Sakat misin diye sorunca ayrildi?

Gebrechlich mi dedin merak ettim? Artı genel kullanılır aslında Türkçe'de de ama o hassasmış. Biraz zaman ver bence. Üstüne gitmek sürekli konuyu hatırlatmaktır.

sakat mısın da salak mısın gibi bir şey demişsiniz. Öyle varsayarak;
bana salak mısın deseydi erkek arkadaşım ayrılırdım, çok kullanılan bir deyim olabilir ama yine de saygısız ve kaba. Erkek arkadaşımla naif bir ilişki içinde olmak isterim, aşk o haliyle güzel. Yoksa deli komşumla kavga ederken kullandığım kelimeleri kullanacaksam ne diye...

Sakatmisin ozurlumusun lafi hic sorulmaz ne olursa olsun... Benimde zoruma gidiyor dusunurmusun?
İşitme kaybim var ama benim için öyle ne nice laf etti o kişilerle bi dahada muhattap olmadim. Uzak dururum hic konusasim da gelmez

Seven insan bunun için ayrılmaz. Sana bu konudaki hassasiyetini bildirir, bir daha tekrarlanırsa anlarım.

Zamana bırak. Sen elinden geleni yapmışsın.

Ben abarti buldum sevgilinin tavrini ya..tamam tartisilir kirginligini anlatir ki zaten niyet ortada yani...ama ayrilmaya sebep olamaz:stop:

Hoş bir sey değil söylediğiniz ama erkek arkadasınız da abartmıs biraz sonuçta siz durumu açıklamıssınız.. Oluruna bırakn bosverin

Back
X