merhaba,
Sakarya veya kocaeli bölgesinde doğum yapacak anne adayları doktor ve hastane seçiminizi ve doğum şeklinizi öğrenebilir miyim?
öncelikle normal sonrasında sezeryan olarak düşünmekteyim peki siz ne düşünüyorsunuz?
Ben kocaelideyim aile konak hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse normal doğum istiyorum hayırlısı Rabbimden inşallah
Gölcükte ki canım Ahmet beye gidiyorum İzmit gel git sıkıntı olacaktı orada medical parktaki fulya mi funda mi öyle bir doktoru çok övdüler bizim arkadaş uç çocuğu da ona dogurtmus ama pahalı seansı oranın 150-200 buranın 70 hayırlısı sen hangisine gidiyorsunkuzu senın doktorun kım ızmıttekıne mı gebzede kıne mı gıdıyorsun sen
Gölcükte ki canım Ahmet beye gidiyorum İzmit gel git sıkıntı olacaktı orada medical parktaki fulya mi funda mi öyle bir doktoru çok övdüler bizim arkadaş uç çocuğu da ona dogurtmus ama pahalı seansı oranın 150-200 buranın 70 hayırlısı sen hangisine gidiyorsun
Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah size de bize de daha doktorla konusmadim ama zor durumda kalmadigim surece sezeryan istemiyorum normal doğumu herkes tavsiye ediyor inşallah Rabbim doğumunu kolaylaştırır medical parkta sigorta karsiliyormus ben bunları hamile olunca öğrendim oraya bir bak istersen canimben de Acıbadem Kocaeli hastanesi İzzet Bey'e gidiyorum. Fakat 2nci bir doktor daha düşünüyorum acıkcası sigortam yetmeyip karsılamazsa diye. normal dogumu destekleyen ilgili bir doktor arıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun... son haftalar :)
Hayırlısı bakalım canım ama gerçekten çok pahalı ya muayeneler bir daha kine sigorta yaptırmayi dusunuyorum hayırlısı olsun inşallah bakalım:))bende ızmıt konaga gıdıyorum canım burda muayne 89 tl de eğitim sen kartıyla 79 a ınıyor orda 70 tl ıyıymıs - varsa cevrende egıtım sen uyesı onun kartnı alıp gıdersen 10 tl indirim oluyor
Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah size de bize de daha doktorla konusmadim ama zor durumda kalmadigim surece sezeryan istemiyorum normal doğumu herkes tavsiye ediyor inşallah Rabbim doğumunu kolaylaştırır medical parkta sigorta karsiliyormus ben bunları hamile olunca öğrendim oraya bir bak istersen canim
Bizim arkadaş öyle söyledi o kadar memnun ki şunları söyledi emzirme için bi hemşire loğusa şerbeti getiren bi hemşire çocuğun altını değiştiren bir hemşire resmen hastane seferber olmuş sigortan varsa değerlendir bence fulya mi funda mi saricali bir şeydi canım hakkında hayırlısı olsun inşallahTüm iyi doktorlar medicalparka geçti di,ye duydum benim sgk ve acıbadem sigortam olduğu için bakıyorum, sigorta karsılıyorsa cok guzel bir ögreneyim çok tşkler bilgi için canım . Amin İnşallah :)
Bizim arkadaş öyle söyledi o kadar memnun ki şunları söyledi emzirme için bi hemşire loğusa şerbeti getiren bi hemşire çocuğun altını değiştiren bir hemşire resmen hastane seferber olmuş sigortan varsa değerlendir bence fulya mi funda mi saricali bir şeydi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah)
Bizim arkadaş öyle söyledi o kadar memnun ki şunları söyledi emzirme için bi hemşire loğusa şerbeti getiren bi hemşire çocuğun altını değiştiren bir hemşire resmen hastane seferber olmuş sigortan varsa değerlendir bence fulya mi funda mi saricali bir şeydi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah)
İyi imiş normalde 4000 filan duymuştum bi arastiralim bakalım teşekkürler canım benimVm medical park kocaeli hastanesi ile telefonda görüştüm normal 2.750 tl, sezeryan 3.000 Tl artı epidural(600 tl) ücreti varmış sgk ile anlaşmasında... ilgilenen olursa duyurulur bayanlar :) onun haricinde herhangi bir ücret çıkar mı diye sordum fakat herhangi bir ücret çıkmayacağını söylediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?