• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Ah kısmetsizim öğle tatili yemeğe çıktımm...
Geldim sen yoksun..
Sıcakta canım herşeyi yapmak istiyo herşeyi yemek istiyorum..Off Off ne olcak bu halimm

selam sakaryanin hos hatunlari.Cumaniz mubarek olsun.Hepinizi cok özledim.Burada havalar cok berbat bir yere cikamiyoruz.Benim yerimede gezin.Hepinizin hafta sonu güzel gecer insallah.Beyazin is bulmasina cok sevindim.Hepinizi cok öptüm sonra gene yazarim insallah,

Merhaba arkadaşlar, gene kimsecikler yok ama ben yazayım.
Bugün karne heyecanı yaşadık pekçoğumuz. kaydirigubbakcemile2Kızım ikinci
kez diplomasını aldı anasınıfından. Artık sanırım kesin mezun ettik.:roflol:
Oğlum malum yarın ki, sınavdan önce bugün karne coşkusu vardı.
Allaha çok şükür yine takdir aldı. Yarın için morali daha yüksek
olacak.a.s Sabah çok erkenciydik ve hala günü değerlendiriyoruz.
Ben çocuklardan çok heyecanlanıyorum böyle zamanlarda;
Bugün okulda beklerken çocuklarıma baktım; oğlumun ilkokula
başladığı gün daha dün gibiydi.:delphin: Pekçok çocuk ağlayıp annesinin
elini tutarken oğlum; anne sen gidebilirsin demişti ve ben yine
koridorlardaydım...:lepi:Şimdi kocaman oldu 6. sınıf bitti.
Kızım desen daha dün kucağımdayken, şimdi 7 yaşında..
Sanırım artık yaşlanıyorum dedim kendi kendime....:delphin:
Off neyse hem mutluluk vardı bugün bende, hemde hüzün..
Sanki onlar büyüdükçe yuvadan uçmaları yaklaşıyor ve bu
beni şimdiden üzüyor aslında:delphin:. Karmakarışığım ben bugün..
Benden bu kadar arkadaşlar, iyi dileklerini esirgemeyen
selam eden tüm dostlara kucak dolusu sevgilerimle..a.s.

Ah kısmetsizim öğle tatili yemeğe çıktımm...
Geldim sen yoksun..
Sıcakta canım herşeyi yapmak istiyo herşeyi yemek istiyorum..Off Off ne olcak bu halimm
afiyet olsun tatlım..vall benim de bugün kolum kanadım kalkmıyo..çarşıda işlerim vardı ama yatıp yatıp yuvarlanıyorummkaydirigubbakcemile3

çalıkuşum valla çocuklar çok çabuk büyüyorlar.insan anlamıyor..aynı duyguları ben kızımın mezuniyt gecesinde yaşadım..dün küçümen yamuk yamık koşan kzım bugün liseye başlıyacak gençbir hanım..of of hakket yaşlanıyoruz galiba...:delphin:

mrhaba kızlar,,bugün çok duygusalsınız,,bunlar güzel şeyler arkadaşlar,,allh olmayanlara versin ,,evlat,,acısıyla tatlısıyla,,onların sevinci sevincimiz,, ,,benimde büyük liseyi bitirdi,,bakın bende duygulandım şimdi,,neyse hepinizi öpüyorum,,
,,

bende azranın kayıt telaşına düştüm anaokulu kaydı ama sanırım istediğimiz yere kayt yaptırmak güç olucak biraz:(
aslında bu sene değil derdim şimdiden,seneye istediğimiz ilkokulun anasınıfına kayıt yaptırmak ki seneye kolaylık olur belki
üfff ne sıkıcı yaaaaaaa

çalıkuşum kısmetsizim roşum gümüşüm beyazım canomm okul telaşına düşen evlarlarının karne sevincini paylaşan herkezzz darısı benim başıma inşallahhhh onlar tatili haketti dimiii bide şu sınavlar bitip sonu hayırlısıyla belli olsa inşallah hepsinin yüzü güler sonuçlar açıklanıncaaa canom sende azranı istediğin okula kaydedebilirsin inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
eee dünden beri kimse uğramamış topik yokları oynuyooooo nerde bu topiğin güzel hatunlarııı buluşma dediniz oda askıda kaldııı hadi toplaşın artıkkk bir karar verinn bak sonra bensiz buluşursunuz amaaaaa:çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar sakaryamın güzel hatunlarııııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

Son düzenleme:
aloooooooo sesimi duyan var mıııııııııııııı
neysem ben gene kendim kendime konuşayım.eee kıslar hepinize hayırlı pazarlar..
canoum vet ya kayıt işleri bayağı zorlaşmış..sanırım artık pcden meb den yaılıyomuş.alllah kolaylık verin tatlım..
çalıkuşum hade sizde atlattınız sınavı geçmişolsun..inş. hayırlı sonuçlar alırız..
beyazım işe başladın bizi unuttun yafffffff
bendenizim gene ist.da mısın kuşum
gümüşüm kıs nilyle süpriz yapmışsınız roşuma..
yeşil gözlüablam netin düzelmedimi daha...
haydeç ablam ses var yaffffff
aylacımmm bebişin nasıl oldu kuşum......
diloşşşşşşşşşş gösel bacum arada uğra yaffffff
myhopem canım baksana kimseden ses yok......
of offf sanki sesimeko yapıyomuş gibin geliyo..neys hepinize iyipazarlarrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar. Çok şükür sbs kabusumuz bitti c tesi günü.
Sınav dönüşü oğlum iyi geçtiğini, soruların beklediğinden kolay
olduğunu söyledi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
Bu arada çocuğu sınavdan alınca stres atmak için Adapazarına
gelip gezecektik, eşim ist götürdü süpriz bir şekilde.
Çokta iyi oldu annemleri çok özlemiştim, ablamı gördüm.
Sadece bir gece kalıp, az önce eve geldik ama olsun, değdi.
Şimdi yorgun argın kk ya bakayım dedim. Artık yatacağım.
Görüşmek üzere herkese selamlar...

GünaydııııııııııııııııınnnŞeniz
Nasılız bakalım görüşmeyeliiizemuszemus
Bu haftasonu köydeydim kısmetsizim.İstanbul buraya geliyor gitmeme gerek yok.kaydirigubbakcemile2
Bu akşam evime geri dönüyorum çok mutluyummmm
:lepi:kaydirigubbakcemile5

günaaydıın sakaryam,
yaz temposuna alışmaa çalışıyorum,özgürlüğüm bitti, tüm ev halkı evde,vaktim nasıl geçiyo anlamıyorum,pc sırasıda bana çok zor geliyo,gelelim sizlere,
çalıkuşum gözünüz aydın cnm,hayırlısı olur inş.
bendenizim seninde gözünaydın olsun,
eltim sen neler yaparsın bea,
beyaz işe girdimi acep,uğramaz oldu,
ablalarımız zati yoklar,
myhopecum sende iyi değerlendir son günlerini çook arıcan,
c.tesi günü sevgili arkadaşlarım nilyy ve gümüş uğradılar,bi kahve içimlik sohbet ettik,
yeni başlayan hafta hepinize güzellikler getirsin...

günaydın günaydınnnnn
herkeşlere iyi haftalar.....
çaılkuşum hade geçmişler olsun..oh oh haftasonunu herkeşler güzel geçirmiş...
roşumcun cnımcım bu hafta bende aynen senin gibiyim..kociş ,izne çıkıyo bugünn..zemuszemus
hepiciğinizi kocaman kocaman öpüyporummmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

hade bakalım gözün aydın olsun eltimkaydirigubbakcemile5
hafta sonu görüşürük diyoduk görüşemedik bea,
dün bütün günü yoğun geçirdik ,gece geç geldik eve,bütün işler beni bekler bense kk da dolanıyom kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Günaydın... Günaydın
ınsanlara günaydın...
Günaydın... Günaydın
Sevenlere günaydın...

Işıl ışıl bakışan gözlere
Cıvıl cıvıl uçuşan sözlere
Sıra sıra uyanan kalplere
Güzel olan herşeye, herkese
Günaydın... Günaydın...

günaydınnnnnnnnn kızlaaaaar

:teytey:iyigeceler kızalar heeeyyyyyt ben geldiiiiim:lepi:
ulen en sonunda benide bamladılarda sizlerde rahat ettinizdelikafadulden
neyse geldi geçti ama ben hepinizi çooook özledim şöööyle bi teek tek öpem sizleriŞeniz
bu bi hafta içinde neler yaptınız bakiim sizlerde beni özledinizmi??ben bahsetmiştim bi iş buldum diye ama yine saçma aksilikler yüzünden olmadı ayrılmak zorunda kaldım hayırlısı diyorum artık komedi gibi bişey benim bu iş durumu artık sinirden gülme krizine girdim desem inanırmısınız bilmem gerçi çokta üzülmüyorum artık neden derseniz rabbimin kapıları sonsuz birini kapar diğerini açarsüprizzzzzbiliyosunuzki yaz geldi okulların kapanmasıyla yaz kurslarıda açıldı kışında orda çalışmak üzere bi vakıfta anlaştım şimdi yazın çocukları okutacaz onlara hem dini eğim vericez hem keyifli bi yaz geçirmelerini sağlıcaz bende kendi işimi yapmış olucam çok şükür inş burdada bi aksilik çıkmaz kaldıramıcam artık yanikafamçokkarıştı
neyse canlar sohbete yarın devam ederiz hepinize allah rahatlık versin:1hug:

Günaydınnnnnn:teytey:

Beyazım toprağım çok sevindim yeni işine hayırlı olsun.Havadis bumuydu yoksa aklıma gelen şeylermiii:delphin:

Bu arada kimsecikler gelmemiş yine yaz akşamları bahçelerdesiniz dimi...:içelim:
Ben bu akşam kendi yatağımda uyudum inanılır gibi değil.Bütün gece şükrettim Allahıma..:Saruboceq:

Öpüyorum herkesleriiii
Şeniz

Back
X