sakarya da doktor

Asderrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
142
110
33
43
arkadaşlar ben sakaryada adatıp hastanesi bülent bey de tedaviye başladım su anlık memnunum çok bilgili bir doktor acaba sizinde memnun olduğunuz başka doktorlar varmı acaba

arkadaşlar ben sakaryada adatıp hastanesi bülent bey de tedaviye başladım su anlık memnunum çok bilgili bir doktor acaba sizinde memnun olduğunuz başka doktorlar varmı acaba

Ben turgay şenen 'e gitmiştim. Aşılama için. Tutmamıştı. tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Sebebi ise özel poliklinik ama devlet hastanesi gibi haldur huldur iş yapılıyo. Hep bi acele acele davranıyolar başkalarına da sıra gelsindiye. Bi profesyonellik malesrf yok.

turgay şen hangi hastanede bilmiyorum ama adatıpa yeni gelen bülent durmaz var prof dr.cok bilgili ve deneyimli doktor eşimde varikosel var bendede pco 2. cocuk için tedavi görüyordum neşe hanıma gitmiştim sadece takip için bilinçsiz verilen çatlatma iğnesi ile kist oluştu geçen hafta kist aspiresi yaptı bana 3 dk sürmedi hep anlatarak yaptı ve sürekli moral veriyor başka doktorlar eşime amaliyat demişti bülent bey ameliyatın gereksiz olduğunu daha doğrusu garantii olmadığını dahada kötü sonuçlarda çıkabilirdiyerek önermedi şimdi aşılama tedavisine başladım .a

Ben turgay şenen 'e gitmiştim. Aşılama için. Tutmamıştı. tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Sebebi ise özel poliklinik ama devlet hastanesi gibi haldur huldur iş yapılıyo. Hep bi acele acele davranıyolar başkalarına da sıra gelsindiye. Bi profesyonellik malesrf yok.
allah bagislasin şuan hamilesiniz sağlıcakla kavuşun inş.nasıl hangi yöntemle ve hangi doktorla bebeginize kavuştunuz kuzenim için doktor arayisindayiz Allah herkesin kucağını doldursun

allah bagislasin şuan hamilesiniz sağlıcakla kavuşun inş.nasıl hangi yöntemle ve hangi doktorla bebeginize kavuştunuz kuzenim için doktor arayisindayiz Allah herkesin kucağını doldursun

Sağolun, kuzeniniz de inşallah hamile kalır en kısa zamanda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tedaviyle olmadı canım, ümitlerim kesiliyordu tam mutlu haberi aldım.
Adatıpta bülent bey var tüp bebek uzmanı, hamile kalmasaydım ona gidecektim.

Sağolun, kuzeniniz de inşallah hamile kalır en kısa zamanda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tedaviyle olmadı canım, ümitlerim kesiliyordu tam mutlu haberi aldım.
Adatıpta bülent bey var tüp bebek uzmanı, hamile kalmasaydım ona gidecektim.
tesekkur ederim cvp verdiğiniz için bizde bülent beye sıra alıcaz nasipse inş.çok istiyor bi vesile olur bize inş.tekrar hayırlı olsun bebginiz

Back
X