Sakarya burun estetiği 2016

niçin bu kadar korkun olduki canım ?

Niçin mi :KK64: kim korkmaz ki ölmekten ? Hele birde kendimle ilgili iyi bir şey yapmak isterken ölmek.. Geride bırakacağım sevdiklerim, 3.5 yaşında kızım eşim ailem.. Beşeri durumlardan dolayı yaşayabileceğim bir ölüm başka.. Estetik operasyon için komada kalmak yada vefat etmek başka bir psikoloji tabi. Kendimden ziyade geride kalacaklar için asıl endişem sanırım

Niçin mi :KK64: kim korkmaz ki ölmekten ? Hele birde kendimle ilgili iyi bir şey yapmak isterken ölmek.. Geride bırakacağım sevdiklerim, 3.5 yaşında kızım eşim ailem.. Beşeri durumlardan dolayı yaşayabileceğim bir ölüm başka.. Estetik operasyon için komada kalmak yada vefat etmek başka bir psikoloji tabi. Kendimden ziyade geride kalacaklar için asıl endişem sanırım

Kötü düşünme canım umarım ameliyatında çk iyi sonuçlanır. Çaktırmıyorum ama ölme korkusu bende de çok var, hakkımızda hayırlısı ne ise olsun daima Hoppa

Kötü düşünme canım umarım ameliyatında çk iyi sonuçlanır. Çaktırmıyorum ama ölme korkusu bende de çok var, hakkımızda hayırlısı ne ise olsun daima Hoppa

Saol canım, ameliyat iptal edildi. Yakın zamana tarih veremediği için ise tamamen bağımız ayrıldı doktor hanımla, ancak çok olumlu anlayışla dinledi ve para için değil sadece yaptığı iş.. Yeni bir doktorla görüşmem olursa detaylarını yazacağım ancak şuanlık rinoplasti benim için kapanmış durumda bu aralar

Altınova hastanesinde Güran Erkan diye bir KBB uzmanı varmış, sanırım müsait olduğumda randevu alıp onunla görüşeceğim :110:

Gürhan bey tatilde olduğu için serdivan çark kbb diye bir klinik var oraya ptesi sabah randevu aldım, aynı gün akşam 5.30 a Gürkan Kayabaşoğlu var ona randevu aldım, hakkımda hayırlsı bakalım yeniden bir süreç içine gireceğim sanırım :(

Kızlar burun estetiğinde kesinlikle Gürkan Kayabaşoğlu. Bir yakınım Sakarya'da oturuyor. Gürkan beye yaptırdı burnunu. Resmen kadını baştan yarattı. İşinin ehli müthiş bir doktor. :kahve:

Kızlar burun estetiğinde kesinlikle Gürkan Kayabaşoğlu. Bir yakınım Sakarya'da oturuyor. Gürkan beye yaptırdı burnunu. Resmen kadını baştan yarattı. İşinin ehli müthiş bir doktor. :kahve:
Merhaba Gürkan Beyin muayenesi nerde? Ameliyatlarini nerde yapıyor? Birde ne kadara mal oldu ameliyat? Yazarsaniz çok sevinirim

istanbul ataşehirde muayanesi ve çok başarılı bir doktor ben yaptıralı 5 ay falan oldu o yüzden iletişime geçip fiyat alabilirsiniz

Back
X