- Konu Sahibi Nightingale
Kızlar daha öncede konu açmıştım. Çok aşık olduğum bir sevgilim var 26 yaşındayım ve ikinci sevgilim, ilki de çocukça bir şeydi zaten. İlişkimizin ilk başlarından beri hep hep kavgalıyız. Önceleri kıskançlığım vardı, şüpheciliğim vardı Allah'a şükür onu yendim. Benimle evlenmek istemiyor mu diye kafama takıyordum askere gidince değişti. Annesi beni biliyor dönünce senin işi halledelim demiş, buradan çıkınca oturalım konuşalım, ölçelim tartalım hayatımızı bir yoluna koyalım, ömür boyu sevgili olamayız dedi. Belki evleniriz belki değil hayırlısı olsun. Bu da tamam. Ama ben çok kavgacıyım. O asla sorun çıkarmaz. Ben sorun çıkarınca önce alttan alır, konuyu değiştirir, güzel şeyler söyler, yanlış anladıysam ki çoğunlukla o yüzden çıkıyor kavgalarımız iki gün üç gün anlatır, açıklar. Ama ben bildiğimden şaşmam kavgaya devam hele adet dönemindeysem yandık. Sonra hatamı anlayıp üzülüyorum, keşke yapmasaydım diyorum sinirlenmişsindir olur önemli değil unutalım diyor normal devam ediyor hemen. Benim ilişkilerde tecrübem yok. Erkek arkadaşınızla, nişanlınızla, eşinizle nasıl iyi geçiniyorsunuz? Sinirlenince nasıl sakinleşiyor, nasıl dır dır yapmıyorsunuz? Biz hiç kavga etmeyiz diyen çiftler bir el atsın benim durumuma.