E Edaa3454 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2023 25 8 16 27 20 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaa3454 #1 Kızlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim. İş dolayısıyla şırnakdayız. Doğuma 2 ay kala Sakarya ya gelicem. Sakarya da önerebileceğiniz Özel hastane ve Kadın doğum doktoru var mı. Yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim. İş dolayısıyla şırnakdayız. Doğuma 2 ay kala Sakarya ya gelicem. Sakarya da önerebileceğiniz Özel hastane ve Kadın doğum doktoru var mı. Yardımcı olur musunuz
Celebrindal Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 49 15 8 24 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaa3454 #2 Merhaba, Sakarya Medar Burak Hazine instagramdan takip ediyorum aşırı sempatik ve ilgili görünüyor bir randevu alıp görüşün isterseniz.
Merhaba, Sakarya Medar Burak Hazine instagramdan takip ediyorum aşırı sempatik ve ilgili görünüyor bir randevu alıp görüşün isterseniz.
E Edaa3454 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2023 25 8 16 27 30 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaa3454 #3 Celebrindal .!.: Merhaba, Sakarya Medar Burak Hazine instagramdan takip ediyorum aşırı sempatik ve ilgili görünüyor bir randevu alıp görüşün isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim duymuştum aslında bakıcam mutlaka. Çok teşekkür ederim
Celebrindal .!.: Merhaba, Sakarya Medar Burak Hazine instagramdan takip ediyorum aşırı sempatik ve ilgili görünüyor bir randevu alıp görüşün isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim duymuştum aslında bakıcam mutlaka. Çok teşekkür ederim