Sakin olmay baarabilenler varsa yardm edebilirler mi?

frhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
6
0
86
42
İstanbul
ben artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum.o kadar sinirlerim yıprandıkıi. en küçük birşeyde agresifleşiyorum ve pişman olacağım sözler söylüyorum.çok üzülüyorum bu duruma özellikle kardeşime olan sabrım tamamen bitti.kendisi psikolojik tedavi gördü hala izleri var hep mutsuz acısını benden çıkarıyor.bende tahammül edemiyorum ve psikolojim altüst oldu.sigaraya başlasam biraz olsun düzelirmiyim merak ediyorum.lütfen birşeyler söyleyin. çok üzülüyorum çok.:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sigaraya başlarsan sadece kendini zehirlemiş olacaksın.
psikolojine hiç bir katkısı olmayacak.

eğer kendini çok kötü hissediyorsan bi uzmana görünmen daha faydalı olacaktır.
biz ne desek boş.

yanlışı yanlışla kapatmaya çalişmak seni daha büyük yanlışlara iter canım...
sigara insanları dertsiz yapiyor olsaydı bu ülke nufusunun yüzde 60i polyannalardan olusurdu
sigara yerine sinirlendiğin an abdest almaya bak
hatta biliyorsan otur bi yasin oku
bi dönem bunu uyguladım ve gercekten cok faydasını gördüm
Allah'a sığın, sana faydası olmayacak şeylere değil
en iyi psikolog arkadaştır
varsa bi arkadaşın onunla paylaş dertlerini, kızgınlıklarını
sakın psikiyatriste gidip ilaca sarılma...
arzu ediyorsan psikologa gidebilirsin

ışe önce kardeşini sevmeye çalışmakla başlayabilirsin.. Atsan atılmıyor ne demek? Kardeş o, ötesi var mı?

Bence bir psikiyatriste görünmende fayda var... bende aynı senin gibi çabuk sinirlenip sinirlenincede kendimi tutamayıp insanları kırabiliyodum psikiyatriste gittim iki haftadır ilaç kullanıyorum en stresli günlerimde bile sakindim ... tavsiye ederim şutarafagitti

bir büyük olarak azda olsa sabırlı olmanız gerekiyor

üstesinden gelinmiycek bişey değil bence

sakince oturun konuşun

sizi mutlaka anlıycaktır

karşılıklı sözler alın

birbirinizi kırmıycanız adına

sigara tün dertlere çözüm olsaydı

8yıldır kullanıyorum

hiçbir derdim olmazdı herhelde

yada sizde psikolojik destek alın

daha bekarsınız ne gördünüz ki

şimdiden bu sinir

ileride sizin evlilik hayatınızıde olumsuz etkiler

el katlanmıyor öyle sinire minire

aynen senin gibiyim.her lüzumsuz olaya sinirleniyorum.
tabi herkesede kötü davranıyorum etrafımdaki.
sigarada kullanıyorum,hemde fazlasıyla.
bana bi yararı olmadı bunun.
keşke hiç içmemiş,alışmamış olsaydım.
ben bırakmak istiyorum,
sakın bulaşmasın içmeyen.
iğrenç bişey,her yönden zarardan başka bişey değil.

sigarının dumanı dertleride alıp götürüyomu yoksa??
arkadaşım...sen ruh sağlığın bozukken bu yetmez üstüne bide beden sağlığımı bozayım diyosun..sigara milletin derdine derman olabilseyi dertli insan kalırmıydı hiç bu memlekette?? kendini telkin ederek arın aklındakilerden..

bende sinirli bir insandım herşeye parlardım..şimdi değilim..nedenini bilmiyorum sinirlerim alınmış gibi..belkide artık insanlar beni şaşırtmadığı içindir ,herşeyi normal karşılıyorum..bende de bir sorun var sanırım

sigarayla dertler unutulsaydı dertsiz insan kalmazdı be canım...hepimiz dönem dönem stresli olabiliyoruz yaşadıklarımız,hormonlarımız,hava,aile aşk meşk vs..gibi bir çok etken bizi mutsuzlığa ve strese sürükleyebiliyo..bitki çayları içmeyi dene gece yatarken,lavanta yada kedi otu demleyip içersen seni sakinleştirir bunlar,hobiler edinmeye bak,insanın en iyi pskoloğu kendisiidie unutma bunu.beynine sürekli olmulu mesajlar gönder ve bol bol dua et tatlım..umarım en kısa zamanda yenersin bunuŞeniz

Back
X