Sakaryada doktor önerisi

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
103
Hanımlar sakaryada gittiğiniz ve memnun kaldınız kadın doğum hekimlerinizi paylaşırmısınız ?

Ve hangi hastanede doğum yaptınız ve ücretlerinide belirtirmisiniz ?:anneadayı:

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin ben 2012 kasım annesiyim benim doktorum şuan çalışmıyor ama tavsiye edebileceğim doktorlar
-Neşe Çakmakçı- Konak Tıp
- Sevilay Bozkurt- Konak Has. başlıyacak
- Ali Gülsoy - Muaynanesi var
Ödeme konusunda yardımcı olamıyacam hiç hatırlamıyorum canım ama yine soruların olursa elimden geleni yaparım

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin ben 2012 kasım annesiyim benim doktorum şuan çalışmıyor ama tavsiye edebileceğim doktorlar
-Neşe Çakmakçı- Konak Tıp
- Sevilay Bozkurt- Konak Has. başlıyacak
- Ali Gülsoy - Muaynanesi var
Ödeme konusunda yardımcı olamıyacam hiç hatırlamıyorum canım ama yine soruların olursa elimden geleni yaparım
Tşk canım konak tıp hastanesini ilk defa duydum nasıl bi hastane haberin varmı iyi ilgilenıyorlarmı acaba ?

Çarşı merkezde eski adatıp hastanesi çarşı şubesi canım ekimde serdivanda hastanesi açılacak şuan biraz imkanlar kısıtlı ama sonrasında güzel olacak gibi gözüküyor nasipse

Çarşı merkezde eski adatıp hastanesi çarşı şubesi canım ekimde serdivanda hastanesi açılacak şuan biraz imkanlar kısıtlı ama sonrasında güzel olacak gibi gözüküyor nasipse
Neşe Çakmakcıyı biraz soruşturdum 100% Sezeryancıymış Doğrumu ? :(

ben sadece muayneye gitmiştim bilmiyorum malesef
merhaba canım. ali Gülsoy nasıl bir doktor bilgi alabilir miyim? doğumları beyhekimde yaptırıyormuş. beyhekim hastanesi güzel bir hastane mi?

bir de konak yeni açılacak ne zaman açılıyor, benim doğumuma yetişir mi? Sevilay hanımdan başka doktor olacak mı orada. ben 1 defa Sevilay hanıma jinekoloji muayenesine gitmiştim ve sana koter yapıcam demişti halbuki hiç öyle birşeye gerek yokmuş ayrıca gebe olmayan kadınlara önerilmiyormuş. ve hiç ilgilenmemişti devlet hastanesi gibiydi hiç sevmedim onu:KK43: konak hastanesinde başka doktor olacaksa ona gidebilirim.

Kesinlikle adatip remzi eren 3 ay önce dogum yaptim çok sorunlu hamilelik geçirmeme rağmen beni hep motive etti en önce detaya kadar dikkat ediyor çok ilgili kardeşimin eşi hamile yine tercihimiz remzi bey 6 yaşındaki kizim bile çok seviyor doktor amcasini

Uuuu bayağı eskimiş topic. Ben şuan Konak Filiz Dursuna gidiyorum, memnunum ama arkadaşlarım Sevilay Bozkurta git diye baskı yapıyorlar. İki doktoruda tanıyanınız var ise ne yapmalıyım ? Sevilaya muayene olmadım ama uzaktan çol soğuk gözüküyor ama arkadaşım çok memnun ondan da.

Benm gebeligim tup ve ikizdi o yuzden habire ozele gidiyordum bu ugurdada cok para döktük yani ilk gebelik tup olmasi ikiz olmasi ve sorunlu baslamasi sevilay hanima cok kez gittim cok relaks rahatlatici bir etkisi vardi acikcasi herkes sami kemik e gidiyordu ben sevilaya ama orada dogum yapmadim egitim arastirmada yaptim cokta memnun kaldim simdi yine hamileyim hic ozele gitmeyi düşünmüyorum acikcasi yaklasik 2 senem hastanelerde gecti ozellerden pekte bir fayda bulmadim istanbuldaki ozel dr um bile devleti tercih et diye tembihledi oyle diyeyim devlette de sedat umur var bulent sener var cok guleryuzlu merak ettiginizi sorabileceginiz dr lar tavsiye ederim

Uuuu bayağı eskimiş topic. Ben şuan Konak Filiz Dursuna gidiyorum, memnunum ama arkadaşlarım Sevilay Bozkurta git diye baskı yapıyorlar. İki doktoruda tanıyanınız var ise ne yapmalıyım ? Sevilaya muayene olmadım ama uzaktan çol soğuk gözüküyor ama arkadaşım çok memnun ondan da.
sevilaydan hiç memnun kalmadım ge.çen sene 1 defa kontrol için gittim Altınova kapanmamıştı. beni 5 dk gördü suratıma bakmadan koter yapıcam yara var dedi sonra ona güvenmedim yaktırmak fln işlemiymiş izmitte semih özeren profesöre gittim gebe kalmayan kadınlarda koter işlemi yapılmaz gebe kalma ihtimalini düşürür dedi. Şimdi konak a geçmiş asla gitmem ona

Back
X