sakın boşanayım deme!!!

Ev derdinde baaka bisiy degil ben olsam bosanirim
 
selam hanımlar
sizinle daha önce paylaştığım konum vardı. 4 buçuk yıllık evlilik. psikolojik ve ekonomik şiddet, ilgisizlik, bencillik bunların sürekli ayrılalım diyen bir koca. bunları paylaşmıştım sizinle ve en son 1 ay küs kaldık aynı evde. o 1 ayın son haftası psikoloğa gittim. durumu paylaştım bizi çift olarak çağırdı. herkes derdini anlattı, sonra biz yalnızca 2 hafta bi iletişim kurduk sonrasında ben saçımı boyatmak için kuaföre gittim beyefendi beni aradı açamadım saçımda paketler vardı. mesaj attım acamiyorum kuafördeyim diye mesajı gördü ve cevap yazmadı bende bıraktım isim bitti eve geldim. o da 22.00de işten çıkması gerekirken 20.00de eve geldi. kapıdan girdi yüzüme bakmak bile yok tafralar yine. annesine gidecekti, dedim nasıl geldin bu saatte, annem için yapmayacağım şey yoktur dedi(sürekli geç geldiği için ben ayda 1 gün bile olsa erken gel yemek yiyelim oturup sonra gideceksen yine git geri diyodum hayır yapamam diyodu buna istinaden cevabi) dedim ilk kez senden izin almadan kuaföre gittim diyemi bu tavır. hayır telefonu açmadım diye.
sonra evin tapusunu falan aldı herşeye sıfırdan başlıcam ben falan dedi bende dosyayı almak için uzandım çekiştirdi bu evi ben aldığıma göre ne yapacağıma sen karışamazsın dedi. bende arabayı bana bırak o zaman otobüsle git dedim. tabi babanın parasıyla alındı ya araba sana birakcaktim onu dedi. böyle gitti evden. bende annemlere gittim orda anlattım olanları. sonra hafta başı ertesi gün eve geldim o gelmedi hiç. haftabasi tapuya gidip eve şerh koydursun sonra annemler orda kalma gel buraya dediler biraz eşya alıp gittim evden. hiç sen nerdesin diye aramadı bile. 3 gün sonra gittim eve konuşmaya. hiç umrunda değil bana neler söyledin hatirliyomusun dedim hayır diyo. dedim eve şerh koydurdum sen bi hakkım olmadığını düşünüyosun ama devlet bu hakkı vermiş dedim. ne yapmak istiyosan yap artık dedim benim için fark etmez yarın gidelim istersen başvuralım adliyeye dedi. bu işin olmayacağı baştan belliydi zaten dedi. bende daha fazla eşya hazırlayıp gittim evden. yaklaşık 3 ay oluyor annemlerdeydim. bu arada bi çaba gösterirmi diye bekledim sadece herşeyi unut eve dön dedi. özür dilemek bile yok. bunu kendisine söyledim ben affedilecek ne yaptım evden giden sensin dedi benden birşey bekleme bana yapmacık geliyo döneceksen dön. bu moddaydı. eşin için birşey yapmak yapmacık geliyosa zaten yapma dedim bende. her konuşmada pazarlık. herşeye sıfırdan başlayalım sen 2 buçuk koyarsın ben 2 buçuk öyle geçiniriz gerisine karışmazsın. ben 2buçuk alıp tamamını vereceğim o kaç para aliyo ben bilmiyorum ama sadece 2 buçuk verecek gerisini ne yaptığına karışmayacağım. 1 araba sattı parası bankadaydı o para yok ben onu borç almıştım geri verdim diyo. adam malin mülkün derdine düştü. en sonda bana kimse bulunmaz hint kumaşı değil olmuyorda olmasın ugrasamicam dedi. bunun üstüne 1 ay geçti hiç görüşmeden. sonra buluşalım dedi bende gittim dedim sen hep diyodun ya biz yapamicaz diye evet sana hak veriyorum biz yapamicaz ayrılalım dedim. bu kez de ben hiç böyle düşünmemiştim dedi. nasıl düşünmedin sürekli ayrılalım diyen bizden olmaz diyen sendin sen beni en son olmuyorsa olmasın deyip bıraktın dedim benim kararım kesin dedim ben istemiyorum düşüneceğim dedi. ertesi gün çiçek gönderdi işyerime geldi çıkıp been çok ters davrandım gerildim akşam eve geldi senle burda kalcam bende diye 3 gün oraya geldi kalmaya yakın olursa fikrim değişirmiş. ona şans vermek zorundaymışım. o isterse bosancaz isterse barışmaz o ne derse o. yapmacık dediği şeyler normal oldu. sonra hocaya gitti bende büyü olduğunu düşündü çünkü yıllardır susan ben bi anda konuşunca büyü yapılmış oldu. ben yine doktora gitmeyi önerdim ve orda konuştuk ben kararlıyım dedim ama o ben ayrilmicam dedi. doktor 2 ay ayrı gibi yaşama kararı verdi hiç görüşmeden. şuan o süredeyiz.
şimdi ben bayram nedeniyle memlekete geldim. bazı kişiler durumu biliyo bugün halam bosanmak falan yok özleyin bakalım birbirinizi. dayak görmedin bisey görmedin biz neler çektik modunda konuştu. bende burayaa bayram yapmaya geldim bunları konuşmaya değil dedim. şimdi bissürü kişi konuşacak. ama ben nasıl cevap versem. yada sussammi? geriliyorum çok nasıl davransam bana bi akıl verin lütfen. yaşadığım yerde herkes destek oluyor ama 60 yaşındaki halam tabi 'eskiden" modunda. ve burda ondan çok var bayram boyunca duyacağım. ne yapayim sinir olmadan atlatmak için
Yerinizde olsam bir şans daha verirdim
 
Allah yardımcınız olsun . Uzmanla görüşmeniz ne kadar da doğru bir hareket. Eşinizin huyu bu belli ki .yani anca bu kadar oluyor. Değişir mi bi insan, vazgeçer mi bu huylardan bilmiyorum. Sanmıyorum daha doğrusu . Ama seviyorsaniz uzmanın görüşlerine kulak vermeniz en doğrusu. o sizi burdaki gibi satirlarca yazıdan yorumlamiyor. Biz sizden dinledik . Onun gözünden çözüm bambaşka olacak belki. Emannn inşallah düzelir aranız .düzelmezse de en güzel şekilde ayrılırsiniz umarım . Daha az üzüntü ve zararla. Sİz nasıl istiyorsanız Allah gönlünuze göre versin. Akrabanin dilinden kurtulmak için gizlemeye çalışmayın . Bilen bilmeyene anlatsa durumunuzu , size sormaya gerek yorum yapmaya gerek duymazlar. Böylece daralmazsiniz
tabiki 2 saatlik görüşme yaptık doktorda bilinçaltı, söylemler davranışlar herşeyi tartıştık birbirimizin yerine geçtik vs. direk tamam ayrı evde kalın demedi. en sonunda buna karar verdi kendinizi dinleyin sinirler yatışsın özlem mi olacak yoksa daha mutlu mu olacaksınız ayrı olunca buna bakalım dedi. bizden olmaz diye dolanan adam tamam haklısın bizden olmaz deyince döndü bi anda.
 
Bence dr iki ay ayrı yasamayı yanlış yapmış ben balayından sonra bayrama ailemin yanında gidecektim annem istemedi daha yenisiniz soğukluk olur diye eskiler haklı bence siz yeni değilsiniz belki ama bir sen gidiyorsun annengile o geç geliyor az görüşüyorsunuz zaten dr da iki ay ayrı yasayın diyerek yanlış yapmış bence hem bazı dr lar uzlaştırmacı değilde boşanma memuru gibi hareket ediyor onun dışında bence aynı evde yasasan iki ay haretklerine bakardınız ona göre karar alırdın böyle ayrı olunca alamazsın
ben kararımın kesin olduğunu söyledim düşmanca ayrılmayalım diye doktora tekrar gitmeyi önerdim. orda 2 saatlik seans yaptık sonuç olarak buna karar verildi. biz zaten 3 aydır ayrı kalıyoruz yeni değil. sadece hiç iletişim kurmayın ayrılmış gibi davranın durumunuza öyle bakalım bi sakinlesin kendinizi dinleyin dedi doktor.
 
Back
X