Saklanan Gerçekler :(

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Selam arkadaşlar,
Çok kötüyüm lütfen kimse okuyup geçmesin bişeyler yazın :(
İki aydır biriyle çıkıyorum ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Ama benim ondan sakladığım şeyler var.Aslında söyledim tam söyleyemedim.Şimdi çok üzgünüm duyarda benden ayrılırsa diye çok korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım? Çok tutucu biri korkumdan ona söyleyemedim ama onu kaybetmek istemiyorum Allah'ım :((((
Birincisi bana hiç eğlence mekanlarına gittinmi diye sordu ben bikaçkez gittim dedim.Kimle gittin sevgilinlemi dedi hayır kuzenlerim götürdü demiştim.Ama ben arkadaşlarımla gittim.
İkinciside ben eski erkek arkadaşımla nerdeyse 2 yıl çıktım ama yanlış anlar diye 1 sene çıktım dedim.Eski erkek arkadaşımla aynı mahallede oturuyoruz ya bişey duyarsa napcam ben :( ben napayım nolursunuz bişeyler söyleyin mahallede kiracıyız burdan mı taşınalım.Çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.Keşke baştan herşeyi anlatsaymışım ama o zaman istemezdi belki ama bilirdi ben bu kadar ciddiye gitceğini bilmiyodum.Çok kötüyüm :14:

Selam arkadaşlar,
Çok kötüyüm lütfen kimse okuyup geçmesin bişeyler yazın :(
İki aydır biriyle çıkıyorum ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Ama benim ondan sakladığım şeyler var.Aslında söyledim tam söyleyemedim.Şimdi çok üzgünüm duyarda benden ayrılırsa diye çok korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım? Çok tutucu biri korkumdan ona söyleyemedim ama onu kaybetmek istemiyorum Allah'ım :((((
Birincisi bana hiç eğlence mekanlarına gittinmi diye sordu ben bikaçkez gittim dedim.Kimle gittin sevgilinlemi dedi hayır kuzenlerim götürdü demiştim.Ama ben arkadaşlarımla gittim.
İkinciside ben eski erkek arkadaşımla nerdeyse 2 yıl çıktım ama yanlış anlar diye 1 sene çıktım dedim.Eski erkek arkadaşımla aynı mahallede oturuyoruz ya bişey duyarsa napcam ben :( ben napayım nolursunuz bişeyler söyleyin mahallede kiracıyız burdan mı taşınalım.Çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.Keşke baştan herşeyi anlatsaymışım ama o zaman istemezdi belki ama bilirdi ben bu kadar ciddiye gitceğini bilmiyodum.Çok kötüyüm :14:

tatlım bunlar cok cok buyuk yalanlar degıl kı.. ama yaptııgn yanlıs tabıkı.. hem ondan önce gıttıgın eglence mekanları onu ılgılendırmez kı... keske yalan soylemeseymıssın ama soylemıssın artık. sen seslenme duyarsa acıklamasını yaparsın.. ama duyacagını sanmıyorum cunku cok buyuk yalanlar degıl dedıgım gıbı.. içini cok sıkma.. ferah ol

küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz çevrede nerkes birbiriyle konuşur mu
eğer öyle değilse sorun etmeyin korkulacak kadar bişey yok

tatlım bunlar cok cok buyuk yalanlar degıl kı.. ama yaptııgn yanlıs tabıkı.. hem ondan önce gıttıgın eglence mekanları onu ılgılendırmez kı... keske yalan soylemeseymıssın ama soylemıssın artık. sen seslenme duyarsa acıklamasını yaparsın.. ama duyacagını sanmıyorum cunku cok buyuk yalanlar degıl dedıgım gıbı.. içini cok sıkma.. ferah ol

Ben çok büyük bişey yapmışım gibi hissediyorum çünkü haketmiyo.Böyle konulardada çok hassas kötü bişey yapmadım ama bilmiyorum...

küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz çevrede nerkes birbiriyle konuşur mu
eğer öyle değilse sorun etmeyin korkulacak kadar bişey yok

Mahalle olarak dedikoducu biyer ve ben hiçkimseyle konuşmuyorum.Eski sevgilimle ayrılmamı yediremediler 2009da ayrıldım o zamandan beri bişey yapmadılar ama şimdi korkuyorum.

Çok büyütüyorsun gibime geldi.Çok büyük yalanlar söylememişsin.Sonuçta daha önce bir ilişkin olduğunu biliyor.Bar içinde kuzen ya da arkadaş demen çok büyük bir durum değil.Bir insanı kaybetmekten ne kadar korkarsan o kadar hata yapma olasılığın oluyor.Rahatla biraz ilişkinin keyfini çıkar bunlarla kafanı yorup kendini sıkma.

canım ya :) okuduğum süre zarfında bir milyon şey geçti aklımdan..feriha dizisine gittim geldim o kadar yani :D
çok büyük yalanlar değilki söylediklerin..yalanın her türlüsü kötüdür ama bence büyütme bu kadar kafanda..bunlar içinde ayrılacaksa salıver gitsin..

Ay ha kuzenin ha arkadaslarin ne fark eder? birak unutulsun bu konu hic acip ta "ben sana yalan soyledim" demeye gerek yok. kuzenlerim de ordaydi bi kacta arkadas gelmisti dersin en fazla eger yalanin ortaya cikarsa. Diger sevgiline gelince, adimiz konularak 1 sene beraberdik ondan oncesinde onu yalnizca taniyordum oyle konusuyorduk sadece dersin. Canim ne var bunda? abartipta iliskini kendin bitirme. Cok gereksiz yalan soylemissin bence ama simdi itiraf etmen de cok gereksiz olur. unut gitsin bosverrrrrrrrr. hangimiz ufak tefek seyleri saklamiyoruz ki hayatimizda olan en yakinlarimizdan?

Keşke benim de sevgilimden sakladığım senin ki gibi ufak tefek şeyler olsaydı 2 aydır çıkıyoruz evliliğe gidiyor demişsin ne bu acele bizim bir seneyi geçti ilk 2 ayda insan sevgi pıtırcığı oluyor evlilik filan diye konuşuyor zaman geçtikçe açılmıyor bile o konular.Ben uzun zamandır beraber olmama rağmen evlilikten korkuyorum.Biz Türk kızlarının en büyük acizliği sevgililerine karşı mükemmel davranmaya çalışmak ve hemen evlenmek istemek.Ben yarı yabancı uyrukluyum,yugoslavım,yugoslav olan arkadaşlarımda böyle düşünceler hiç yok kızlar oradan kazanıyor erkekleri elde tutuyorlar. arkadaşlarım yapmayın lütfen erkekler bu davranışları itici buluyorlar kimse mükemmel değil karşındaki erkek sana tamamen dürüst mü nerden bilebilirsin üzme böyle şeyler için kendini.Ve her hoşlandığın insanla ilgili evlilik planları yapma üzülürsün.İnsan hayallerini ne kadar yüksek kurarsa o kadar çok hayal kırıklığına uğrar.Yaşın kaç bilmiyorum ama tahminen daha gençsindir ve iki ay evlenmek için çok kısa bir süre.

Son düzenleme:
Cnm henuz iki aydir berabermissiniz nasil eminsin ki evlilige gittigine?????

Kaldiki senin yalanlarin oyle buyuk donusu olmayan bir yalan degil. Gece kulubu icin kokusu cikmaz gibi geliyor bana ama eski sevgilenle ciktigin iki yil belki duyulur sende o zaman acik acik soylersin evet 2 yila yakindi bunun herhangi bir onemi yok filan dersin.

Sakin baska yalan soyleme saglam temeller uzerine kurulsun iliskiniz.

Ve bu kadarda stres yapma sen nasil onu kaybetmekten korkuyosan oda seni kaybetmekten korksun korkuyosada zaten boyle seyleri buyuk bir sorun edip ayrilmak istemez.

Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun.Evlilik konusunda ben bu yalanlarım yüzünden zaten çekimser duruyorum.O beni bütün ailesiyle akrabalarıyla tanıştırdı yani sürekli erkek arkadaşım konuyu açıyor birbirimizi geçen yıldan beri tanıyoruz, nisan ayından beri çıkıyoruz.ocak gibi istenmeye gelir mart gibi nişan olur 2013 yaza evlenelim diyor.

okurken nerdeyse eski arkadaşımla birlikte olduğum halde yalan söyledim olmadım dedim" dicen sandım ve korktum :)) çünkü sevgilin böyle bi konuda yalan söyleseydin belki senden ayrılabilirdi kaldırayamabilirdi yalan söylediğin için ama senin söylediğin şeyler çok büyük değil ki...yanlış anlarsın die çekindim o yüzden söylemedim dersen ve onu ikna edersen sorun edeceğini sanmıyorum sevgilinin :)

okurken nerdeyse eski arkadaşımla birlikte olduğum halde yalan söyledim olmadım dedim" dicen sandım ve korktum :)) çünkü sevgilin böyle bi konuda yalan söyleseydin belki senden ayrılabilirdi kaldırayamabilirdi yalan söylediğin için ama senin söylediğin şeyler çok büyük değil ki...yanlış anlarsın die çekindim o yüzden söylemedim dersen ve onu ikna edersen sorun edeceğini sanmıyorum sevgilinin :)

Yok öyle bişeyi zaten hiç kabul etmezdi Allah korusun.Öyle artık napayım yapcak başka bişeyim yok bir şekilde ikna etmem gerek.Ama inşallah iftira atıp yalan söylemezler..

Yok öyle bişeyi zaten hiç kabul etmezdi Allah korusun.Öyle artık napayım yapcak başka bişeyim yok bir şekilde ikna etmem gerek.Ama inşallah iftira atıp yalan söylemezler..

canım keşke aynı mahallede olmasaymışsınız iyiymiş dediğin gibi inşallah çirkefleşip iftiraya kalkmazlar ( ki sanmıyorum böyle şeyler kolay değil sonuçta sen de sahipsiz değilsindir ailen vardır abin vardır yoksa bile yine de kolay değil iftira atmak) sen içini rahat tut ve erkek arkadaşına en yakın zamanda anlat sakladıklarını çünkü her geçen gün aleyhine işliyo zararın neresinden dönsen kar ;-)

canım keşke aynı mahallede olmasaymışsınız iyiymiş dediğin gibi inşallah çirkefleşip iftiraya kalkmazlar ( ki sanmıyorum böyle şeyler kolay değil sonuçta sen de sahipsiz değilsindir ailen vardır abin vardır yoksa bile yine de kolay değil iftira atmak) sen içini rahat tut ve erkek arkadaşına en yakın zamanda anlat sakladıklarını çünkü her geçen gün aleyhine işliyo zararın neresinden dönsen kar ;-)

Bana hiç sormadı bu kimdir kimin nesidir diye sadece hiç yalnız kaldınız mı dedi bende hep arkadaş ortamıyla beraberdik dedim.Sorarsa artık söylerim ama şuan mesela evimi bilmiyo sorup soruşturamaz yani öğrenmeden bişeyler mi yapsam kafam çok karışık..

Back
X