örnek bir olay, yarının ne getireceği belli olmaz.
Allah şifa versin.
Allah yardımcınız olsun. hem de çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah eşinizinde. Hiç bir şey için geç değil aradan yıllar geçse bile çalışıp azmederseniz istediğinizi yaparsınız. Atamanızı da alırsınız, bebişinizi de büyütürsünüz. Moralinizi sakın bozmayın. Allah yardımcınız olsun.
yaparsın canım ben ilk evlendiğimde kpss girdi eşim başka şehre yollamadığı için tercih yapamadım burasıda tutmadı. yıllardır girmemiştim kpssye. sonra eşimin iş sıkıntıları kısmi felç geçirdi şimdi iyi şükür. işte o zaman anladım kimse yanında olmuyor. sonra kpss hazırlanmaya karar verdim ve atandım hamd olsun.birkaç gün sonrada işe başlacağım inşallah. yani demek istiyorum ki sen de yapabilirsin hiç sıkıntı yapma Allahım eşine şifa versin sen de bana dua et her şeyimi düzenimi çocuğumu bırakıp başka bir şehre gidiyorum bir yıllığına inşallah geç oldu ama napalım yaş otuz beş bu arada
yaparsın canım ben ilk evlendiğimde kpss girdi eşim başka şehre yollamadığı için tercih yapamadım burasıda tutmadı. yıllardır girmemiştim kpssye. sonra eşimin iş sıkıntıları kısmi felç geçirdi şimdi iyi şükür. işte o zaman anladım kimse yanında olmuyor. sonra kpss hazırlanmaya karar verdim ve atandım hamd olsun.birkaç gün sonrada işe başlacağım inşallah. yani demek istiyorum ki sen de yapabilirsin hiç sıkıntı yapma Allahım eşine şifa versin sen de bana dua et her şeyimi düzenimi çocuğumu bırakıp başka bir şehre gidiyorum bir yıllığına inşallah geç oldu ama napalım yaş otuz beş bu arada
Sağol canım senin için sevindim Allah yardımcın olsun, utamdirmasin inş.. Ben 25 yaşındayım bebeğimin doğmasına az var, yapabilir miyim bilmiyorum, bir de çok uzuntuler yaşadım -yasadik. Çok büyük korkularım var eşimi kaybedecegim diye aklım çıkıyor :-( inş toparlayabilirim kendimi, bebegim uslu olur bize hayır getirir :-(
amin inşalllah arkadaşlar benim de yüzüm gülsün istiyorum artık ben üniversiteye yeni başladığımda doğan yeğenimle bugün telefonda görüştüm teyze bugün işe başladım dersane parası biriktireceğim diyor beni örnek alıyor yani düşünün o kdar uzun yıllar geçti benim üniversite biteli siz de umutsuzluğa kapılmayın fırsat buldukça ders çalışn her daim dua edin inşallah hepimiz mutlu oluruzÇoook tebrik ediyorum sizi arkadaşım, Allah yolunuzu açık etsin.
Allah şifa versin canım, size yuvanıza ve yavrunuza bağışlasın onu. İş hayatta önemli bir dayanak. Branşınız ne? Kpss ile çok zor şu an atamalar, bir de alan soruları eklendi bu yıl, baktım şöyle bir sorulara, sıkı çalışmak gerek, çünkü ünv.'ye ara verdikten sonra bir çok bilgi unutuluyor. Ama çevreniz müsaitse özel okullar var başvurabileceğiniz, şartları biraz daha ağır, başta maaşları da çok yüksek sayılmaz ama zamanla normal öğretmen statüsüne gelinebiliniyor. Özel okul dememde başka bir neden de tayinle çoook uzak ve zor bölgelerde çocuğunuzla çalışmanız zor olabilir diye. Rabbim en hayırlısını nasip etsin size. İstersek yapamayacağımız şey yok, kendinize güvenin, Rabbim muhakkak bir kapı açacaktır.Sevgiler...
Amin inşallah canım :-( özel okul olabilir dediğiniz gibi ama şartları ağır oluyor, Cumartesi de çalıştırıyor hemen hemen hepsi, çocuğum da olunca... O nedenle illa kpss diyorum canım bilmiyorum..
Seve seve dua edicem, Allah yolunuzu açık etsin , eşinize şifa versin :))
İstenildikten sonra olmayacak şey yok yeter ki çabalayın :))
Allah şifasını versin birlikte upuzun yıllar sonra torunlarınıza bu kötü anıyı gülümseyerek anlatırsınız inşallah.
Bence sınavın üstesinden gelebilirsin hiç büyütme gözünde Allah yardım eder, sen elinden geleni yap da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?