konu kapatılsın yoksa ben dayanamayacağım.
neden toplu ortamlara çıkınca sorun yaşadığımı bir kez daha iyi anladım

yere çöp atan adamı nasıl sert bir şekilde uyarırsın diye seni linç edecekler. kaldı ki kimse bağırarak uyarman doğru falan da demiyor ama yine de kimse çöp atılmasına kızmıyor onunla ilgilenen yok
ay gerçekten bilinçsiz insanlarla yaşamak çok zor.
Söyle düsünerek kendimi rahatlatıyorum, bu zamana kadar hep birileri rahatsiz olur soyleyemez cekinir diye konusan ben olmustum simdi, korumaya calistiklarimin aslinda bunu hakettigini gordum,
Yani çöpü birinin kapisina birakiyorsa kapisina birakilan sesini cikarmali ben degil, benim icin ogretici oldu.
Bir de su da varki sokakta yuzunu gorerek kavga ettigim kisiler bile kendini savunacak bir sey bulurken burada nick altina saklanmislari tabiki ters tepki verecektir bunu zaten bekliyordum.
belli bi kesimin beni linclemesi beni uzmedi yani
Benim gibi rahatsiz olanlar en fazla
evet haklisin ama biraZ sakin ol basina is gelir tarzi seyler yazdi, bu hikayede neden birisi yere cop atanin yerine kendini koyar ki kendi de ayni seyi yapmiyorsa.
Sinirlarima girilmisken sakin olmak zorunda da degilim, kisisel olarak bana yapilan seylerde zaten farkli davraniyorum, bilmeyebilir bunun hak ihlali oldugunu diye dusunuyorum
yere cop atan laftan anlasa yazmiyor mu sanki etrafta yerlere cop atmayiniz diye,
Mangal yapilmaz tabelasini sokup mangal yelleyen adama pardon beyfendi burada mangal yapmaniz yasak desem pardon diyip toplanip gitmeyecek o tabelayla kafama filan vuracak. Al basina belayı