- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.407
- 598
- Konu Sahibi zeytinagaci
Bugün bende sinirliyim,yorumları okudum iyi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlenmek kadar sinirini başka kişiden çıkarmak ta çok can yakan bir durum.Eşiniz durumdan haberdarsa anlayış gösterecektir.
Eşin böyle davrandıkça ,babana olan sinirin dahada artıyor değil mi?Bir babamın söylediklerine bak,bir eşimin davranışına diyorsun,eşine daha çok bağlanıyorsundur.konuştuk şimdi
o yine alttan aldı sağolsun
artık yaşlı de geç diyor
tartışmaya girme diyor.
hala alışamadı değil mi belli bir yaştan sonra kafasındaki tip olmayınca böyle oluyorkonu uzun ama en çok sinirlendiğim şey
babam eşimin benle param için birlikte olduğunu, beni Yağlı kapı olarak gördüğünü, para için sevdiğini, eşimin bir yiyici olup beni yiyip bitirdiğini ve mutlu olduğumuza asla inanmadığını söyledi
evet çok benzerler gerçekten
ben olabildiğince bu tür konuşmalardan kaçıyorum işte ama bugün tuzağa düştüm
cumartesi yanlarına gideceğim zaten
orada da konuşmaları tekrar açacak
bu defa dediğin gibi önünü kesmem lazım
eşim özür dile baba sen yanlış anladın falan bi konuşma yapıp alttan al diyor
annem malesf yatalak hasta konuşamıyor
zaten herşey anneme konuşabilmesi için bir bilgisayar sistemi almaktan çıktı
telefonda biz anneme bu sistemi alacağız dedim - (eşim ilk maaşıyla almayı kendi teklif etti.)
babam eşimin parasıyla alınmış bişeyi asla evine sokmayacağını söyleyerek başladı sonra olay buralara geldi
bu arada 16-17 yaşında eşimle yaptığım messenger konuşmalrının hepsi elinde
durmadan sen ona böyle demişsin böyle yazmışsın diyip önüme koyuyor 10 yıl önceki şeyleri :)
Sinirlenince susarımyoksa kimse karşımda duramaz
azımdan çıkanı kulağım duymaz.
Eşin böyle davrandıkça ,babana olan sinirin dahada artıyor değil mi?Bir babamın söylediklerine bak,bir eşimin davranışına diyorsun,eşine daha çok bağlanıyorsundur.![]()
hala alışamadı değil mi belli bir yaştan sonra kafasındaki tip olmayınca böyle oluyor
eğer öyle bile olsa insan kendisi deneyimleyip görmek istiyor
15-16 yaşındaki messenger konuşmaları mı?
Babanızda nasıl bir kin varmış şok oldum.
Ben genelde ebeveynlerin sözünden çıkılmaması gerektiği taraftarıyım ama sizin durum çok farklı.
Kusura bakmayın ama annem babamda olsa eşime öyle konuşturmam.
Aynı şekilde ailemle ilgili konuşamaz.
Bu arada ne kadar şanslısınız ki bu devirde böyle saygılı, sizi çok seven her koşulda yaynınzda olan bir eşiniz var.
Kıymetini bilin.
Böyle durumlarda kendi kendimi yeyip bitireceğime, beni kim zıvanadan çıkardıysa onu yeyip bitirmeyi tercih ederim.Laftan anlamayacak biriyse, uğraşmaya değmez diye düşünüyorsam ya da başka nedenlerle onunla konuşamıyorsam o zaman kendimi oyalama yoluna giderim ki en verimli sonucu bir şeyler izleyerek -dizi film gibi-, okuyarak ya da kendimi bilgisayar oyunlarına gömerek alıyorum. Şöyle doğaya atılabileceğim yerler yakın olsaydı, dağ bayır, ağaç börtü böcek de feci iyi gelir ama o şansa sahip değilim. En azından bir çarşıya, parka çıkıp hava almak da iyi geliyor. Bazen de kek, kurabiye yaparım. Yemek yapmayı sevmem ama hamur işi yapmak eğlenceli oluyor, terapi gibi geliyor. O da işe yaramadıysa evdeki eşyaların yerlerini değiştiririm, düzenlerim filan. Şuan izinliyim, çalıştığımda insan işe gömülüp de unutuyor ama evdeysem yaptıklarım bunlar.
Yazanlardanım ben de.. Rastgele kağıtlara yazıp sonra imha ediyorum. Aman ölümümden sonra birilerinin eline gecer, yayımlatır falan.Ben temiz açık havaya çıkıyorum
derin derin nefes alıyorum
sonra da yazıyorum
illa günlük gibi bir şeye değil rastgele bir kağıt alıyorum ve yazıyorum
iyi geliyor yazarken de errgenlikten beri alışkanlığım olan Metallica dinliyorum sadece sinirlendigim zaman dinlerim
çok fazla anlatma evini düşüncelerini çok fazla önemseme o beklesin sen huzurunu bozmaöyle oluyo gerçekten :/
eşime bakıyorum tek laf etmiyor evde
şu hayatta tek huzursuz olduğum zaman babamla eşimin çatışma yaşadığı zamanlar.
yok değil 4 sene 40 sene geçse alışmayacak çünkü ne zaman benim dediğime gelicen diye bekliyorum diyor.
ya valla pinoli ben adam mı öldürdüm, hırsızlık mı yaptım, kötü yola mı düştüm, ailemi yok sayarak kaçarak mı evlendim de bu kadar öfkeli bana karşı bilmiyorum.
o benim eşim, siz ailemsiniz, o ayrı siz ayrısınız diyorum hepimizin hataları oldu bunlar geçti gitti diyorum ama yok yok yok.
ben de dün gece evin düzenini değiştirdim. şimdi işteyim arada buraya bakıyorum iyi geldi işe gelmek.
Yazanlardanım ben de.. Rastgele kağıtlara yazıp sonra imha ediyorum. Aman ölümümden sonra birilerinin eline gecer, yayımlatır falan.
Çok çirkin bir egom varmış utandım şimdi![]()
Bende aynı şekilde yapıyorumEger sinirim bireye ise onunla tartismadan asla sakinlesemem.eger sinirim kendimle ise dus alirim baska seylerle oyalanirim.kulakligi takar muzik dinlerim son ses hareketli muzik.
Edebiyatçıların bir parça kırık olmaları bu olsa gerek; biz de kafayı kırınca dökülüyoruz işte..insan o an ne yazdiginin farkına bile varmıyor
ben normal bir zamanda yazdıklarımı okuyunca Allah Allah ben neymis im be diyorum sonra da direkt çöpe
birinin eline geçerse yandik
Şimdi eşiniz de devlette çalışıyorsa zamanla onunki de artacak. Bir adam karısının maaşı olacak diye neden evlensin ki? Yani siz maaşınızı eşinizin eline saymıyorsanız yersiz korkular ve iftiralar bunlar.babam evlenmemizi istemedi ama sonra evlenin dedi
eşim o zaman inşaatta çalışıyodu ben öğretmendim
evlendikten sonra bi süre benim yanımda çalışmadı sonra da askere gitti
geldikten sonra çalışmaya başladı asgari ücretle
şimdi ikimiz de kamudayız eşim başlayalı 1 hafta olmadı daha
benim maaşım ondan 1500 tl falan fazla olacak
evlenirken eşyaları falan ben aldım
ilişkimizi öğrendiklerinde çok üzülmüşlerdi
ben aileme yalan söyleyerek görüştüm çünkü o zamanlar eşimle.
anneni üzdü o yüzden hasta etti diyo işte,
önceleri sen hasta ettin diyodu şimdi eşime kaldı ihale
4 senedir evliyiz bu arada