H hera26 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 2.129 1.247 53 34 2 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hera26 #1 Kizlar aliyorum aliyorumda ev doldu yavas yavas toparlamam lazim kimisi cok guzel gorunur ambalajlara koymus sonrada koliliyormusunuz ben saklama kosullarinin inceliklerini merak ediyorum lutfen bilgisi olan paylalasabilir mi ??
Kizlar aliyorum aliyorumda ev doldu yavas yavas toparlamam lazim kimisi cok guzel gorunur ambalajlara koymus sonrada koliliyormusunuz ben saklama kosullarinin inceliklerini merak ediyorum lutfen bilgisi olan paylalasabilir mi ??
M Meral Ak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Şubat 2016 2.111 2.022 63 3 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hera26 #2 Canim bizimde ev doldu ve maalesef kutular içinde yaşıyorum. Çoğunu koliledik çünkü ivir zivirlar toplu halde dursun diye, büyük parçalarda kendi kutusunda duruyor zaten.
Canim bizimde ev doldu ve maalesef kutular içinde yaşıyorum. Çoğunu koliledik çünkü ivir zivirlar toplu halde dursun diye, büyük parçalarda kendi kutusunda duruyor zaten.