abovv:1shok: anacım akşama kadar ne kaa haraketlenmiş buraları..anacım meğerse topiciği kurtlar sarmışta kemir kemir kemiriyolarmış...neyse herşeyde bi hayır vardı diyelim.baksana topiciğimizin haraketlenme sebebi olmuş..
şimdi sağ baştan başlayalım..
çalıkuşum canım ablan için gerçekten çok sevindim.inşallah dahada iyi olur.
bendenizim kısss nerene diyet yapmayı düşünüyon halaaa..bikerem ben bu topiciğin tüm diyet hakkını tek başıma doldururummşakkıdı
beyazım yeni işin hayırlı olsun..allah gönlüne göre versin..
myhopem canım benim...alperenimiz uykuyu sevecek galiba...
ablalrımız zati piyasada yok..ama ben genede sorem..haydeç ablam ne ettin çektirdin mi dişni(biraz erken sordum sanırsam ama olsun)
yeşilgözlü ablam bizi çağırıcan demi hatimine..
gelelim canommm gülüme...kız hatun kişi neye kırıldın..küstın..söle hemen döviim gelimmÇok üzgünüm çoook
roşumcum eltimcim kız 1-2gündür görüşemedik beaa....
bilgem zatiii kayıp..polisemi haber etesek..kayıp aranıyo deyi..kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana aylacım gerçekten çok üzüldüm..sakın kötü düşünme..bu dünya imtihan dünyası..inşallah oğluşun hayırlısıyla iyileşecek..bizde burdan hayırlı haberlerini alıcağız.arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş..bak kaç kişiyiz..hepimiz sen ve oğlun için dua ediyoruz.ne güzel topiciğimizde iki mavi boncuk oldu..inşallah kayramızz iyileşecek,inşallah alperenimizde sağlıkla aramıza katılacakk....
hadi bakkem hatunlar sizi hep burda görmek dileğiyle..iyi uykularr....