• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları SAKRAL GAMZE kemik çıkıntısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yasemn19121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
64
26
38
28
Merhaba arkadaşlar… başına gelen varsa yazabilir mi?benim kızımda doğuştan sakral Gamze var. Biz baktırdık ultrason falan çektirdik ama hiç bir sorun çıkmadı kızım şuan 4 yaşında gelişiminde de bit sıkıntı sorun çok çok şükür fakat sorun şu hala kapanmadı ve elle hissedilebilr kuyruk sokumunda doğuştan olan kemik çıkıntısı gibi sertlik var ağrı vs hiç bir şey yok farkında bile değil ama ben gördükçe veya aklıma geldikçe huzursuz oluyorum başına gelen var mıdır ?

Benim oğlumda da sakral gamze var benim oğlumda 4 yaşında, çıkıntı desiğinizi anlamadım,ama bence gamze geçen bir şey değil,sadece büyüdükçe farkedilmesi zorlaşıyor popo ile iç içe giriyor artık farkedilmiyor

benim oğlumda da vardı. ultrasonda bir şey çıkmadı. aksi bir şey varsa zaten hareket etmesinde, yürümesinde sorun olabileceğini söylemişti doktor. çok şükür her şey yolunda. çıkıntı dediğiniz nasıl bir şey? doktor kontrolünde gösterdiniz mi?

benim oğlumda da vardı. ultrasonda bir şey çıkmadı. aksi bir şey varsa zaten hareket etmesinde, yürümesinde sorun olabileceğini söylemişti doktor. çok şükür her şey yolunda. çıkıntı dediğiniz nasıl bir şey? doktor kontrolünde gösterdiniz mi?

Hiç bir sorun yok çok şükür yürümesi vs herşey normal çıkıntı dediğim sert kemik gibi birşey Dr kemik yapısının çıkıntılı olabileceğini normal olduğunu anormal birşey olsa zaten göreceğimiz bir durum olur demişti

Benim oğlumda da sakral gamze var benim oğlumda 4 yaşında, çıkıntı desiğinizi anlamadım,ama bence gamze geçen bir şey değil,sadece büyüdükçe farkedilmesi zorlaşıyor popo ile iç içe giriyor artık farkedilmiyor
Belkide öyledir sert gibi kemik çıkıntısı Dr kemik yapısı bu şekilde olabilir demişti. Sizin çocugunuzun kapandı mı peki?

Back
X