Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben 2 gündür bilgisayarı açmadım virüs var diye haberlerde dinledim açmayın dediler ben söz dinlerim öptüm
iyi akşamlar kızlar havalara nazar değdi yine karardı bulutlar bu gün,bende çok miskinim :1ninca:
tsatlum benümm..yok anacım derste değildim.anacımın misafiri vardı.ona yardıma gittim.akşamda geç geldim..Kediciiiiik,derste misin?a.s
aplam aplam...kız biz buralardayuz bize bişee olmadı yaf...mikrop mikroba bişi yapmazmış.ondan mı acepdelikafaduldendelikafaduldenslm kızlar ben 2 gündür bilgisayarı açmadım virüs var diye haberlerde dinledim açmayın dediler ben söz dinlerim öptüm
Kıs sen ne örtmenising????tsatlum benümm..yok anacım derste değildim.anacımın misafiri vardı.ona yardıma gittim.akşamda geç geldim..![]()
Bilgecim,kıs nirdesin bidenemsenağlama
mikrop mikroba bişi yapmazmış.ondan mı acepdelikafaduldendelikafadulden
hepünüze küstüm işte hıh:dilcikar:
ben çakma öğretmenümdelikafadulden.üniv.yarım bırakunca bööle oluyo işte...:çok üzgünüm:Kıs sen ne örtmenising????
ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol::roflol: koptm gı ilahi sen adamı öldürürsün yirim kız seni Şeniz
Bende varım. Ancak roşum hiç selam etmez görmez oldu çalıkuşunu![]()
ben çakma öğretmenümdelikafadulden.üniv.yarım bırakunca bööle oluyo işte...:çok üzgünüm: