Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakarya adatıp'da tüp bebek yaptıran yada herhangi bir bilgisi olan varmı? lütfen yardımcı olun
eşim oraya gitmek istiyo yokmu gören bilen veya bir sakaryalı![]()
hay allah razı olsun canım ya kimse yazmıycak zannettim..iyi birşeyler duymak içimi rahatlattı peki mesela ilgileri nasıl başarı oranları nasıl biliyomusun
nereye gittin gamzem![]()
Canım çok güzel ve tertemiz bir ortamdır..Tabiki sadece güzellik ve temizlik yeterli değildir..Başarı oranlarına gelirsek, doktorlarının çoğu İSTANBUL'dan gelen ve konusunda en ön sıralarda olan uzmanlardır..
Diyeceksin ki nasıl bu kadar eminsin :26: 14 yıldır anne olamıyorum ben ve problem bulunamuyor..Benim vicdanım çok rahat bu konuda, yani doktoruma hastaneme kızgın değilim..Tamamen biz kaynaklı yanibir çok kez bu merkeze gittim..Aslında kocaman hastanedir..Tüp bebek dalında bence marmara bölgesinin genelinde (istanbul'dan sonra) en iyilerinden biridir..Aslında istanbul'da seçenek çok olabilir diye böyle düşünüyorum..Orada olan sistemin hepsi Adadatıp'tada var canım...
Geldiğinizde de size rehberlik edebilirimseve seve yanınızda olurum canım..Rabbim iyilerle karşılaştırır ve her şey yolunda giderse de en kısa zamanda tüm hayallerin gerçek olur
Amin
![]()
amin canım çok teşekkür ederim yanımızda olmuş kadar oldun. ben kütahyada oturuyorum buradan eşimin arkadaşı yaptırmış orada beğenmiş ama onlarında tutmamış eşimin aklında da orası kaldı. hem izmit te ablamlar oturuyor kalma problemi olursa oraya gideriz diyo.. birileride benim tuttu dese iyi olurdu benim için ama senin anlattıklarına bakılırsa görüşmekte yarar var galiba.. inşallah sanada en ummadığın anda versin rabbim hayallerini![]()
peki randevu aldığımızda ayşe hanımlamı görüşüyoruz başka doktormu bakıyo ve sence ilk görüşmede adetlimi olayım? çok soru soruyo diye kızma bana emi
![]()
Benim doktorum da Ayşe hanımdı, direk o bakar ve güzel ,lg,lenir..hayır adetli olmana gerek yok canım..Rabbim bu uzun yolda hayırlısını ve en kısa sürede bebeğinizi versin![]()
ben adatıpı aradım ayşe hanım gitti buradan neşe hanım var dediler. ne yapıcam ben ya çok üzgünüm![]()
zeynep kusura bakma özelden yazamıyorum ben.
evet acıbadem de laparokopi oldum martta.
geçen hafta cumartesi bi gitttim tekrarlamış ve 10 cm olmuş
ve pazar günü şiddetli ağrı ile hastaneye gittim
kist patlamış ve 3 cm düşmüş.
ne yapacağım bilmiyorum.
acıbadem var eskişehir onada pek güvenemiyorum...
ne yapmak gerek