Sakarya'da Kadın Doğum Doktoru

Mtad

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
2.219
4.684
333
Merhaba Arkadaşlar,
Sakaryada kadın doğum doktoru ve hastane önerileriniz nedir?

Merhaba Arkadaşlar,
Sakaryada kadın doğum doktoru ve hastane önerileriniz nedir?
Canım ben de sakaryadayım. İlk Konak(Medhar) hastanesine Sami Kemik’e gittim. Çok memnun kaldım ama maalesef sezeryan tercih eden bir doktor olduğunu bildiğim için Beyhekim Sedat Umur’a geçtim. Şu an gayet memnunum.

Ben ilk doğumumu Konak Filiz Dursunda yaptım. Sıkıntısız ve güzeldi. Sağolsun çokta ilgiliydi . Ama 3 yıl oldu. Şuan Adatıpta imiş. Konakta İlknur gezgine gittim. Oda ilgiliydi ama şimdi ki adıyla Medar ile çok şikayet duydum 3 yıl önce iyiydi. Adatıp nasıl bir hastane bilmiyorum, Filiz hanım orda diye oraya mı gitsem bilemedim.

Ben ilk doğumumu Konak Filiz Dursunda yaptım. Sıkıntısız ve güzeldi. Sağolsun çokta ilgiliydi . Ama 3 yıl oldu. Şuan Adatıpta imiş. Konakta İlknur gezgine gittim. Oda ilgiliydi ama şimdi ki adıyla Medar ile çok şikayet duydum 3 yıl önce iyiydi. Adatıp nasıl bir hastane bilmiyorum, Filiz hanım orda diye oraya mı gitsem bilemedim.
Yani beyhekim de eski bir hastane ama galiba doktor hastaneden daha önemli. Güveniyorsan ve rahat ediyorsan tabiki git adatıpa🙏🏼

Merhaba bende daha önce Filiz hanıma gitmiştim konak hastanesindeyken memnun kalmıştım ama şimdi hastane değişince biraz tereddüt ediyorum siz naptınız

Merhaba bende daha önce Filiz hanıma gitmiştim konak hastanesindeyken memnun kalmıştım ama şimdi hastane değişince biraz tereddüt ediyorum siz naptınız
Ben Adatıpta doğum yaptım. Kızımıda medarda yani Konakta doğurmuştum. Memnun kaldım doktor aynı olunca.

Back
X