Sakın aldanıpta aramayın!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
yaklaşık, 5 dakika önce cep telefonuma gelen mesajı yazıyorum size,
değerli abonemiz hattınız uluslararası pepsi yaşatır seni +57 +57 kanpanyasına( yalnız dikkat edin kampanyasına değil,kanpanyasına) katılarak(terbiyesiz hattım,birde benden habersiz katılmış alacağım şimdi paçasını aşağıya:) ), 10 000 ytl kazanmıştır.
bilgi işlem için
0531 15219937 arayın.
bunlar çok arttı.aman dikkat arkadaşlar. amaç nedir bilmem ama,dikkatli olun diye bu konuyu açtım.
hoş bizler bu kadar saf değilizde belki saflar vardır arayacak etrafımızda..sempatiksalakcinni

Banada geldi pepsi çakmasından böyle mesaj. . Tabi ilk okuduğumda heyecanlandım :)
Çnkü birgün önce pepsi kampanyasına katılmştm.
Altında pepsi yazmıyor diye ilk turkceli aradm.Sakın cvp vermeyin dediler

Banada geldi pepsi çakmasından böyle mesaj. . Tabi ilk okuduğumda heyecanlandım :)
Çnkü birgün önce pepsi kampanyasına katılmştm.
Altında pepsi yazmıyor diye ilk turkceli aradm.Sakın cvp vermeyin dediler

kesin arayanların kontürlerini yiyordur yada konuşarak bir şeyler istiyordur işte şu kadar parayı yatırın size 100000 i
verelim gibi.

1 ay falan önce işyerimdeyken banada 25000 kazandınız diye aynı yerden geldi mesaj.Aramadım tabii Turkcell i aradım engellenemiyor maalesef sakın aramayın dediler oradanda.Çok dikkatli olmak lazım haklısın canım...

sadece pepsi değil ...Turkcell olarakta yada başka bi firma vererekte msj atıyorlar.
Numaradan gelen mesajlara sakın geri dönmeyin arkadaşlar.
Turkcellden gelse zaten turkcell yazar .Numara çıkmaz .Savcılıkta bıktı artık bu pisliklerden

1 ay falan önce işyerimdeyken banada 25000 kazandınız diye aynı yerden geldi mesaj.Aramadım tabii Turkcell i aradım engellenemiyor maalesef sakın aramayın dediler oradanda.Çok dikkatli olmak lazım haklısın canım...
demek herkese oluyor..
işte duyarlı olmak lazım. herkese söylemek gerekiyor.
sadece pepsi değil ...Turkcell olarakta yada başka bi firma vererekte msj atıyorlar.
Numaradan gelen mesajlara sakın geri dönmeyin arkadaşlar.
Turkcellden gelse zaten turkcell yazar .Numara çıkmaz .Savcılıkta bıktı artık bu pisliklerden

demek herkese oluyor
evet jadeciğim. tabii
birde kampanya yerine kanpanya yazmış ona çok güldüm. hattım katılmış benden habersiz birde.delikafadulden

malesef bu tür sahtekarlıklar çok arttı.
bana da geliyor bu tür mesajlar bildiğim için hemen mesajı siliyorum...yok ücretsiz kontör
kazandınız yok check up kazandınız gibi şeyler,bir de güvenilir markaların adı altında...
anlamadığım nasıl bu kadar rahat at koşturuyorlar?nasıl müsade ediliyor?
bilmeyenler için güzel bir uyarı paylaşman iyi olmuş ;)

Kanpanya :roflol:
Çok komik yaaa ...
bari ne yapıyosan hakkıyla yap demi ama .Az tikkat ett yaniii
yok hakkıyla bile yapamıyor işte. anca bu kadar taklit edebiliyor pepsiyi:)
malesef bu tür sahtekarlıklar çok arttı.
bana da geliyor bu tür mesajlar bildiğim için hemen mesajı siliyorum...yok ücretsiz kontör
kazandınız yok check up kazandınız gibi şeyler,bir de güvenilir markaların adı altında...
anlamadığım nasıl bu kadar rahat at koşturuyorlar?nasıl müsade ediliyor?
bilmeyenler için güzel bir uyarı paylaşman iyi olmuş ;)

telefon numarasındanda bulamıyorlar demek... ilginç gerçekten.

daha dün arkadaşım da beni uyardı
aynı mesaj ona da gelmiş
eşine de gelmiş
ayrıca o kampanya biteli yıllar oluyorsempatiksalakcinni

banada 3 defa fln geldi bu salak mesaj bide babamı aramıslardı kredi kartlarınıza vergi borcunuz yuzunden el konuldu şimdi gidip 250 knt alın şifresini bize gnderin kartınızla alın ama fln die babam kapattı 10 dk sonra aradık o noyu servis dışıydı:olmaz:

İnsanlarda hiç vicdan kalmamış belki o kandırdıkları paraya ihtiyacı olan insanlar. O haksız aldıkları parayı ve kontörleri nasıl harcayabiliyolar anlamıyorum.

internette okumuştum böyle mesajlara cevap verenlerin baına ne geldiğini.

yetkili olduğunu iddia eden kişi 2 tane 500 kontör şifresi verildiği taktirde parayı vereceklerini söylemişler.

ve maalesef buna inananlar da olmuş :/

Benim saftirik kocam arayacaktı,sonra ben onun zeynası olarak engelledim onusempatiksalakcinni
Valla.
Geçende bir mesaj geldi onada baya oldu ama,internetten baktık.Görünce bunun bir kumpas olduğunu hak verdi bana..Sayılı haklarımdan birini yaniguclubacismilezemuszemus

Back
X