• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

slm kızlar valla muhabbetleriniz okumak bile ayrı bi keyif bakıyorum benide unutmuşsunuz bu arada hemen kendimi hatırlatayım bi cee diyeyimşakkıdı
resimleri pcye attım dönüşte baskıya verecem burası yoğun olduğundan olmiii kusura akmayın artıkın:1closedeyes:

slm kızlar valla muhabbetleriniz okumak bile ayrı bi keyif bakıyorum benide unutmuşsunuz bu arada hemen kendimi hatırlatayım bi cee diyeyimşakkıdı
resimleri pcye attım dönüşte baskıya verecem burası yoğun olduğundan olmiii kusura akmayın artıkın:1closedeyes:

seni unutmak mümkünmü bebişim hoşgeldin,a.s.gezmekte olduğunu bildiimizden olsa gerek,
zati pekte gelen giden olmayo,fotoları kurtardığına sefindim ,hadi saa ii gezmelee kendine ii bak muckŞeniz

bilgecim barbişim,nikinin altındaki yazı ne mana içerii ,buluşma topiğine yazdığına cvpını burdan veriim,havalaa iyice bi ısınsın be yavruşum pazar günü güneş falan derkene üşüttük bilumum her biyeri,azcık ara verek daa bi çok özleriz dime...

tamam bebişim a.s
ne bülüm efkar yaptım hep bişeyler olcakmış gibi olup sonunda hiç bişey olmuyor benim bu konularda:çok üzgünüm: aşk bana feyk atıyor yani gelecekmiş gibi yapıp cee yapıp kaçıyor-tatlicadiarzu-

tamam bebişim a.s
ne bülüm efkar yaptım hep bişeyler olcakmış gibi olup sonunda hiç bişey olmuyor benim bu konularda:çok üzgünüm: aşk bana feyk atıyor yani gelecekmiş gibi yapıp cee yapıp kaçıyor-tatlicadiarzu-

bak terbüüsüz aşk senin gibün güzele nası feyk ataa bea,ben onu döverim tatlım sen merak etme olar mı?

tamam bebişim a.s

Aman bilge ya boşwer aşkı -tatlicadiarzu-

kızlar iyi geceler..
ya gerçekten canım çok sıkkın.ergen kızım beni bugün biraz üzdü.ya 3b grubu hatunlaru bekarlığınızın kıymetini bilin..çoluk çocuğa karışınca dert tasa hiç bitmiyoo...çocukları küçük olan dostlar valla küçükken çocuklarınızdan hiç şikayet etmeyin.bu minik insanlar var ya büyüdükçe şeytanlaşıyolarkaydirigubbakcemile3hele ergenlik denen hadise var ya...çok dertliyim çok smili....
kendi derdime daldımda myhopem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.bu zamanların kıymetini bil canım..

kızlar iyi geceler..
ya gerçekten canım çok sıkkın.ergen kızım beni bugün biraz üzdü.ya 3b grubu hatunlaru bekarlığınızın kıymetini bilin..çoluk çocuğa karışınca dert tasa hiç bitmiyoo...çocukları küçük olan dostlar valla küçükken çocuklarınızdan hiç şikayet etmeyin.bu minik insanlar var ya büyüdükçe şeytanlaşıyolarkaydirigubbakcemile3hele ergenlik denen hadise var ya...çok dertliyim çok smili....
kendi derdime daldımda myhopem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.bu zamanların kıymetini bil canım..

Evlenmekten vazcaydım..:lepi:
(Gerçi beni isteyende yok ya..olsun bu bahanem olur)
kafamçokkarıştı

hee valla eltim aah ah küçükken boşuna üzmüşüm kendimi ,büyüdükçe sorunlaa bayaa bi büyüyomuş yaf,ben ettim siz etmen küçük bebesi olanlaa
myhopecum her bişeyin yolunda gitmesine pek sevindim cnm,inş.sende bizim yaşadığımız bu günleri göresin bebişinle, zor ama güzel günler gene bea...

hee valla eltim aah ah küçükken boşuna üzmüşüm kendimi ,büyüdükçe sorunlaa bayaa bi büyüyomuş yaf,ben ettim siz etmen küçük bebesi olanlaa
myhopecum her bişeyin yolunda gitmesine pek sevindim cnm,inş.sende bizim yaşadığımız bu günleri göresin bebişinle, zor ama güzel günler gene bea...

İstemiim evlenmek vazcaydım işte

İyi geceler arkadaşlar.
Myhope çok güzel, herşey yolunda rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Kısmetsizim hayırdır neden bu kadar sıkıldın. Az kaldı benim oğlumda 12 yaşında
şu ergenlik işi inanın şimdiden gözümde büyüyor. Erkek çocuklarında çok sıkıntılı bir
dönemi. Allah kolaylık vede bolca sabır versin bize.

Back
X