Doğudan geliyoruz. Gelişmişlik düzeyi nasıldır, ilçeleri nasıldır, ev bulma imkanımız ne derece, kiraların durumu nedir, Doğal güzelliği her ilçede var mı ya da doğal güzellik açısından en iyi ilçeleri hangileridir? Gibi gibi biz çok büyük şehir taraftarı değiliz zaten mesela avm olmazsa olmazımız değil. Aradığımız herşeyi bulalım ama sessiz sakin olsun böyle bir yer var mıdır bilemiyorum tabiNereden geldiğinize göre ve ne aradığınıza göre değişen bi şehir. Doğal güzellikleri olan bir yer. Özellikle şu konuda net olabilirim, trafik kültürü kesinlikle olmayan bir yer ne yayası ne arabası biraz dikkatli olmanız gerekecek. Onun dışında bahsettiğim gibi ne aradığınıza ve nereden gelip kıyasladığınıza göre değişir.
Bütün ilçeleriyle ilgili genel bir bilgim yok yaptığım yorum daha çok merkez ilçe Adapazarı için geçerliydi ama genel olarak yeşil bir il olduğu için hemen hemen bütün ilçeleri doğal diyebiliriz. Gelişmişlik açısından doğudan geliyorsanız sizi tatmin eder. İstanbul'a 1,5 saat o konuda avantajlı olursunuz, sakinlik ve huzur anlamında gidip caddesi çarşısı gibi yerlerden ev bakmadığınız sürece genel olarak sakin bir yerdir zaten. Ev kiraları bence fazla ben İstanbul ile kıyaslıyorum çünkü. İstanbul ayarında güzel bakımlı yeni evler yani 1500'den aşağı pek yok gibi. İlçeler daha uygun olabilir amaDoğudan geliyoruz. Gelişmişlik düzeyi nasıldır, ilçeleri nasıldır, ev bulma imkanımız ne derece, kiraların durumu nedir, Doğal güzelliği her ilçede var mı ya da doğal güzellik açısından en iyi ilçeleri hangileridir? Gibi gibi biz çok büyük şehir taraftarı değiliz zaten mesela avm olmazsa olmazımız değil. Aradığımız herşeyi bulalım ama sessiz sakin olsun böyle bir yer var mıdır bilemiyorum tabi
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederimBütün ilçeleriyle ilgili genel bir bilgim yok yaptığım yorum daha çok merkez ilçe Adapazarı için geçerliydi ama genel olarak yeşil bir il olduğu için hemen hemen bütün ilçeleri doğal diyebiliriz. Gelişmişlik açısından doğudan geliyorsanız sizi tatmin eder. İstanbul'a 1,5 saat o konuda avantajlı olursunuz, sakinlik ve huzur anlamında gidip caddesi çarşısı gibi yerlerden ev bakmadığınız sürece genel olarak sakin bir yerdir zaten. Ev kiraları bence fazla ben İstanbul ile kıyaslıyorum çünkü. İstanbul ayarında güzel bakımlı yeni evler yani 1500'den aşağı pek yok gibi. İlçeler daha uygun olabilir ama
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederimMerhaba hayırlı olur sizin için umarım . Merkez ilçe Adapazarı genel olarak pahalı bir şehirdir kira ve pazar alışverişi için. Trafiği gerçekten insanın sinirlerini alt üst edebilir. İlçeleri genel olarak yeşildir. Fiyatlarda ilçelere göre farklılık gösterir muhakkak. Özellikle adapazarı için gidip çok ara sokaklardan ev tutmayacaksanız pekte sessiz sakin bir şehir değildir tabi bana göre. Aradığınız herşeyi çok rahat bulabilirsiniz özellikle çarşısına çıktığınızda. Doğal güzellik açısından Sapanca’yı bir ziyaret edebilirsiniz ne bileyim daha turistik olsun kaplıcada olsun derseniz taraklı ilçesine gidebilirsiniz . Denize gireyim derseniz karasu ilçesine gidebilirsiniz . Çeşitlilik mevcut ama benim memleketim olmasına rağmen insanlarını pek insancıl bulmuyorum.
Teşekkür ederimRica ederim umarım bir parça yardımcı olmuşumdurakyazıya hiç gitmedim açıkçası orası ile ilgili bir yorum yapamıyorum oralı olan arkadaşlarda vardır belki kimseyi de itham etmek istemem ama o tarafların biraz daha hareketli olduğunu duyuyoruz ilçe sıralaması derseniz tabiki adapazarı merkez ilçesini seçmeniz bence en mantıklı olan olur diye düşünüyorum çeşitlilik ve rahatlık açısından.
Akyazı tarafı sıkıntılı dıye duymustum, nerde mafyatik olay var ordan cıkıyor dıyorlar. Merkezi güzel, sapanca kırkpınar tarafı en guzel yerı şahsi fikrimBilgilendirmeniz için teşekkür ederimAkyazı diğer ilçelere göre daha olaylı oluyormuş diye duydum o konuda bilginiz var mı acaba? Ya da yaşanabilecek ilçe sıralaması yapsanız sizce nasıl olur?
Anladım çok teşekkürlerAkyazı tarafı sıkıntılı dıye duymustum, nerde mafyatik olay var ordan cıkıyor dıyorlar. Merkezi güzel, sapanca kırkpınar tarafı en guzel yerı şahsi fikrim
Ah o sapanca kırkpınar tarafları o kadar kötü ki artık hep yabancılar var. evim arabayla 10 dk sapancaya artık gidesim gelmiyor bakışları o kadar rahatsız edici her yeri ele geçirdiler resmenAkyazı tarafı sıkıntılı dıye duymustum, nerde mafyatik olay var ordan cıkıyor dıyorlar. Merkezi güzel, sapanca kırkpınar tarafı en guzel yerı şahsi fikrim
Ah o sapanca kırkpınar tarafları o kadar kötü ki artık hep yabancılar var. evim arabayla 10 dk sapancaya artık gidesim gelmiyor bakışları o kadar rahatsız edici her yeri ele geçirdiler resmen
Merkeze tayin olduysanız serdivan tarafını öneririm. Daha nezik bi semt.mahalle olarak arabacıalanı istiklal bakabilirsiniz evlere.Bende eşimden dolayı Sakarya’da oturuyorum ve şöyle söyleyim erzurum’u gördükten sonra Sakarya’yı hiç sevememiştim 11 sene oldu hala da sevmiyorum.Merhaba hanımlar, eşim askeri personel ve tayinimiz Sakarya'ya çıktı. Sakarya hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen? Özellikle eşi Sakarya da asker olan varsa tecrübelerine ihtiyacımız var
Aynen öyle restoranlarda ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz resmen onlar para bırakıyor biz ve veriyoruz acaba cok sinir bozucu gerçekten.parası olana satılıyor canım ülkemin toprakları ilanlar bile hep yabancı dilde ne diyim sonumuz o üzüldüğümüz ülkelere dönmesin.zamanında parayla toprak satanlar simdi ambargo altındaEvet son gıttıgımde sıyah mınıbuslerle bırsuru yabancı gezıyordu sahılde. Ozel soforlu falan. Bızım ulkemızde bızden ıyı yasıyorlar, bende yakınım yarım saat suruyor sapanca, ne dag bırakmıslar ne tepe. Heryerden ev almıslar tabı bunlar zengın kesım olanları, fakır olanları da savas meydanında surunuyor ona uzuluyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?