Sakinleşmek için

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Arkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.

evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.

kendime de yazık kalp atışım coştu.

evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum

siz nasıl sakinleşiyorsunuz?

çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.

arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.

evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum

Uyuyarak
Telefonla oynayarak
Ben sinirliyken ve de depresyondayken boyle yapinca rahatliyorum

sakinleşemiyorum

Eline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yaz
Ben böyle yapıyorum..
Kagıdı sonradan imha et sakinlesiyorsun :KK48:

Ben temiz açık havaya çıkıyorum
derin derin nefes alıyorum
sonra da yazıyorum
illa günlük gibi bir şeye değil rastgele bir kağıt alıyorum ve yazıyorum
iyi geliyor yazarken de errgenlikten beri alışkanlığım olan Metallica dinliyorum sadece sinirlendigim zaman dinlerim

Geneli buraya yazarak.
Yazsana ne oldu.

bilmemkaç tane konumda olduğu gibi konu aynı.
babamla telde tartıştık daha doğrusu o benle.
konu hep geçmişte benim yaptığım inanılmaz kötü şeyler olduğu için tekrar tekrar yazmaya lüzum görmedim

Uyuyarak
Telefonla oynayarak
Ben sinirliyken ve de depresyondayken boyle yapinca rahatliyorum

sinirden uyku da tutmaz
oyun oynamayı yatmadan önce deneyeyim

10 a kadar sayarak

10000000 e kadar falan saymam gerekecek sanırım

Eline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yaz
Ben böyle yapıyorum..
Kagıdı sonradan imha et sakinlesiyorsun :KK48:

denicem sağolun

Susarım içimde boğuşurum sonu genelde kötü şeylerr varır çünkü sonra pişman oluyorum ;) yani eskiden pişman olurdum artık kendimi eğittiğim için dediğim gibi kendimi kontroş ediyorum tepkisiz kalabiliyorum ;) tabi 10 yıldır bir başakla olmamın etkisi büyüktür sabırlı bir insan oldum :27:

valla şu anda bende hem öfkeli hem alınmış durumdayım, yorumları merakla takip ediyorum.
sigara da içmiyorum ki sigara kahve yapayım:KK43:

Eger sinirim bireye ise onunla tartismadan asla sakinlesemem.eger sinirim kendimle ise dus alirim baska seylerle oyalanirim.kulakligi takar muzik dinlerim son ses hareketli muzik.

söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil

Ben temiz açık havaya çıkıyorum
derin derin nefes alıyorum
sonra da yazıyorum
illa günlük gibi bir şeye değil rastgele bir kağıt alıyorum ve yazıyorum
iyi geliyor yazarken de errgenlikten beri alışkanlığım olan Metallica dinliyorum sadece sinirlendigim zaman dinlerim

balkona çıktım şimdi

uyumak ya da birine sinir olduysam onla tartışmak içimde olan ne varsa söylemek

konu babam malesef içimden geçenleri yumuşaratarak söylüyorum ama yok olmuyor

Susarım içimde boğuşurum sonu genelde kötü şeylerr varır çünkü sonra pişman oluyorum :KK66: yani eskiden pişman olurdum artık kendimi eğittiğim için dediğim gibi kendimi kontroş ediyorum tepkisiz kalabiliyorum :KK66: tabi 10 yıldır bir başakla olmamın etkisi büyüktür sabırlı bir insan oldum :KK53:

susarak kendimi yiyorum şu an zaten :(

Back
X