sakaryalı hamişler

hadranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
2
0
36
Sakarya
sakaryalı arkadaşlar ne olur yardım edin .8 sene sonra ilk defa bebeğim olacak ve nerde doğuracağım belli değil.Altınovayı önerirmisiniz Adatıpta neşe hanımdan memnun kalmadım Ertan ÇELİK e gittim çok iyi doktor ama özeli beyhekimde .Beyhekimin aletleri iyi değilmiş Sami Kemik duydum şimdi hastanede güzel ne olur karar vermemde yardımcı olun 8.ayımdayım yaaaa

bebeğni sağlıcakla kucağına al inşallah bende 18 haftalık hamileyim arkadaşım altınovada epiduralla doğum yaptı çok memnun kaldı sami beyden umarım her şey yolunda gider benim duyduğum iyi diyolar o hastaneyi

Merhaba yasmin arkadaşım...demek 18 haftayı bitirdin...gözün aydın...bizim de 28 günümüz kaldı teyzesi...benim doktorum da sami bey...ve ben de altınovada epiduralle düşünüyorum doğumu...arkadaşım memnun kaldı demişsin...çok sevindim...acaba epiduralin hiç yan etkisi (doğum sonrası baş ağrısı,bel ağrısı v.s.) olmamış mı?detaylı konuşabilirsen bizi de bilgilendirir misin?şimdiden teşekkürler...

merhaba emel82 arkadaşım ben altınovaya gittim sami beyle tanıştım çok şeker tatlı dilli bir doktor biraz fazla rahat galiba sencede öylemi? ada da üniversiteden arkadaşım vardı onada sordum hangi hastane diye oda direk orayı söyledi bir ay olmş doğum yapalı aslında normal olacakmş bebek kakasını yapınca sami bey sezerya na almş ameliyathane çok temiz neşe içinde gülüp şakalaşarak doğurdum diyor hemşirelerdende memnun kalmş . sürekli hem sami bey hemde hemşireler gelip bilgi verip iyimisin diye soruyolarmş hiç bi şikayetide yok bel ağrısı v.b. anlıcan gayet güzel şeyler söyledi. hadi bakalım ALLAH önce sana sonra hepimize kolay rahat doğumlar versin.sende burda yazarsın doğumunu merak ederşm senin az kalmş başka bşy sorucaksan arkadaşıma sorar yazarım. ALLAH yardımcın olsun canım.

evet haklısın rahat bir doktor...ama yaptırman gereken tahlilleri,bebekle ilgili ay ay oluşması beklenen durumları net bir şekilde anlatıyor...kendimi rahat hissettim yanında...biz cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz dönemde ''bir dakka herşey yolundamı,ufaklık sağlıklımı ona bakalım,öncelikli olan o..cinsiyetsonradan gelir benim için'' demişti..bu sözleri çok hoşumuza gitti..haklıydı da..biz cinsiyet derdine düşmüştük...onun derdi bebeğin normal gelişiminde olup olmadığıydı...kısacası benim aklımdaki herşeyi rahatça sorabildiğim,makul bir doktor...inşallah sonuna kadar da böyle gider...doğumum da kolay olur...burada paylaşırım kesinlikle..bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler...

bu arada sami bey bana'' doğumuna ben giremeyebilirim,nöbet durumuma bağlı'' demişti....arkadaşının sürekli gittiği doktor olduğu için mi o girdi doğuma,yoksa o mu denk gelmiş??biraz garip bir soru oldu ama:))

bu konuda benim anladığım eğer normal doğum olusa sancı falan gece gelirse ve doğum gece olursa nöbetçi doktor giriyor ama mesai saati içinde doktor hastanedeyken bi durum olursa kendi müdahele ediyor çünkü arkadaşım gündüz sancılanmş doğum sancıları başlamş yani hemen hastaneye gitmişler sami bey odasında muayene etmş normal doğum yapabilirdin ama bebek kakasını yapmş hemen sezeryan demş ve epidural sezeryan yapmş aynı gün içinde ben arkadaşımın dediklerinden bunları anladım sence nasıldır bu konu hakkında fikrin ne canım?

birde arkadaşım ilk başlarda farklı hastaneye gidiyormuş bebeğiyle ilgili baya bi sorunlar yaşamş oda sen gibi sonradan sami beyi bulmş ama kaçıncı aydan sonra sami beye başladı bilmiyorum ne farederki kendi hastası sonunda eğer hastanede ise o müdahale etmeli değil mi umarım herşey yolunda gider

valla anlamadım sancı başlar başlamaz bebek kakasını yapar mı?yoksa sezeryan daha kolayına mı geldi doktorun...gerçi miyadını doldurduğu halde (40 haftayı yani) doğmadıysa,sonrasında kakasını yapmış olabilir...neyse kötü düşünmek istemiyorum...gerektiği için yapmıştır sezeryanı heralde...İyi dileklerin için sağol..Allah hepimizi sağ salim kurtarsın...buradan olumlu doğum hikayelerimizi paylaşır,birbirimize yardımcı oluruz inşallah..

evet canım eşimle beraber sami beye bi gidelim dedik ve memnun kaldım şu ana kadar herşey iyi 3-4 kez gittik kendisine herşey olumlu ama ben doğumla ilgili bşy konuşmadım kendisiyle daha erken diye ama ilk doktorum vitamin vermişti ve çok kötü kokuyodu ilacı içemediğimi ve başka ilaç yazmasını söyledim sami beye amaaaan boş ver ilaçları yemene dikkat et ceviz süt yada süt ürünleri ye iç falan dedi şaşırdım o tavrına şu an sadece demir ilacı verdi bilmiyorum doğrumu doktora güveniyorum napım. eme ciğim çok konuştum bşy sorucam bu 20 inci haftalarda yapılan ayrıntılı üç yada dört boyutlu ultrason yapıyomuki sami bey ben sormayı unutttum randevumada daha var merak ediyorum teşekkürler canım buradan takip edeceğim seni.

canım ben hiç 3 veya 4 boyutluya girmedim..yanlış hatırlamıyorsam sami beye başlamadan önce başka hastaneleri arayıp sormuştum...''doktorumuz 2 boyutludan bakıyo,gerek duyarsa 3 boyutludan bakıyor, ama onun da fark ücreti var demişlerdi...''altınovada 3 boyutlu varmı bilemiyorum,ek ücret orada da kesin vardır...pek yardımcı olamadım kusura bakma...bu arada ben ilk 5 ay megadyn kullandım...6.ayımda sami beye başladık biliyosun...ona sordum..megadyn'e devam edeyimmi diye...megadyni bırakıp demir hapına başlayalım dedi...çünkü bebek büyüdükçe vitaminden ziyade demir takviyesi gerekiyormuş..şuanda günde 1 tane demir hapı alıyorum...

bu arada telefonla altınovayı arayıp sorarsan kesin bilgi verirler 3 ve 4 boyutlu ultrasonla ilgili...kendine dikkat et canım..

teşekkürler...ben doğum iznine çıktım bu arada..evde internet yok...uzun süre giremeyebilirim nete...doğumdan sonra görüşürüz inşallah...

Back
X