- Konu Sahibi fataldanger
Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamSakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Bugün haftasonuydu zaten anca yarın olurTamam canım yarın boşarım adamı şimdi geç oldu
Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Bayram sonrasına bırak istersen, şimdi mahkemler tatildedirTamam canım yarın boşarım adamı şimdi geç oldu
Yine birileri yanlis secimler yapti diye bizim adamlar oturdugu yerde gunah kecisi oldu.Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Benim canıma minnet yeni bir takım almıştım söylemesi ayıp onu denerim ama konu direkt ünlemli falan olunca acil sandım kdndkdkdBayram sonrasına bırak istersen, şimdi mahkemler tatildedir
Kadınlara mı aşık olalım?Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Sakın aşık olmayın diyor genelKadınlara mı aşık olalım?
Aşk ,sevgi bir yere kadar. Aşk karın doyurmuyor. Önemli olan saygı, güven ve sadakat. Bazı erkekler kelek çıkabilir fakat erkeksiz hayat da çekilmez bence ya. Herkesin sevme, sevilme, ihtiyaçlarını giderme gereksinimi var. Ne oldu da böyle düşünüyorsunuz? Hangi vıttırı vızzık yaktı canınızı?Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Ya niye baştan söylemiyorsunuz, oldum ya benSakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Zaten saygı ve güven yoksa nasıl aşık olunuyor ki? Yani evet aşık olmak elde değil de, ilişkiye nasıl başlanır ki diye sormalıyım sanırım.Aşk ,sevgi bir yere kadar. Aşk karın doyurmuyor. Önemli olan saygı, güven ve sadakat. Bazı erkekler kelek çıkabilir fakat erkeksiz hayat da çekilmez bence ya. Herkesin sevme, sevilme, ihtiyaçlarını giderme gereksinimi var. Ne oldu da böyle düşünüyorsunuz? Hangi vıttırı vızzık yaktı canınızı?
Hayır anasözü olsun istedimAtasözü falan mı olsun istediniz
Tarihe not mu düşelim
Nasıl yapalım