• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakinleşmem gerek

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ya kötüyüm hıçkırarak ağlıyorum içimde bitmeye öfke kin var kriz gibi bişey geçiriyorum nolur sakinleştirecek birşey söyleyin antidepresan ilacım var paxil birde evde atarax var onları içsem bikaç gün uyur muyum??? lütfen birşey söyleyin kendime zarar vericem sinirden üzüntüden acıdan duramıyorum nolurrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya kötüyüm hıçkırarak ağlıyorum içimde bitmeye öfke kin var kriz gibi bişey geçiriyorum nolur sakinleştirecek birşey söyleyin antidepresan ilacım var paxil birde evde atarax var onları içsem bikaç gün uyur muyum??? lütfen birşey söyleyin kendime zarar vericem sinirden üzüntüden acıdan duramıyorum nolurrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Noldu?..........

Sakin ol oncelikle haplarini da sakin kafana gore alma. Geri donusumsuz zarar verirsin kendine. Ne oldu?

Bize içinden geçen kinin,nefretin sebibini anlatarak sakinleşebilirsin,kendi adıma,dinlemeye hazırım hem de saatlerce.öncelikle azıcık rahatla olur mu?

sakinleşmeniz için verebileceğim tek tavsiye buyurun derdinizi anlatın...
sizleri anlayan insanlar, yaşadıklarınızı yaşamış insanlar çıkacaktır...

bu insanlarla konuşmak da size iyi gelecek,
yalnız olmadığınızı hissedecek ve sakinleşeceksiniz..

haydi haplara değil klavyeye sarılın ve dökün içinizi :34:

Dua falan oku su ic papatya cayi ic sakinles bi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mor balık neden yazmıyorsun anlamadım...

Yalniz kalmasaniz, sevdiginiz birinin yanina gidin mumkunse. Rabbim feraha cikarsin sizi insallah.

canım o paxil dediğin ilacın nekadar yan etkisi var bliyormusun..kilo aldırır vs..arkadaşın dediği gibi..papatya çayı al iç sakinleşmek için..allah dert verip derman aratmasın..

Back
X