• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya Fırat Trt 1

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dimi yaaa... Daha mahmutun yasındayken saitte gitti...
Offff çok üzüldüm ben...

Sakarya Fırat dizi değilde gerçekmiş gibi.. o derece üzülüyorum..

kızlar bir bilginiz var mı ?
acaba yavaş yavaş dizi mi bitiyor?:26:

Bende farklı düşünmüyorum. Küpeli öldü.. Poyrazdan önemli karakterler ayrılıyor.. Galiba bitiricekler bu sezon. Herhangi bir haberde duymadım gerçi

İzlenmesi gereken, milli irademizin neler başaracağını gösteren mükemmel dizi. İzlediğim tek dizi. Lütfen başla artık:nazar:

Gelmiş geçmiş en güzel dizi ..
Aslında dizi değil gerçek hayatlar ..

Hem gulduruyor , hem ağlatıyor hem kızdırıyor ..
Osman sınavı zaten severım vızyonunu cok takdır ettıgım bır yonetmendır..
Bır de Tayanç Ayaydın oldumu işin içinde tadından yenmıyor dızı :))

Replıkler ve oyuncular cok cok basarılı ..
K.arkasını ızlerken bıle içim gidiyor orda onlarla aynı havayı solumayı cok ısterdım iş zaten arka plandakı basarısıyla bıle ekrana yansıtıyor kendını..
Ama Sarı hoca'dan sonra sureklı kan kaybetmeye basladılar.. Mahmut ve Sait karakterlerı neden cıktı bırturlu anlamıyorum.
Hele Sait karakterı apartopar cıkarıldı cok saçma oldu ..

Zannedıyorum bu sezon son yoksa bu kadar kuvvetlı karakterlerı cıkarmazlardı..

yeni tegmen çok yakisklii:51:
biraz burnu havada ama:1:

Onun burnunu kırarlar dağda ..
Uyuz oldum ben ona ya gelır gelmez yasına basına bakmadan sivrilik yapıyor..
O'nun hatası yuzunden sanıyorum muharreme bısey olacak ..

Onun burnunu kırarlar dağda ..
Uyuz oldum ben ona ya gelır gelmez yasına basına bakmadan sivrilik yapıyor..
O'nun hatası yuzunden sanıyorum muharreme bısey olacak ..

Aynen Osman gelir onun hakkindan :))
Akillanacak ama insallah bunun bedeli agir olmazz.
Bende Muharrem i cikaracaklarini saniyorum. Yeni sazci geldi zaten onun yerine:24:

eskileri teker teker cikariyolar yaa ben eski bolumleri ozledim. mahmutlu , saidli sari hoca li, ethem'in hayyaatim demesini ozledim:19:
Kerküklünün gidisine de uzuldum

Berbat bir bölümdü..
Ekip mi degıştı neoldu dızıye anlayamadım ama boyle gıderse yakında bıter ..

dün akşam bir şekilde yetişip izlemeye çalıştım..ama çok sevdiğim bir karakterin
kötü görüntüsüyle karşılaştım..:25: ben emmoğlunu seviyordum yaa..hele sesine bayılıyorum boranın..
gerçekten gerek ekranlarda gerekse müzik dünyasında yeri olması gereken genç bir oyuncu..bundan sonraki kısımda
nasıl yer alacak bilemiyorum..belki de bu sezon sondur..keşke dile getirdikleri o yaşamlar içinde akan kanlar son olsaydı..
tv yi kapatıp artık bu kadar diyebilseydik..:14::14: gönlüm bir şekilde bitmemesinden yana..:50:

dün akşam bir şekilde yetişip izlemeye çalıştım..ama çok sevdiğim bir karakterin
kötü görüntüsüyle karşılaştım..:25: ben emmoğlunu seviyordum yaa..hele sesine bayılıyorum boranın..
gerçekten gerek ekranlarda gerekse müzik dünyasında yeri olması gereken genç bir oyuncu..bundan sonraki kısımda
nasıl yer alacak bilemiyorum..belki de bu sezon sondur..keşke dile getirdikleri o yaşamlar içinde akan kanlar son olsaydı..
tv yi kapatıp artık bu kadar diyebilseydik..:14::14: gönlüm bir şekilde bitmemesinden yana..:50:

O ses bora bey'e ait değil :)
Erhan Uslu'ya ait ..
S.f muzıklerini seslendiren muzısyen ..

Teo´nun gercek ismidemi Teo ? Gercek ismi neden yazmiyor ?

kizlar ya diziyi takip eden ve kulagi delik olan varmi aranizda
osman olurse dizi biterr yaaa bitmesinn

ama iki kur$un yarasiyla teroristler kaçirdiysa nasil kurtulcak onuda bilmiyorum

benim tahminimce tayanç ayaydın Osman Sınavın yeni filminde oynayacak 3-4 hafta sürecekmiş bu yüzden Osmana ara verdirdiler gibi bişey olabilir.yüksek ihtimalle osman bulunur,yoğun bakıma alınır filan bi kaç haftayı öyle atlatırlar.ama benim istediğim kerküklü aniden geri dönsün ve tesadüfen onu bulsun iyileştirsin :)

tabi imkansız bişey kerküklü atv de terfi edip savcı oldu :)

aa ben bilmiyordum o filmi
olabilir , saol cevabin için
polat alemdar da kaç haftadir balayindan gelemedi, onun gibi bi$ey i$te:27:

kerkuklu hayatinin rolunde, dizi guzel , rol guzel , kenan imirzali oglu guzel
gelirmi hiç geri :)

Back
X