- 9 Ocak 2015
- 46
- 9
- 38
Kizlar Erkek Arkadasim bir gözünden rahatsiz yani bunu farketmemek mümkün degil, yüzüne bakinca anlasiliyor hafif bi körlük oldugu bir gözünde. Bugüne kadar ona bu konuda bi takintim oldugunu hic hissettirmedim, gercektende benim asla kafama taktigim bir konu olmadi gözü öyle yada böyle umrumda degil yarin hepimizim ne olacagi belli degil. Iste telefonlasirken bi konuyu uzatti bu saka niyetine bende iste ay yeter sacmaliyosun falan filan dedim bu iyice uzatinca bende lafin gelisi sakatmisin ne uzatiyosun dedim. Yukarda allah var aklimdan bi kötülük gecmeden. O konusmadan sonra iki gün beni ne aradi sordu. Ve sonunda ayrildi. Daha sonra bulusup acikladi bana gözü yüzünden kücükken cok itilip kakildigini bu yüzden bu kelimeye dayanamadigini anlatti. O yüzden sogumus benden. Beni niye cezalandiriyosun dedim neden bu kadar katı olabiliyosun dedim. Benim asla o niyetle söylemedigimi biliyosun dedim bugüne kadar hic öyle bi his verdimmi dedim. Buda bana hic beklemedigi icin benden agir gelmis. 50 kere aciklamasini yaptim o niyetle söylemedim. Kizlar hepimizin agzindan cikmazmi aptalmisin salakmisin kizinca birseye. Ya bu yüzden sevgi biter mi. Benden zaman istedi duygularindan emin degilmis. Ne yapmaliyim?
Sizce bu sadece bir bahane mi gercekten seven bu yüzden birakabilir mi?
Sizce bu sadece bir bahane mi gercekten seven bu yüzden birakabilir mi?