• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

tünaydın kıslar,
sıcaktan yerimden kıpırdayamıyom yaa,
kıslar bana bi akıl verin ,benim saçlarım çok düz ve ince telli, kıştan beri hep aynı marka boyaya boyadım,boyadığımda saçlarım daa bi gürleşiyodu ve temiz olduğunda dökülmüyodu,
bu kez farklı bi marka boya aldım,öyle cansızlaştıki ,temiz olduğu halde sabah uyandığımda yastığım saç dolu, akar gibi dökülüyo,ne yapmam lazıım,eltim badem yağı sür dedi ,onu denicem ,ama belki sizlerinde bildiği bişe vardır diye bi danışayım dedim,bana fikir verirseniz çook sevinirim...

tünaydın kıslar,
sıcaktan yerimden kıpırdayamıyom yaa,
kıslar bana bi akıl verin ,benim saçlarım çok düz ve ince telli, kıştan beri hep aynı marka boyaya boyadım,boyadığımda saçlarım daa bi gürleşiyodu ve temiz olduğunda dökülmüyodu,
bu kez farklı bi marka boya aldım,öyle cansızlaştıki ,temiz olduğu halde sabah uyandığımda yastığım saç dolu, akar gibi dökülüyo,ne yapmam lazıım,eltim badem yağı sür dedi ,onu denicem ,ama belki sizlerinde bildiği bişe vardır diye bi danışayım dedim,bana fikir verirseniz çook sevinirim...

Yumurta sarısı,badem yağı,zeytin yağı,sarımsak(dövülerek) bunları karıştır ve saçına sür 1-2 saat bekle ve durula..(Çok pis kokar önceden söyliyeyim)

saoalsın bendenizim ,yumurta sarısı ve sarımsak olduğu için,kokusunu tahmin edebiliyorum,
besleyici bi tarif heralde, sen denediysen sonucunu da bi deyivee cnm...

Roşum benimde saçlarım çok ince telli ve zayıf.
Malum yıllardır da boyuyuorum beyazlarım yüzünden.
Daha önce pekçok yağ uygulaması yaptım ama pek sonuç
alamadım, sarmısak olan maskelerin kokusundan kurtulmakta
çok mesele. Tam yıkadım tertemiz oldu diyordum ıslanınca yine
kokuyor. Ben en sonunda maya ile çözüm buldum insant yada
normal kuru mayayı örneğin bir yemek kaşığı mayayı süt yada su ile
karıştırıp saçlarına sür (bir çay bardağı kadar) bir-iki saat bekleyip yıka.
Güzel sonuç alacağından eminim. Kolay gelsin canım.

saoalsın bendenizim ,yumurta sarısı ve sarımsak olduğu için,kokusunu tahmin edebiliyorum,
besleyici bi tarif heralde, sen denediysen sonucunu da bi deyivee cnm...

Ben denedim.İşe yarıyor. Sarımsağını çok bol koyma bence.sonra kokusundan arınamazsın.Az koyunca yıkanınca gidiyor koku

Ben denedim.İşe yarıyor. Sarımsağını çok bol koyma bence.sonra kokusundan arınamazsın.Az koyunca yıkanınca gidiyor koku

Sanırım ben bunu yaparken sarmısağının oranını ayarlayamadım.a.s
Çünkü üstünden bir iki hafta geçince denize gittik. Suya girdikçe
o koku yine geliyordu...:delphin:

slm hatunlar ustunden ew toparlıyım gelıom rosumcum benımde bı onerım kendım tarafımdan test edıp onaylanmıstıropuyorumnanaktan

fisfisfisalkisalkisalkis

geldım jnm hemen yazayım dusa gırjem ter ıcındeyım benımde bı ara sacım ck yıpranmıstı we ck dokuluo normalde ck parlaktır matlatmıstı aktarda yag karısımı satılıo su ısbankasının yanında bı aktar war yha ben ordan aldım ıcınde bepanten ampul we bıde centerebentın koydum bı kapak bı o kadarda zeytınyag 2 gunde bı sacına uygulosun we saclar kendıne gelıo bu arada aktar bıde bana ısırgan ozlu sampuan wermıstı ondanda memnun kaldım karısım yagına sımdı netten bakıp yazjam tatlım:kahve:

heh buldum mecıtefendı naturel sac bakım yagı bıtanem kkda da war bı oku ıstersen ben kullandım sıddetlı tawsıye ederım

slm hanımlar yine bunaltıcı bi gündü insan nefes almakta zorlanıyooo bende denize gitmek istiyorum yaaa hadi toplanıp beraber denize gidelim hee nedersiniz:lepi:

ayrıca şu maskele bende bayıldım bugünlerde benimde ihtiyacım var üşengeçliğimden kurtulduğum an denicem tabii ozamana kadar kel kalmazsamkafamçokkarıştı
roşumcum büyük ihtimalle kullandığın boyanında etkisi vardır bende boyamın markasını değiştirdiğimde aynı sorunu daha fazla yaşıyorumşutarafagitti

geldım jnm hemen yazayım dusa gırjem ter ıcındeyım benımde bı ara sacım ck yıpranmıstı we ck dokuluo normalde ck parlaktır matlatmıstı aktarda yag karısımı satılıo su ısbankasının yanında bı aktar war yha ben ordan aldım ıcınde bepanten ampul we bıde centerebentın koydum bı kapak bı o kadarda zeytınyag 2 gunde bı sacına uygulosun we saclar kendıne gelıo bu arada aktar bıde bana ısırgan ozlu sampuan wermıstı ondanda memnun kaldım karısım yagına sımdı netten bakıp yazjam tatlım:kahve:

heh buldum mecıtefendı naturel sac bakım yagı bıtanem kkda da war bı oku ıstersen ben kullandım sıddetlı tawsıye ederım

bepanten ampul,centerebentin,zeytinyağı karıştırıp saça sürülecek,bide ısırgan özlü şampuan kullan diyon bu biirr
mecit efendi naturel saç bakım yağını şiddetle tavsiye ediyon bu ikiii
bu karışımların ikisini birden mi kullancam onu anlamadımCADIARZU

bepanten ampul,centerebentin,zeytinyağı karıştırıp saça sürülecek,bide ısırgan özlü şampuan kullan diyon bu biirr
mecit efendi naturel saç bakım yağını şiddetle tavsiye ediyon bu ikiii
bu karışımların ikisini birden mi kullancam onu anlamadımCADIARZU

anlayamazsın tabı jnm corbaya cewırmısım telastan en bastan alıom konuyu mecıtefendı natural sac bakım yagı war onu alıosun(ıstege gore badem yagı ek olarak) centerebentınıde alıosun(ısırgan sampuanı sana kalmıs guzelım)sona eczaneden bepanten(ampul seklınde)onuda alıosun sanırım ıcınde 5 tane war yag karısımın ı bı kawanoza bosaltıosun ıcıne bır kapak canterebentın koyuyosun bu malzeme kadar da zeytınyagı eklıosun 2 gunde bır sacına uyguluosun ( bu arada bepanten haftada1 kere sadece)saclar mıss gıbı oluo we ck hos kokuo ınsallah bu defa duzgun anlatmısımdır guselımkaydirigubbakcemile5

tmm panterim bu kez anladım,
inş bu sıcakta çarşıya çıkabilirsem ,malzemeyi toparlayıp bi denicem,
çok tşk ederim,opuyorumnanaktan

buluşma topicine kimselerin uğradığı yok bayanlar nerelerdesiniz ahh ahh ben biliyorum kendimşde yinede açmadan duramadım işte bende var bi bereketsizlik ama hadi hayırlısı:gitme

günaaydıın hanımlar,
yine sıcak bi güne uyandık,
günümüz serin geçsin diyem bare:sinifsinif:

gunaydın hanımlar kandılınız mubarek dualarımız kabul olsun ınss..:Saruboceq:

Back
X