• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya Fırat Trt 1

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni bölümle ekranda şuan :82:
Yeni gelen bayan teğmenin mimiklerini hiç sevemedim bu arada :D

güzel dizi ama izleyemiyorum çok geriliyor ve üzülüyorum kaliteli ve gerçekçi bi dizi.
eşim izliyor kaçırmadan

bende ölmemesini istiyorum neticede başrol oyuncusu, ancak ölmüş gibi görünüyor..daha doğrusu öldürülmüş.Necla gibi sonradan ortaya çıkmazsa Nihan öldü.
[video=youtube;jHsxu3sN59Q]http://www.youtube.com/watch?v=jHsxu3sN59Q[/video]

hyr yaa o necla gebermez, Muro gebermez, olan Sari hocaya, Nihana olur:5:

hyr yaa o necla gebermez, Muro gebermez, olan Sari hocaya, Nihana olur:5:
kötülere birşey olmaz,olan hep iyilere olur.:5:
asıl ben Osman Kanat'ı merak ediyorum? Necla'yı karşısında sapa sağlam ölmemiş olarak görünce ne yapacak? öldüğünü düşündüğü,ancak öldüğünden emin olmadan yanından ayrıldığı Necla'nın kafasına bir kurşun sıkmadığı için, içinde bir acı duyacakmı?

yaa ben bu diziyi izlerken çok ağlıyorum çok duygusal bir insanım .ama nihanı öldürmeleri bardağı taşıran son damla oldu.her bölümde bir cenaze sahnesi koymak zorundalar mı yaa..bir yerde okumuştum bir yapımcı diyorduki bir dizinin tutması için ya çok ağlatması yada çok güldürmesi gerekiyor.ben şimdi sürekli ağlattıkları için artık izlemiycem .tabii eşim izlerken dayanabilirsem:5:

kötülere birşey olmaz,olan hep iyilere olur.:5:
asıl ben Osman Kanat'ı merak ediyorum? Necla'yı karşısında sapa sağlam ölmemiş olarak görünce ne yapacak? öldüğünü düşündüğü,ancak öldüğünden emin olmadan yanından ayrıldığı Necla'nın kafasına bir kurşun sıkmadığı için, içinde bir acı duyacakmı?

valla Necla yi birakti, Miroyu oldurme sansi varken tuttu artislik yapacam diye kulagindan vurdu..
ne kadar icinde bi aci duysa az ama bu bolum cok acikliydi:43:

evet nihan oldu maalesef...
sete gec geldigi icin osman sinav tarafindan casttan cikarilmis haberlerde okumustum yaklasik 1 hafta kadar once...

İnanmıyorum ya geçen hafta Nihan karakterinin cenazesi var üzülürüm diye izlememiştim . Şimdide anneleri öldü :53: :43::43::43: Cenaze bölümleri geçsin diye kanal değiştirdim tekrar döndüm mezarlıktan dönüyorlardı. Ethem anne beni bırakıp nereye gittin dediya çok ağladım :58::5::5: Küpelinin sesini duyunca yığıldı kadın :43: Mürselde şuan Etheme annesini soruyor :'(

Son düzenleme:
Osman Kanat,Çeliktepe karakolunun delisiydi (akıllı delililerden biri) her eve her ortama lazım böyle akıllı delilerden bitane:23: şimdi arkadaşı kerküklü geldi,birken iki oldular:29:
onunda Osman dan az kalır yanı yok hani,iki deli bir akıllı edermi bilmem?:26: bunlar çok komik ikili oldular:9: amma kerküklüde az değilmiş hani, intikam alacağım diye Osman Kanat'ın kafasına iyi bir kürek yemesine sebep oldu.Dayı olarak yeğenine yani Esma'ya, Osman Kanat'ı dövdürmesi hiç iyi olmadı.. çok acımasız gördüm seni kerküklü..ilerde Osman'la Esma arasında birşeyler olabilir yeni bir aşka yelken açabilir Osman Kanat..bu Esma, Osman'ın daha çok kafasını ağrıtacağa benziyor,iyide dövüyor hani, erkek gibi kız derler ya öyle işte, iyice bi silkeleyip tozunu alıyor Osman'ın maşallah:57::22:

Her nekadar Osman Kanat'a önceki bölümlerde yaptıkları için kızsamda,bu bölümde yaptığı bir davranışı kızgınlığımın bir bölümünü aldı..arkadaşı kerküklü ile beraberken,arkadaşı bakkaldan alışveriş yaparken,Osman arabada beklerken karşıdan gelen, görme engelli bir amca ve küçük çocuğa cebindeki bütün bozuk parasını vermesi ve parmağındaki yüzüğünü çıkartıp vermesi beni etkiledi..kolay değildi Osman için bunu yapmak ama hayat devam ediyor ve edecekte ölenle ölünmediğini, sevgisini kalbine gömdüğünü, yaşama kaldığı yerden devam edeceğini,yaralarını bi nebzede olsa sardığını hissettirdi bana :69: kısacası güzel bir bölümdü :)

Dün akşam izleyememiştim şimdi netten izliyorum ne kadar güzel bölüm, kurtarmaya giderken ağlamamak için zor durdum gene . :52::52: Hele o aralardaki şarkılar, türküler nasıl güzel . :52::52::52:

Asker yolu gözlemeye başlarken bu dizi de yeni başlıyordu...
Evde izlerken ışıkları kapattırırdım ağladığım belli olmasın diye. Sonra orada bi karakter farkettim. Herkes 'hoca' diyordu. Ama benim sevdiğimle, askerimle adaştı, daha bi bağlandım diziye...
Sonra aradan onca zaman geçti. Tesadüfe bakın ki dizide Hasan'ın öldüğü sıralar içimdeki Hasan'ın aşkı da ölmüştü...
Zaten sonra da pek ilgim kalmadı diziye, ama bendeki yeri çok çok ayrıdır:72:...

Dün akşam harika bir bölümle tatile gittiler :D Çatlak Esmayı Osman Çeliktepeye getirirken espriler havada uçuşuyordu koptum :D Dönüştete çeşme olayına :D:D Tabii gene hüzünde vardı :( Mahmutlar gidiyor diye çok üzüldüm gitmediler :D Bitiş sahneside çok güzeldi çok özleyeceğim bu diziyi :)) Muhtar Kerkük :))))

Back
X