• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sakızlı Muhallebili Petibör Pasta

Ellerine sağlık tiwim:16: çok lezzetli görünüyor:56::56:
Ben de katılmayı düşünüyordum sana rakip olabilirim tiwim:27:Ama hala düşünüyorum bakalım:31:
Yarışmada başarılar canım benim:16::16:

Ellerine sağlık tiwim:16: çok lezzetli görünüyor:56::56:
Ben de katılmayı düşünüyordum sana rakip olabilirim tiwim:27:Ama hala düşünüyorum bakalım:31:
Yarışmada başarılar canım benim:16::16:

ablam cok tessekur ederim...
sende katil tabi ya senin gibi rakibe can kurban :52:

ablam cok tessekur ederim...
sende katil tabi ya senin gibi rakibe can kurban :52:

Canımsın:38:Şu an düşünme aşamasındayım tatlım bakalım:31:Pek şansımın olacağını sanmıyorum oylar genelde tariflere verilmiyor gibime geliyor çünkü:26:Yine de kızımın ısrarları dolayısı ile katılabilirim:1:

Canımsın:38:Şu an düşünme aşamasındayım tatlım bakalım:31:Pek şansımın olacağını sanmıyorum oylar genelde tariflere verilmiyor gibime geliyor çünkü:26:Yine de kızımın ısrarları dolayısı ile katılabilirim:1:

olsun ablam ya onemli olan katilmak bence yani bende 1. olacagimi dusunmuyorum ama katilmak ayri bir zevkliymis :52:
Bencede katil katil katil :46:

olsun ablam ya onemli olan katilmak bence yani bende 1. olacagimi dusunmuyorum ama katilmak ayri bir zevkliymis :52:
Bencede katil katil katil :46:

O zaman bana bir yardım ediver tiwim ben nasıl eklicem mesela tarifi bilmiyorum:26:Adım adım anlat bana:31:

O zaman bana bir yardım ediver tiwim ben nasıl eklicem mesela tarifi bilmiyorum:26:Adım adım anlat bana:31:

ablam benim tariften kopyalayip belli yerleri silip kendi tarifini yazsan nasil olur resimlerde yuklenecek araya,
yada sen tarifi bana yaz ozelden yada obur yerden ben duzenleyim sana geri yollayim nasil olur :26:

İyi canım sağol:38:Tamam bekliyorum:52:Katıl canım:16:

Oy verecek misiniz ona göre katılayım:27::27:Rezil olamayayım sonra:9:

ablam benim tariften kopyalayip belli yerleri silip kendi tarifini yazsan nasil olur resimlerde yuklenecek araya,
yada sen tarifi bana yaz ozelden yada obur yerden ben duzenleyim sana geri yollayim nasil olur :26:

Şeker hamuruyla kaplı yaş pasta yapmayı düşünüyorum ben tiwim, sen nasıl yaptın tarifi nereye yazdın özel msj bölümüne mi yazılıyor
yoksa hani topikte yeni konu aç yazan yere mi tık yapıcam:26::44:

Oy verecek misiniz ona göre katılayım:27::27:Rezil olamayayım sonra:9:

Şeker hamuruyla kaplı yaş pasta yapmayı düşünüyorum ben tiwim, sen nasıl yaptın tarifi nereye yazdın özel msj bölümüne mi yazılıyor
yoksa hani topikte yeni konu aç yazan yere mi tık yapıcam:26::44:

yok yeni konu actan aciyorsun ablamda sen nasil yapacam diyince ondan dedim duzenleyeyim sana diye yeni konu aca gir konu acar gibi sirayla malzemelerini tarifini resimlerini koy sonra yonetim onayindan gecince yayinlaniyo :56::16:

yok yeni konu actan aciyorsun ablamda sen nasil yapacam diyince ondan dedim duzenleyeyim sana diye yeni konu aca gir konu acar gibi sirayla malzemelerini tarifini resimlerini koy sonra yonetim onayindan gecince yayinlaniyo :56::16:

Tamam tatlım çok teşekkür ederim:38:

lezzetli ve hafif bende yaparım ama bisküitim yulaflı, ve ben 1 bardak un kullanıyorum 1 tanede yumurta ve vanilya 1 bardak şeker , doğal yapmak istersen bu şekildede denemeni tavsiye ederim , çikolata yakışmış nefis görünüyor

tivi muthis guzel gozukuyo ellerine saglik:16::16::16:
eminim tadi da guzeldir
hem kolay hem hafif hem de goze hitap eden e daha ne olsun:16::16:
bence de kivi ve muz cok guzel olur arasina:56::56:

Bende severim pratik tarifleri
Eline sağlık rakipcan :27: başarılar dilerim :3:

Back
X