• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saklanan kıyafetlerin sararmasina nasıl engel oluyorsunuz?

maviterlik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1.493
3.380
333
Kızlar bir yardım edin bana.

Bugün oğlumun odasını duzenledim bebeklik kıyafetleri vardı yıkayıp kaldırmıştım zamaninda cok da güzel kıyafetlerdi:110: Hep sararmış özellikle beyaz olanlarda sarı sarı lekeler oluşmuş hemen renklileri attım makineye cogununki cikmis ama beyazlarda pek sonuç alamadim.

Şimdi ben işe yarar durumda olanları katlayıp kaldıracağım hurçlara koyup fakat yine aynı şekilde olmaması için ne yapmam lazim? Naftalin biraz engelliyormus ama çok zararlı olduğu icin onu kullanamam.

Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl saklıyorsunuz?

Kızlar bir yardım edin bana.

Bugün oğlumun odasını duzenledim bebeklik kıyafetleri vardı yıkayıp kaldırmıştım zamaninda cok da güzel kıyafetlerdi:110: Hep sararmış özellikle beyaz olanlarda sarı sarı lekeler oluşmuş hemen renklileri attım makineye cogununki cikmis ama beyazlarda pek sonuç alamadim.

Şimdi ben işe yarar durumda olanları katlayıp kaldıracağım hurçlara koyup fakat yine aynı şekilde olmaması için ne yapmam lazim? Naftalin biraz engelliyormus ama çok zararlı olduğu icin onu kullanamam.

Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl saklıyorsunuz?

Saklamam ki
İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak bence en iyisi, evin içini doldurmamaya çalışıyorum

Saklamam ki
İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak bence en iyisi, evin içini doldurmamaya çalışıyorum
Bir çoğunu verdim zaten ama hem hatıra olsun diye hem de bazı kıyafetlerini çok sevdiğim için ilerde kullanırım diye vermeye kiyamadim açıkçası.

Naftalin koyuyorum hem kokusunu çok seviyorum hem sarartmıyor. Kışlıkları kaldırırken koymuştum birer ikişer tane. Şimdi açınca miss gibi çıkıcak. :KK54:

Back
X