabaaaa
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııııııŞenizŞeniz
Yasın genç herhalde myhope,ben ayrıntılı usg yerine amniyosentez yaptırmıştım.Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah canım,bu arada ben kızının problemini bilmiyorum,hatırlattıysam da özür dileyerek soruyorum,şimdi nasıl kızın?

canım myhopecimizin kızı 10 buçuk aylıkken vefat etmiş anneciğini cennete bekliyo inş. şefaatçi olacak ona:CüvCüv:

Hadi bakalım beyaz toprakcım,hadi canım,ağlamak üzülmek yok,silkelen ve de ki ben eninde sonunda hayırlı bir iş bulacağım,geç olsun bizim olsunkaydirigubbakcemile5( valla uydurdum simdi bi atasözü:1shok:)

selam kızlar..
beyazımm ne bu karamsarlık.fisfisfis.senin ne fırtınalar ataltında bugünlere geldin.elbette herşeyin vakti saati var.unutma ki bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır vardır.evet belki şuan sıkılıyorsun ama bu demek değilki hep böyle gidecek.rabbim sevdiği kulunu denermiş.bak allah dostu insanların hayatına ..birinin hayatı refah içinde geçmiş mi..elbette bazen insan bunalıyo sıkılıyo....ama sıkılınca şunu düşün.alemlerin nuru olan sevgili peygamberimiz ne sıkıntılar çekmiş.ki biz onun milyarda biri bile değiliz.sakın yılma canım.rabbim hepimizin duasını duyar ve kabul eder.ama hakkımızda en hayırlı olacak şekilde....bizde sana dua ediyoruzŞeniz.dostun dosta duası kabul olurmuş.:1hug:aaaaa bu kadar kasvet yeterrrrrrrr.hani buluşma yok mu buluşmaaaaaaaaaaa:teytey::teytey:

myhopem canım arkadaşım.rabbim alperenimizi sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.:emir_bebek::nazar:.hayri ermişi biliyorum.perinatolog kendisi..perinatoloji bebek üzerinde ayrıntılı bilgi sahibi olmayı sağlıyor.hayırdır ne için yönlendirdiler sizi ona.fisfisfis..

haklısın kısmetsiz pisicim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve rabbime tevekkül ediyorum o herşeyin hayırlısını bilir ve verir sanada tekrar tşk ederim dilarem sağolasın çok güzel moral veriyosun insana insanın sizler gibi dostu olsun 1 milyar borcu olsundelikafadulden yeni parayla olduğunu düşünsenize =))ALLAH KORUSUUUN HEPıMıZı=)))

Back
X