Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Insallah gecer canim zaten ne cekiosa kadinlar cekio yaa kadin olnak anne olmak cok zormus minik prenses ii gunduz uyuo emmeyebile zor kaldiriorz gecede otyruorz sabaha kdr bn ruh gibi bazen tukeniyorm oyle oyle onbes gun oldu canm buyuyecekler ins boyle boyle

benimde ilk kızımda tam beşbuçuk ay sabaha kadar kızımla oturuyoduk sonra tesadüfen kollarını eşim tuttu birkaç dakikada uyudu bizim kız sonrada hem kollarını bağladım hemde gözlerini kapadım da bizde o da rahat etti tabi o zamana kadar yorgunluk uykusuzluk sütümün azalmasına neden oldu bir dene istersen fazla sıkmadan kollarını sar
anne karnındaki gibi yeri biraz sıkı oluyor kendini daha güvende hissediyorlar kendi el kol hareketlerinden de uyumuyolar denemkten zarar gelmez :34:

benimde ilk kızımda tam beşbuçuk ay sabaha kadar kızımla oturuyoduk sonra tesadüfen kollarını eşim tuttu birkaç dakikada uyudu bizim kız sonrada hem kollarını bağladım hemde gözlerini kapadım da bizde o da rahat etti tabi o zamana kadar yorgunluk uykusuzluk sütümün azalmasına neden oldu bir dene istersen fazla sıkmadan kollarını sar
anne karnındaki gibi yeri biraz sıkı oluyor kendini daha güvende hissediyorlar kendi el kol hareketlerinden de uyumuyolar denemkten zarar gelmez :34:

aynen cnm benım bızım aras hala za man zaman sarılamk ıster tabı battaniyeye sığmıyoruz kucuk carsafımızı tasıyruz

oh ıyı yapıyorsun canım benım
yarende co yıprattım kendımı ama arasta cok farklıydım dedıgın gıbı gıyndım kusandım makyajımı yaptım gelen gıdenı bekledim:)

Canm mesajlari tam okuyamiorm minnakm kucaimda sizede gecmis olsn ya oyke olnca psikolojik olarak daha ii hissedio insan kendini

Canm mesajlari tam okuyamiorm minnakm kucaimda sizede gecmis olsn ya oyke olnca psikolojik olarak daha ii hissedio insan kendini

olsun cnm benım sız taze annesınız
Allah razı olsun
ay oldumu olacakmı derken bakın kucagnızda bebelerınız
darısı kalan gebelerımızın basına
bende burda yazardım arasım koca adam oldu günler hızla gecıyor
bol bol kokla o cennet kokusunu annesı

aynen cnm benım bızım aras hala za man zaman sarılamk ıster tabı battaniyeye sığmıyoruz kucuk carsafımızı tasıyruz

bende ne kadar bağladım bilmiyorum ama çok zorluk çektik valla öyle ki eşimle bile tartışmalarımız olurdu uykusuzluktan sinirlerimiz geriliyodu
resmen depresyona girmiştim

bende ne kadar bağladım bilmiyorum ama çok zorluk çektik valla öyle ki eşimle bile tartışmalarımız olurdu uykusuzluktan sinirlerimiz geriliyodu
resmen depresyona girmiştim

ya uykusuzluk cok zor ınsanın sınır sıstemı alt ust oluyır
benım esım ıse erken gıtmedıgı ıcın cok yardımcı oluyordu nobetlese bakıyorduk emzırmeye verıyordu ay ınsan horlayacak kadar derın uykudayken nasıl besık salla cozebılmıs degılım hem sallar hem uyurdu

ya uykusuzluk cok zor ınsanın sınır sıstemı alt ust oluyır
benım esım ıse erken gıtmedıgı ıcın cok yardımcı oluyordu nobetlese bakıyorduk emzırmeye verıyordu ay ınsan horlayacak kadar derın uykudayken nasıl besık salla cozebılmıs degılım hem sallar hem uyurdu

o da iyiymiş valla nasıl beceriyomuş varmıymış bir sırrı bizede söylesin :1:
benim eşim ilk kızımda gece uykudan uyandığında adamın içinden başka biri çıkoyodu sanki
çok sinirli oluyodu bebeği ona vermeye korkuyodum bir zarar vericek endişesiyle :18:
şimdi alıştı garibim kuzu gibi kalkıyor :27:

o da iyiymiş valla nasıl beceriyomuş varmıymış bir sırrı bizede söylesin :1:
benim eşim ilk kızımda gece uykudan uyandığında adamın içinden başka biri çıkoyodu sanki
çok sinirli oluyodu bebeği ona vermeye korkuyodum bir zarar vericek endişesiyle :18:
şimdi alıştı garibim kuzu gibi kalkıyor :27:

AAAA AMA SIZIN BABANIZ ARTIK PROFOSYENEL BIR BABA :)
ESIME GELINCE ay bır bılsem valla sallıyordu bende nımetlerınden faydalanıyordum oh
ıkıncı çocukta cok hazırdı
haha bır dogdu ben ağlamıyorum bebek ağlamıyor adam soklarda
okadar hazırlamış kendını

ınsalla sızın mınık arasım gıbı olur cnm oyuncak bebek gıbuydı yAVRUCAK:)

neden kendini kasıyosun ki sanki sen dr konturolüne gitmesen sorun mu çıkacak herşey normal gittikten sonra hangi dr olursa olsun hepsi aynı şeyi söylüyolar biz kendimiz için gidiyoruz aslında içimiz rahat etsin diye
araştırmada ki dr bilmem iyimi kötü mü yaren bana da önermişti ama gerek kalmadığı için ben gitmedim sen git bi istersen araştırmada prof de var eyer bi sorun olurşa ki inşallah olmaz onada yönlendirirler diye düşünüyorum ben şahsen öyle yapıcaktım ama çok şükür şimdilik 1 haftada geriden de gelse miniğim iyi yoksa orda doğum yapmayı bile düşündüm dr um önerisiydi bu
kendi boş yere üzme lütfen hamileliğinin tadını çıkar :34:

Çok şükür maşallah miniğinee:nazar: Doğru diyorsunuz aslında araştırmayıda gördükten sonra ona göre devam ederim.Çok şükür zaten ters birşeyde yaşamadım,şuan da bende de miniktede bir sorun yok.Pipiriklenmeyim boşuna :9:

haha dur canım benım br nefes al yahu
22 hafta geçmez böyle cnm benım
sen sedat beye gıt aynızamanda senol beye guvenıyorsan onada devam et tamamdır doğumu hastaneyı düşünmek ıcın erken daha
olmadı hem devlet hemde senol beye devam edersın ıcınde rahat etmıs olur

Evet,Sedat Bey'e bir gideyim ona göre karar veririm.Öylee bir sıkıntı geldi geçti :) Dediğim gibi bende minikte sağlıklı zaten boşuna abartmayım :) Teşekkür ederim.

selam kızlarr bizde dün altınovadaydık kontrolümüz vardı idrar tahlili yatırdık 4 saatte ancak işetebildik bizim uşağı torbaya.30 dak.da bir torbanın değişmesi gerekiyomuş ilk 30 dak.sonunda torbayı çıkardılar baticon sürüp yeni torbayı takacaklar sen sıpa işeo arada gitti boşa bir daha bekle babam bekle.sonuçları salı öğleden sonra alacağım.

dr.a 4.ayımız dolmak üzere kaşık mamasına başlasam olur mu diye sordum alıpta.erken bence şuan için emzir kg alımı iyi.hiç emmese başla derim dedi ama nasıl olsa emiyor.bırak emsin dedi birde hazır alacağına sen yap dedi. liste verfecekti kaynadı o aral.inş. salı günü aklıma gelirde sorarım

selam kızlarr bizde dün altınovadaydık kontrolümüz vardı idrar tahlili yatırdık 4 saatte ancak işetebildik bizim uşağı torbaya.30 dak.da bir torbanın değişmesi gerekiyomuş ilk 30 dak.sonunda torbayı çıkardılar baticon sürüp yeni torbayı takacaklar sen sıpa işeo arada gitti boşa bir daha bekle babam bekle.sonuçları salı öğleden sonra alacağım.

dr.a 4.ayımız dolmak üzere kaşık mamasına başlasam olur mu diye sordum alıpta.erken bence şuan için emzir kg alımı iyi.hiç emmese başla derim dedi ama nasıl olsa emiyor.bırak emsin dedi birde hazır alacağına sen yap dedi. liste verfecekti kaynadı o aral.inş. salı günü aklıma gelirde sorarım

Resimlerini gordumde asafin ne kadar buyumus.maasallah..kilo alimi iyiyse bekle bencede.
Ogretmen bir arkadasimin velisi altinovada cocuk doktoru. Arkadasim diyorki cocugunu dovuyor Adam. Cocuk bu yuzden problemli.ozaman demistiki arkadasim. Boyle bir Adam nasil cocuk Dr olur. Umarim bu adama gitmiyorsunuzdur :(

Resimlerini gordumde asafin ne kadar buyumus.maasallah..kilo alimi iyiyse bekle bencede.
Ogretmen bir arkadasimin velisi altinovada cocuk doktoru. Arkadasim diyorki cocugunu dovuyor Adam. Cocuk bu yuzden problemli.ozaman demistiki arkadasim. Boyle bir Adam nasil cocuk Dr olur. Umarim bu adama gitmiyorsunuzdur :(

ewet butudu hamd olsun canim ilkzamanlarki gibi degiliz kg alimi guzellesti
2 tane dr var orda hangisi acaba dedigin.ben susn daomi gutmeyi dussunmuyorumzatendee

birinin bu bebeklere uykunun guzel birsey oldugunu ogretmrsi lszim yaa.4 ay bitecek hala giremedik duzene

bugun abimin sene devri mevlut var hazirlanalim cikalim
hepinize mutlu huzurlu ve bol uykulu haftalar diliyorum

Back
X