• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakın aldanıpta aramayın!

ayyy tek saf benım galıba gecen ay ben pepsiye esımın kartından yollamıştım msj bana gelınce faturadan düşülcek 10 tl dı benımkı ıyı olur dıye aradım ama hemen farkettım konuşmalarından kızdım kapattım sonra bana msj geldi si......tir git y.......k dıye küfür geldi

10 dk öncede turkcelden gelmış gıbı bı numara saglık kontrolu kol saatı bıde lazerlı dış cilası kazanmışım ama dahada yemem

annemede böyle abu sabuk mesajlar geliyo,yok şunu kazandınız bunu kazandınız evet diyerek cevaplayın falan diye o da bana soruyo heyecanlı heyecanlı ne buu yapalım falan diye:1: yaavv bırak allasen diyorum durup dururken babamın hayrına hediyemi verecekler sanki diyorum.....bana pek gelmiyo öyle şeyler gelirsede zaten okumuyorum bile siliyorum direk,hiç uğraşamam:kahve:

bu arada uyarı için sağol canım

kışın aynısı başıma gelmişti bir sürü imla hatalarıyla dolu bir mesaj..azıcık dikkatli olan biri kolayca anlıyor ama bir sürü farketmeyip arayan dolandırılanlar da vardır..yazık..

banada hemen hergün kol saati kazandınız diye mesaj geliyor. Arayınca telefonunuzdan kontör calıyorlarmış

Back
X