Uzun uzun anlatman beni motive edecekse uzun anlatıver sana zahmet
gecen seneye kadar hep aynı kılodaydım 62 yanı bu arada 13 yasında oglum war yanı bu kılo bana gore normaldı sona ıse calıstıgım ıcın sabahları dınc olmamaya basladım uzerımde bı uyusukluk dewamlı esneme halı falan kendımı dınc yapacak bı ılac buldum mudurum tasıyesı ıle onu kullandım ckta ısıme yaradı gece 4 saat uyuyodum sankı 12 saat uyumus gıbı uykuya doyuyordum bu ılacları 3 ay kullandım yan etkısını gormedıgımı sanıodum sona yawas yawas bı baktım pantolonların dugmelerı kapanmamayabasladı pek onemsemedım bu sezon calısmadım we ewde oturdum baktımkı kılo almaya dewam yuzum ck ıncedır bı baktım gıdım cıkmıs oldummu 70 kılo benı goren sasırıo nse bı ılac aldım zayıflama destegı olarak bı ay kullnadım tık yk yan etkısını ck gordm onu bıraktım netten baska bı ılac kulanmaya basladım 2 gun onje bıtırdım yanı 3 ay kullandım we 7 kıloyu bole werdım normalde abur cubur yıyen we bogazıma duskun bı ınsanda deılım sıgara kullanıom hemde abartı ondan benı tıkar yıyemem ama ılac ck etkılı oldu her sabah ac karnına we yatarken elma sırkelı su ıctım hala ıcıorum yesıl cay kullanıom gunde 2 kupa 40 dk tempolu yuyuyus yapıorum kılolar bı senelık oldugu ıcın wermekte zorlanmadım ama ılk ay sadece 3 kılo wedım 2. ayda hıc weremedım we 3. ayda toplam 7 kıloya ulastı ben bıle sasırdım bıde uyku saatlerını kıısalltım bole ıste guselım yardımcı olabılcemmm bıse olursa sor cewaplarımmmm:içelim: