Sakat misin diye sorunca ayrildi?

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
38
Kizlar Erkek Arkadasim bir gözünden rahatsiz yani bunu farketmemek mümkün degil, yüzüne bakinca anlasiliyor hafif bi körlük oldugu bir gözünde. Bugüne kadar ona bu konuda bi takintim oldugunu hic hissettirmedim, gercektende benim asla kafama taktigim bir konu olmadi gözü öyle yada böyle umrumda degil yarin hepimizim ne olacagi belli degil. Iste telefonlasirken bi konuyu uzatti bu saka niyetine bende iste ay yeter sacmaliyosun falan filan dedim bu iyice uzatinca bende lafin gelisi sakatmisin ne uzatiyosun dedim. Yukarda allah var aklimdan bi kötülük gecmeden. O konusmadan sonra iki gün beni ne aradi sordu. Ve sonunda ayrildi. Daha sonra bulusup acikladi bana gözü yüzünden kücükken cok itilip kakildigini bu yüzden bu kelimeye dayanamadigini anlatti. O yüzden sogumus benden. Beni niye cezalandiriyosun dedim neden bu kadar katı olabiliyosun dedim. Benim asla o niyetle söylemedigimi biliyosun dedim bugüne kadar hic öyle bi his verdimmi dedim. Buda bana hic beklemedigi icin benden agir gelmis. 50 kere aciklamasini yaptim o niyetle söylemedim. Kizlar hepimizin agzindan cikmazmi aptalmisin salakmisin kizinca birseye. Ya bu yüzden sevgi biter mi. Benden zaman istedi duygularindan emin degilmis. Ne yapmaliyim?
Sizce bu sadece bir bahane mi gercekten seven bu yüzden birakabilir mi?

Aptal misin salak misin herkesin agzindan kacar da SAKAT MISIN diye bir sey denmesi icin bilincaltinda boyle bi dusunce yatmasi lazim normal bi laf degil
Sakatmisin diye sormadim direk almanca konusuyorduk. Almancada sakatmisin kelimesini aptalmisin salakmisin gibi cok sık kullanirlar.

Belirttim hemen tesekkürler
Yani sizce bu yüzden bir insan seni cok seviyorum dedigi bir insandan ayrilirmi duygulari yok olurmu birden?
Cok buyuk bi travma yasadigi icin bu konudan ani bi soguma gelebilir cunku hayat boyu bunun acisini cekmis. Bence sen ikna etmeye devam et iletisimi koparma belki zamanla sakinlesir ve yaptigini unutur.

Ama eger iliski zaten kotu bir iliski ve bu son noktaysa bahane edip bitirmistir daha donmez

Cok buyuk bi travma yasadigi icin bu konudan ani bi soguma gelebilir cunku hayat boyu bunun acisini cekmis. Bence sen ikna etmeye devam et iletisimi koparma belki zamanla sakinlesir ve yaptigini unutur.

Ama eger iliski zaten kotu bir iliski ve bu son noktaysa bitirmistir daha donmez
Asla büyük bir kavgalar yasamadik. Birden bire oldu bu ayrilik yani hic aklimin ucundan bile gecmezdi. Benden zaman istedi emin olmak icin duygularindan ara sira ona yaziyorum ariyorum. Ama dün bana bana yazarak arayarakmi zaman taniyosun dedi? Bende tmm ben yazmam dedim sen yazana kadar buda tmm dedi. Tabi ben dayanamayip gece yine yazdim ama uyuyodu galiba okumadi.Yine iletisimi koparmayayim mi sizce? Samimiyetimi anlasin istiyorum

Kizlar Erkek Arkadasim bir gözünden rahatsiz yani bunu farketmemek mümkün degil, yüzüne bakinca anlasiliyor hafif bi körlük oldugu bir gözünde. Bugüne kadar ona bu konuda bi takintim oldugunu hic hissettirmedim, gercektende benim asla kafama taktigim bir konu olmadi gözü öyle yada böyle umrumda degil yarin hepimizim ne olacagi belli degil. Iste telefonlasirken bi konuyu uzatti bu saka niyetine bende iste ay yeter sacmaliyosun falan filan dedim bu iyice uzatinca bende lafin gelisi sakatmisin ne uzatiyosun dedim. Yukarda allah var aklimdan bi kötülük gecmeden. O konusmadan sonra iki gün beni ne aradi sordu. Ve sonunda ayrildi. Daha sonra bulusup acikladi bana gözü yüzünden kücükken cok itilip kakildigini bu yüzden bu kelimeye dayanamadigini anlatti. O yüzden sogumus benden. Beni niye cezalandiriyosun dedim neden bu kadar katı olabiliyosun dedim. Benim asla o niyetle söylemedigimi biliyosun dedim bugüne kadar hic öyle bi his verdimmi dedim. Buda bana hic beklemedigi icin benden agir gelmis. 50 kere aciklamasini yaptim o niyetle söylemedim. Kizlar hepimizin agzindan cikmazmi aptalmisin salakmisin kizinca birseye. Ya bu yüzden sevgi biter mi. Benden zaman istedi duygularindan emin degilmis. Ne yapmaliyim?
Sizce bu sadece bir bahane mi gercekten seven bu yüzden birakabilir mi?
Not:Tabiki türkce sakat misin diye sormadim, yani türkcede belki pek kullanilmaz almanca konusuyorduk almanyadan olaniniz varsa anlamistir ne dedigimi. Yani bizde sakatmisin cok sık kullanilir almancada salakmisin aptalmisin gibi kullanilir.
Her ne olursa olsun bu yüzden ayrilirmi bi insan seni cok seviyorum dedigi bir insandan? Duygulari bir anda yok olabilir mi? Duygularimi ayirt edemiyorum sevgimi hoslantimi kalici gidicimi bilmiyorum der mi bi insan. Bir insan duygularindan aninda emin olamaz mi illa zaman mi lazim? Heleki daha önce seni seviyorum demisse?
Bist du behindert mi dedin? Bu lafta bisey yokki. Alingan bi kisilige sahip bence ama bunu sana daha önce hissettirmemis. Gercekten seviyorsa bi kac gun icinde anlar ona zaman tanı

Duygulari yok olmamistir da kirilmistir . Insan sevdigine daha cok kirilir o yuzden senin ozur dilemen ve bir sekilde gonlunu alman gerekiyor.
Bana ama duygularimdan emin degilim dedi zamana ihtiyacim var dedi. Bin kere özür diledim ama hala zaman deyip duruyor

Senin yaptığın bir hata yok ama biraz ona zaman vermelisin .
Bu kadarcık şey için deme onun hayattaki en büyük takıntısı bu çünkü . Onun için de zor bir durum .

Bist du behindert mi dedin? Bu lafta bisey yokki. Alingan bi kisilige sahip bence ama bunu sana daha önce hissettirmemis. Gercekten seviyorsa bi kac gun icinde anlar ona zaman tanı
Genau bist du behindert dedim. Anliyosun degil mi beni. Cocuklukta olduysa bile ben bunlari bilemezdim ki. Neden duygularimdan emin degilim der ki

Almanca da olsa tuhaf.
Yani ben sevmem. Salak misin manyak misin biraz daha yumusak gelir. Benim almancam cok iyi degil ama esimin ana dili sordum böyle dense alinir misin diye evet dedi. Su gündüz kusagi rtl deki reality show 'lar varya. Orda hep kaba insanlar kullaniyor. Benim beynimde kötü bir laf olarak yer etti. Olan olmus. Niyetiniz iyiymis. Affetirin kendinizi :(

Bana ama duygularimdan emin degilim dedi zamana ihtiyacim var dedi. Bin kere özür diledim ama hala zaman deyip duruyor

Sana da direk sakat misin dense ne tepki verirdin . Bunun Almancasi Ingilizcesi yok. Hele ki ; bu sevdigin kisi olsaydi. +Senin hassas oldugun bir konu olsaydi. Bu konudaki , kirginlik oyle bir gunde gecmez. Zamana birakacaksin.

Genau bist du behindert dedim. Anliyosun degil mi beni. Cocuklukta olduysa bile ben bunlari bilemezdim ki. Neden duygularimdan emin degilim der ki
Cok cok alinganmis ama tabi bastan bu kadar alingan oldugunu bilemezdin. Sen bi kac gun yazma arama. ona dusunme firsati ver. Simdi yazarsan ararsan cok bunaltirsin iyice sogutursun kendinden cocugu.

Bence bu lafa kimse alinmaz burda. Ben kocama bile diyorum bu lafi beni sinir ettiginde. O darilmiyo

Cok cok alinganmis ama tabi bastan bu kadar alingan oldugunu bilemezdin. Sen bi kac gun yazma arama. ona dusunme firsati ver. Simdi yazarsan ararsan cok bunaltirsin iyice sogutursun kendinden cocugu.

Bence bu lafa kimse alinmaz burda. Ben kocama bile diyorum bu lafi beni sinir ettiginde. O darilmiyo
Gözü yüzünden anlarim kirilmis olabilir ama samimiyetimi onu her sekilde sevdigimi anlasin istiyorum caba gösteriyorum ama sevgi icin zaman istenir mi hic :(

Asla büyük bir kavgalar yasamadik. Birden bire oldu bu ayrilik yani hic aklimin ucundan bile gecmezdi. Benden zaman istedi emin olmak icin duygularindan ara sira ona yaziyorum ariyorum. Ama dün bana bana yazarak arayarakmi zaman taniyosun dedi? Bende tmm ben yazmam dedim sen yazana kadar buda tmm dedi. Tabi ben dayanamayip gece yine yazdim ama uyuyodu galiba okumadi.Yine iletisimi koparmayayim mi sizce? Samimiyetimi anlasin istiyorum
Yok iletisimi kesme. Karsilik beklemeden yaz ama. Mesela nasilsin iyi misin diye sorma da, kendini cok guzel ifade edecegin bi yazi yaz, onu ne cok sevdigini vs. Aciklama yapip durma, gecmisten degil gelecekten bahset onunla kurmak istedigin. Sonra ara sira yine yaz, mesela su sarkiyi dinliyodum aklima geldin umarim iyisindir kendine iyi bak falan. Cevap beklemeden yaz yani. Belki bi hediye yollarsin ufak. Yani bunaltma ama kendini unutturma. Zamanla asarsiniz bunu. Onu anlamaya calis cok ciddi bi travma bu onun icin, aslinda psikolojik destek almasi lazim bu kadar kafaya takiyosa boyut buyuk

Back
X